Şimdi Ara

ÖN USB FLASH DİSC VS VS GÖRMÜOR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasanın Önündeki USB giriş flash disk vs.. şeylei okumuyor , görmüor neden olabilir ? ( Anakart ve bırkac parca deıstırdım ondan once goruordu .. )

• Bağlantılarda problem olabilr... Yada driveri güncellemeyi deneyin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eMr...

Bağlantılarda problem olabilr... Yada driveri güncellemeyi deneyin..

Driver ansıl guncellenır
    Bıde bundan abska neden olabılır ??
  • Bilgisayarım>Özellikler>Donanım>Aygıt Yönetcisini açtığınızda Evrensel Seri Yol Denetleyecisi'nde usb lerde ünlem işareti yada soru işareti var ise netten anakartınızın marka modeline göre arama yaparak usb driverlerını bulabilrsiniz bunları yüklediğnizde sorun hallolacaktır...

Driverde sorun yoksa.. kasaya birşeyler takdım demişsiniz... Bu değişiklikler esnasında usb kabloları çıkmış olabilr..Onları bir kontrol edin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eMr...

Bilgisayarım>Özellikler>Donanım>Aygıt Yönetcisini açtığınızda Evrensel Seri Yol Denetleyecisi'nde usb lerde ünlem işareti yada soru işareti var ise netten anakartınızın marka modeline göre arama yaparak usb driverlerını bulabilrsiniz bunları yüklediğnizde sorun hallolacaktır...

Driverde sorun yoksa.. kasaya birşeyler takdım demişsiniz... Bu değişiklikler esnasında usb kabloları çıkmış olabilr..Onları bir kontrol edin..

Çok tskkr ederım
  • anakart ellemişsen kabloları kontrol et eger xp yukluyse zaten driver gerek yok.
  • Evet buyuk ihtimalle anakartın baglantılarını yaparken bir hata yaptın.Ankartın kitapcıgından iyice kontrol ederek baglantıları tekrar yapmayı dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.