Şimdi Ara

On tekerlegi havaya kaldirma teknigi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu iyi bilen bir arkadas anlatsin bize lutfen.

• sanırım 1.viteste debriyacı hızlı bırakıp ağırlığı arkaya verince oluyodu..
  • MOTORUN MARKASI VE CİNSİNE GÖRE DEĞİŞİR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ethan hunt

sanırım 1.viteste debriyacı hızlı bırakıp ağırlığı arkaya verince oluyodu..

Debriyaja sonuna kadar aban gazı sonuna daya motor çok az hareket ederken çat diye bırak debriyajı öyle çok rahat kalkar ve vites atarken tak tak bırak debriyajı yavaş yavaş değil , Eğer scooter ise motorun ivmelendiği anda ara gaz çek ve motoru kendine doğru çek teke kalkacaktır motor , 2 kişi daha rahat..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

Bu konuyu iyi bilen bir arkadas anlatsin bize lutfen.

Show dünyasında degilsen bence gereksiz. Ama show dünyasındayım diyorsan

- Scooter lar ön kaldırmak ağırlıklı olarak fiziksel beceri ister (Agırlıgını arkaya verip, gaz verirken gidondan tutup çekmen lazım.

- Vistesli motora gelince eger motorun kargocu sınıfında degilse (<200) zaten 1. viteste gazı debriyaj oranının değişimini hızlandırırsan motor kendini diker. Ama seviyesini ayarlayamassan da altında kalırsın motorun, dediğim gibi sen bu sevdadan vazgeç.
  • Benim KX125 birinci viteste debriyajsız dikiyor önü eğer ortada oturuyorsan, anca depoya yapışınca önü yerde tutabilirsin ilk viteste :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Benim KX125 birinci viteste debriyajsız dikiyor önü eğer ortada oturuyorsan, anca depoya yapışınca önü yerde tutabilirsin ilk viteste :)

Kx125 kros değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet 125cc 2t cross..
  • bws bile kalkışta ön kaldırıyor , beat bile kaldırıyor 2 kişiydik ışıklarda 10 metre tek teker gittim..
  • quote:

Evet 125cc 2t cross..

O zaman önünün kalkması normal, o motorda dururken bile gidondan ön amortisörlere yüklen (Asagı dogru basınc) sonra aynı hızla kendine dogru cek o da seninle beraber gelecektir :) kros motorda bu tür şeyler problem degil :)
  • Yok durduk yere gaza basmadan önü kaldırmak imkansız, senin dediğin trial motorlar oluyor. 2t en hafif cross'lar 95kg ve ağırlığın büyük bir kısmı öne yığılı zaten..
  • quote:

Yok durduk yere gaza basmadan önü kaldırmak imkansız, senin dediğin trial motorlar oluyor. 2t en hafif cross'lar 95kg ve ağırlığın büyük bir kısmı öne yığılı zaten..

Hocam bisikletin önünü zor kaldıran insanlar var; ben kolay oldugunu vugulamak için lafın gelişi söyledim. Ama yalnış hatırlamıyorsam Dt bir modeli eleman hiç calıstırmadan şov yaptırmıştı.
  • Arkada tekeri kaldırmak daha kolay:

Son sürat giderken ön frene aban......gerisini gör.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ns

quote:

Yok durduk yere gaza basmadan önü kaldırmak imkansız, senin dediğin trial motorlar oluyor. 2t en hafif cross'lar 95kg ve ağırlığın büyük bir kısmı öne yığılı zaten..

Hocam bisikletin önünü zor kaldıran insanlar var; ben kolay oldugunu vugulamak için lafın gelişi söyledim. Ama yalnış hatırlamıyorsam Dt bir modeli eleman hiç calıstırmadan şov yaptırmıştı.

DT80 ise olabilir derdim ama onu da sanmıyorum, kendi ağırlığınla olacak gibi değil, ama yapıyorsa da helal derim

Bu arada stoppie ön frene abanarak yapılmaz, kademeli şekilde artırarak yapılır, eğer birden abanırsan ön teker kayar, ama kademeli artırırsan ağırlığın gitgide öne verileceğinden dolayı kaymaz ve sen frenledikçe daha çok frenleme gücüne sahip olur. Fazla abartırsan o zaman görürsün frenlemeyi de stoppie'yi de Şu ana kadar drift yaptım, wheelie yaptım, rampalardan uçuyorum ama hiç stoppie yapamadım çünkü ön frenim berbat, ama bisiklette yapıyorum. Yenisini toplayayım hidrolik frenli o zaman iyice geliştiririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 4 Ocak 2008; 22:35:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

MOTORUN MARKASI VE CİNSİNE GÖRE DEĞİŞİR...

BMW R-1200/GS ve K-1200/S motorlar icin yazarmisiniz!
  • O motor sende olacakta, sen o motoru kullanabileciksin de; ama nasıl ön kaldırılır bilmeyeceksin ...
  • quote:

O motor sende olacakta, sen o motoru kullanabileciksin de; ama nasıl ön kaldırılır bilmeyeceksin ...

Bilsem burada sormazdim degil mi arkadasim. Cok mu garip geldi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

quote:

O motor sende olacakta, sen o motoru kullanabileciksin de; ama nasıl ön kaldırılır bilmeyeceksin ...

Bilsem burada sormazdim degil mi arkadasim. Cok mu garip geldi?

1. si burada daha 1 2 kişi de büyük makina oldugunu duydum. Genelli <250 .
    Simdi sende Bmw var hemde GS ve sen ön kaldırmayı burada soruyorsun. Beat Aktiva kullanan adam nasıl ön kaldırılacagını anlatacak.
    Son olarak Gs de zaten 1. viteste her kalkerken motor burnunu diker, demektir ki biraz daha yüklensen daha da çok dikicek. Tabi sende var bu motor kullandıgın için inanıyorum ki benden daha iyi biliyorsundur.

• Herkesin kendine göre taktiği değişir ve herkes yapamaz kabiliyette lazım bu işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LORD__

Herkesin kendine göre taktiği değişir ve herkes yapamaz kabiliyette lazım bu işte

Kesinlikle adam gider burda söylenenleri yapayım derken mazallah pat diye yere yapışır kabiliyet lazım yani şart
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.