Şimdi Ara

On seneden beri bu şarkıyı bulmaya çalışıyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şarkının klibi böyle çölde geçiyordu.Adam kendin kendini bitiriyordu sanırım.Animasyon efektleri vardı.Şarkı yabancı değil.Türkçe yerli şarkıydı.Rock tarzındaydı.En son 2005 yada 2007 de dinlemiştim.Şarkıları sürekli Viva TV'den dinliyordum.Ne olursunuz beyler rüyalarıma girip duruyor bu şarkı Allah aşkına yardım edin.

• Çölle alakası yok ama animasyon falan diyince ne bilim bu olabilir mi? sanmıyorum ama

• Çok uzak bi ihtimal ama bende feridün düzağaç-beni bırakmayı canlandırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, tahminleriniz için ama maalesef aradığım şarkı veya klip değil. Böyle çizgi animasyonlara sahipti dün gecemi bu şarkıyı bulmakla geçirdim.Ne yazık ki bulamadım. Ne yapalım sağlık olsun.
  • animasyon ve Türkçe rock olarak aklıma sadece bu geldi.
  • aklıma Le Vent Nous Portera geldi ama şarkı türkçeymiş biraz zorlarsak buluruz mesajım bulunsun

bir ihtimalhttps://www.youtube.com/watch?v=gPuo-668qDY bu olabilir ama kıraç klibinde animasyon olmaz onun dışında tarife uyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 29 Mart 2016; 19:19:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpucu ver. Sözünü hatırlıyorsundur. Olmadı sesi kaydet youtube den at.
    O da olmadı çok gerçekçi söylersen shazam bulabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla bulamadım.Bunların hiç biri değil.Yine de yardımınız için teşekkür ederim.

Ya konusunu tam olarak hatırlamıyorum ama bir yerden bir yere düşüyordu.Çöle düşüyor böcekler falan çıkıyor.Kendi kendini bitiriyordu adam çizgi kalemle yapılmıştı.Rock tarzında bir müzikti.Hiç hatırlamıyorum ama dilimin ucunda ya getiremiyorum, bir tülü...Zamanında vivada çıkardı top 10 listesine çok dinlerdim.Aşk ile de ilgili olabilir...
  • Valla ben de yirmi senedir bir parça arıyorum, yabancı ingilizce parça, böyle dırınını diye melodisi vardı, sözlerini bilmiyorum ama çok seviyorum. gibi birşey olmuş hocam OP'nin derdi. O kadar sevdiğin bir parçanın en azından ya sözünü ya da melodisini bilmen gerekir... acaba bu senin hayal gücünde rüyalarında yarattığın bir şey de bize arattırıyor olmayasın sakın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Die Ğrzte

Çok şükür bulundu ya.Teşekkür ederim hocam, çok sağolun

• Xaerk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müzik bölümüne yazdıgınız için hepinizi grubumuza ekledim sakıncası var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.