Şimdi Ara

Ön Sipariş sonrası Diablo 3 fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün teknosaya sordum. Ellerine henüz ulaşmamış ama satış fiyatının 189 tl olduğunu söylediler
    Ardından Bimeks e gittim. Oraya sordum oyun ve fiyat bilgisi ellerine yarın ulaşacakmış ama 140-150 lirayı geçmez dediler.
    Eğer bimeksin dediği gibi 140 lira fln olursa kutulu alacağım yoksa dijital satın almak zorunda kalıcam SE yede 200 lira verilmez ki...
    Acaba burdaki teknosa yetkilileri yanlış fiyat falan mı verdi ?

• Teknosa bildiğin ölü sevici gerçekten. 189 lira nedir...
    Düz hesap 200 deselermiş keşke.
  • yuh teknosa gozun doysun. olacak ıs degıl
  • Biraz önce d&r Bakırköy ile görüştüm oyunun (SE sürümü) ellerinde olduğunu ve fiyatının 110tl olduğunu söylediler. Birazdan almaya gidiyorum isterseniz siz de emin olmak için çevrenizde ki mağazaları arayıp sorabilirsiniz.
  • ankaradaki D&R dan (ankamall) 109 lirya 6 taksite aldım. bu sabah 10:20 de.
  • Mediamark tan 110 tl ye aldım arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yuh 189 lira nedir, yoluyorlar milleti resmen. D&R'dan aldım ben 110 TL'ye. Kargo bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdaszaxd -- 15 Mayıs 2012; 11:41:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Diablo-III-PC/Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000394202

Ücretsiz kargo 8 taksit imkanı.

hocam bu taksit seçeneklerini mağazadan yapabilirmiyiz
  • Bugün D&R Mağazadan 109'a aldım.
  • bugün electro world e sordum 79 tl dedi eleman daha gelmemiş ama bence yanlış söyledi
  • valla bizim arkadaşlar bursa Electroworld'den 109'a aldılar. Muhtemelen yanlış söylemiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.