Şimdi Ara

ön yüklü win8 i silip win7 yükledim sorunlar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, win8 ön yüklü gelen asus x555ln i formatlayıp win7 yükledim. driver ile ilgili sorunlar yaşayacağımı bilmiyordum acı bir tecrübe oldu 2 gündür araştırıyorum ama net olarak bir bilgi edinemedim...
    win8 i yeniden kurmak istiyorum.

önyüklü geldiği için yanında herhangi bir dvd mevcut değildi yeniden orjinal win8 kurabilir miyim?

• aynı sorundan bende muzdaripim.. konu açacaktım arkadaş sağolsun açmış.. bende asus x550cc sahibiyim.. w7 yükledim ve pişman oldum.. tekrar w8 kurdum fakat etkinleştirmeyi önceki gibi orijinal nasıl yapabilirim bilmiyorum.. yardım eden çıkarsa minnettar kalırım.. selamlar herkese..
  • pEacEheLL P kullanıcısına yanıt
    sanırım sorunları kendimiz çözmek zorunda kalacağız. kardeşim önce bios ta gömülü olan lisans anahtarını öğrenmen gerekiyor burdan indirebilirsinhttp://8.enpedi.com/2014/08/windows-8-ve-81-lisans-anahtarn-bulmak.html

pc önyüklü geldiğinde windowsun hangi sürümü varsa onu kurman gerekiyormuş .o zaman lisansı kabul ediyor. isosunu bulup flashla halledebilirsin. daha sonrada ücretsiz yükseltme işini yaparsın

ben windows 8.1 pro iso buldum orjinal lisansım ı kabul etmiyor. önyüklü geldiğinde kurulu olan sürüm farklı diye.. tekrar dan canımı sıkıp bir format girişiminde bulunana kadar böyle kullanacam :D

• dostum ilgin için çok teşekkür ederim.. tavsiye ettiğin konuya bakıp ürün anahtarını bulmayı denicem.. ben aslında biliyordum böyle bişi olucağını o yüzden hangi sürüm olduğunu not almıştım :D single languageydi.. şimdi tekrar onu kurmuştum.. yapıcağım tek şey gömülü anahtarı bulup aktif hale getirmek o zaman.. defineci gibi anahtarı bul 10 adım git fln nelerle uğraşıyoruz ya :D saolasın tekrardan.. ;)
  • zogit Z kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar....

Eğer önyüklü olarak Windows 8 li bir cihaz aldıysanız yapmanız gereken tek şey forumdada linki bulunan orjinal Windows 8 'i indirip (büyük ihtimal sizlerde single language yüklü gelmiştir.O yüzden bu sürümü indirmeniz gerekiyor) kuruluma geçmek.

Ürün anahtarı biosa gömülü olduğu için lisan sorma işini otomatik yapıyor.Siz o kısmı görmüyorsunuz bile.Direk kurup sitesindende driverları indirince bir sorununuz kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.