Şimdi Ara

Ön yargımı yendim - Özcan A.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
3
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık iki saattir özcan aykın'ı inceliyorum acaba bir şey kacırıyor muyum diye rez alın bu adam seneye yeni ertansinan, açar ücretli bir website. Ve ilk izlenim olarak şunu söylemem lazım 750tllik ertan sinan hocadan eksiği yok hatta fazlası var. Anlatım vs. Olarak gerek yutubdan bulduğu deney videolarinı yorumlaması vs. Ücretsiz içerik olarak şu an cidden harika

Geçen sene ertan hocayı sıkça kullanmış biri olarak özcan aykın'ın elektrik konusu itibari ile anlatımıni daha başarılı buldum. Ana sayfamı bir süredir işgal ediyordu deney adı altındaki videoları dayanamayıp açtim iyi ki açmışım

Ve forumda az çok kulak aşinalığım olmasına ragmen videolari 2k 3k, 10k gibi komik sayılar izleniyor bilmeyeniniz varsa bi göz atın derim

Şimdi transf. Ac. Manyetik alan kısmına bakacağim bitince bunu da editlerim.

• dogru adres  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut öncül hariç hiçbir yt fizik hocasından tam verim alamadım (umut öncülden de 11. sınıf mekanik konuları bitene kadar,geri kalan kısım yine çok iyi değildi ama zamanında iyi videolardı) , fasikül çözdüm olmadı, dershanede soruşturdum olmadı, buradaki önerilen birkaç hocayı dinledim anladım gibi oldu ama olmamış baya ezbere anlatmışlar çünkü.

taa ki özcan hocayı izleyene kadar. çembersel,bhh kısmını dinlemiştim ilk, yok böyle anlatım deneyler ispatlar havada uçuşuyor,açıklamada kazanım var her şey ona yönelik, herkes istediğini alıyor. öğrenciye özgürlük tanıyor. ispat ilgisini çekmeyen atlayabilir,meraklısına ise dibine kadar anlatılıyor.

youtubeda açık ara en iyi, ücretlide esş'ye rahat kafa tutar. biraz daha popülasyon toplasa yakında ücretliye geçeceğini-geçmesi gerektiğini düşünüyorum ben de. hakkını anca öyle alır.

• iban atmıştım dönmemiş hoca dönsün ben de yazacağım sizin gibi hem benim ne eksiğim var sizden

• cidden baya iyi şu an açısal momentum videosunu izledim buradan devam etmeyi düşünüyorum

• pilotbeyBG kullanıcısına yanıt

Pilot hocama da yatmış (!)

• medness M kullanıcısına yanıt

özcan hoca ne yaptığını biliyor gerçekten. sadece daha fazla soru çözümü videosu atması lazım(en son geçen sene izlemiştim şimdi nasıl bilmem). oha 33k olmuş adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 15 Şubat 2022; 21:26:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alıntı

metni:
    @nihilist karga

asklfnkasfkasjfjl yok ya benim bu simülasyonlar falan hoşuma gitti bide dönme ve öteleme konusunu fotoğrafla anlatanı ilk defa gördüm baya hoşuma gitti cidden konuyu kavradım

ama tabi böyle öneri konularına da iban yatmış falan denmeden geçilmez karga hocam sadece dhnin hakkını veriyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotbeyBG -- 15 Şubat 2022; 21:30:8 >
  • Youtube'da fiziğin sefiri fiziklen kanalıdır. Gereken desteği görmedi göremedi ne yazık ki. Kendisi arzu kırmızıoğlunun fizik şubesidir. Umarım ilerde gereken ilgiyi görür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HAHAHSHHAHAHAHA

• biraz baktım bu adam tutar erto kadar kasıntı da değil 

• EyüpBden sonra yeni bir overoverrated hoca lazımdı. Galiba sırada özcan aykın var

•  

• Olm hoca iyide yani abartmayın la. Anlatımında muazzam bir şey yok yani ispat ispat diye çıldırıyorsanız okuma yazmanız var açın meb kitabını istediğiniz her şey var orada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.