Bildirim
Ön Kulaklık Girişi Bozuldu Yardım :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Elinizden geliyorsa orda takılı olan dişi jack ı çıkarıp yenisini takabilirsiniz. Önde takılı plaketi söküp herhangi bir tamircide de değiştirtebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: 01myavuz
Elinizden geliyorsa orda takılı olan dişi jack ı çıkarıp yenisini takabilirsiniz. Önde takılı plaketi söküp herhangi bir tamircide de değiştirtebilirsiniz.
Ey kardeş bi deneyecegim ama lehimli galiba lehimden pek anlamam o yüzden biraz ugraştıracak teşekkürler ilgilendigin için... -
ön panel ac97 mi hd audio mu?Tamir yapan bilgisayarcılardan o kartın aynısından da edinebilirsiniz..Eski çöpe giden kasalardan bile çıkar sağlam çalışanları :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
ön panel ac97 mi hd audio mu?Tamir yapan bilgisayarcılardan o kartın aynısından da edinebilirsiniz..Eski çöpe giden kasalardan bile çıkar sağlam çalışanları :)
ac97 olması lazım jack yerleri degiştirdim ses tamamen gitti hayırlı olsun .... -
quote:
Orijinalden alıntı: canavar453
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
ön panel ac97 mi hd audio mu?Tamir yapan bilgisayarcılardan o kartın aynısından da edinebilirsiniz..Eski çöpe giden kasalardan bile çıkar sağlam çalışanları :)
ac97 olması lazım jack yerleri degiştirdim ses tamamen gitti hayırlı olsun ....
jack yerleri değiştirdim derken?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- nokia güvenlik kodu
- veriyi korumak için içeriği şifrele aktif değil
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- zyxel modem kurulumu
- laptop menteşe tamiri
- oem açılımı
- telefonum şarj olmuyor
- telefon neden çok ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X