Şimdi Ara

on8 tv izleyen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • twitter şu anda okan bayulgenin twit atmasıyla çoştu.izlemek isteyen varsa link aşağıda.

http://www.on8.tv/

• 1 dakkalık saat goruntusu olmasa ıyı aslında :D şaka bı yana yenı sezona bomba gıbı bır kanal gelıyor.okan bayulgen + ali biçim daha ne olsun
  • Forumda konuyu görmüştüm ama ilgimi çekmedi, şimdi yatağa yattım tweet'lere bakarken Okan'in tweet'ini gördüm.

Olay nedir, gece gece anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda konuyu görmüştüm ama ilgimi çekmedi, şimdi yatağa yattım tweet'lere bakarken Okan'in tweet'ini gördüm.

Olay nedir, gece gece anlamadım

• Test yayını olmasına rağmen yarım saat izledim okan reys sahibimi kanalın olay nedir?

• Ali biçim bana antipatik geliyor. Ekran karşısında, programda yüz ifadesi, halleri filan tamam da ödül almaya gitmişti, sahneye odun gibi çıktı, surat ifadesi yine aynı donuk, milleti şaşırtmaya ve dikkati üzerine toplamaya yönelik özürlü tarzda bir ifade. Normal hayatta niye böyle yapıyor ki ne gereği var, kendi olsun kasmasın bu kadar farklı görünüp ilgi çekmek için
  • Şu ali biçim'e kıl oluyorum ya. Oldukça yapmacık bir adam, okan hala yanında tutuyor. Nerede özgür, aziz, enes, feyyaz, gürgen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    8 ay önce açıldı
    Yumurcak TV açıldı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olay ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Şu ali biçim'e kıl oluyorum ya. Oldukça yapmacık bir adam, okan hala yanında tutuyor. Nerede özgür, aziz, enes, feyyaz, gürgen..

• Test yayını bile çok iyi. Yeni sezonda müthiş bir kanal olacağı kesin. TV8'e geçtiğinden beri böle bir planının olduğunu sölüyordu Okan Bayülgen sonunda gerçekleştiriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.