Şimdi Ara

Ön ödeme - mükerrer ödeme - iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam 2 aydır 2 faturalı avea hattımda. Ön ödeme - mükerrer ödeme - iade ŞEKLİnde faturama - tl yansıtılıyor bu çok güzel bişey. Örnegın kullandıgım tarıfe 20 TL . Ama bu mükerrer ödeme iade ile 15 tl düşüyor ben bunu anlamadım . Avea bir ceza mı aldıda böle yapıyor ? geçen ay direk 15 tl düşülmüştü ve 5 tl ödemiştim :) Birileri yardım etsın gerçi böle iyi oluyor ama sonra acısını cıkarmasınlar diye düşünüyorum =?

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkmy

arkadaşlar selam 2 aydır 2 faturalı avea hattımda. Ön ödeme - mükerrer ödeme - iade ŞEKLİnde faturama - tl yansıtılıyor bu çok güzel bişey. Örnegın kullandıgım tarıfe 20 TL . Ama bu mükerrer ödeme iade ile 15 tl düşüyor ben bunu anlamadım . Avea bir ceza mı aldıda böle yapıyor ? geçen ay direk 15 tl düşülmüştü ve 5 tl ödemiştim :) Birileri yardım etsın gerçi böle iyi oluyor ama sonra acısını cıkarmasınlar diye düşünüyorum =?

Fatura ve dekontları saklayın
  • e fatura ile aldıgımdan hepsı mail hesabımda saklı duruyor. İnşallah bır sıkıntı çıkmaz bakalım :) işin garibi 3. faturalı hattımda böle bir geri iade mükerrer vs gözükmuyor sadece o 2 hattımda durum böyle :)
  • avea ya hangi bir fatura vs ititrazında bulundunuzmu yada tüketici mahkemesine ? geçen sene avea bana yaklaşık 100 tl tutarında fazla fatura yollamıştı tüketici haklarına başvurdum mahkeme lehime karar verdi ama mahkeme evraklarını avea ya yollamadığım halde o 100 tl 3 ay boyunca faturama iade edildi 3 ay fatura ödemedim fatura ayrıntılarında mükerrer iade diye bi tutar vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syhmslgc -- 1 Eylül 2012; 10:58:57 >
  • bana bu ayki faturam için 34 tl mükerrer ödeme yapıldı. neden acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.