Şimdi Ara

Ön Konsolda Oje Lekesi nasıl çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2012 Yaris aracımız var. Eşim ön konsola oje devirmiş, o an müdahale edememiş ve oje kurumuş. Şimdi o ojeyi çıkarmaya çalışıyoruz, sert ve pürüzlü bir yüzey olduğu için aseton kullanmak istemedik zarar verir diye. Ancak asetonsuz oje çıkarıcılar var onlardan kullandık, başarısız olduk. Sonuç olarak ön konsoldaki oje lekesini temizlemek için ne önerirsiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Nemli bezin ustunden ilik utuyle deneyin

• fotoğraf koyarsanız lekenin nerde ve ne büyüklükte olduğunu anlarız.Eğer konsola zarar vermek istemiyorsanız torpido temizlemede kullanılan mendiller ile silin.İlk seferinde hemen çıkmaz ama zaman içerisinde çıkacağını düşünüyorum...
  • CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ C kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler, fotoları ekledim. Torpido temizleme bezleri içerisinde bir madde var mı peki?

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Onu araç içerisinde nasıl yapacağımı anlayamadım, cevabınız için teşekkürler.

• erdertugrul kullanıcısına yanıt
    Bir bezi evde islatacaksiniz . Utunuzude evde isitip asagiya indiriceksiniz . Bilale anlatir gibi anlattim insallah anlamissinizdir .

• erdertugrul kullanıcısına yanıt
    Torpido sütü diye bilinen 3d ultra thick protectant ,sonax torpido sütü, meguiars shine vb. torpido sütlerinden birini satın alın ve sürekli silin.Çok fazla bir miktar yok.Zamanla çıkacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tampondaki boya nasıl çıkar?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyip sonuç alırsam size yazacağım.

• Cif leke uzmanı diye bir spreyi var onunla deneyin bizim arabada ki koltukta fondöten lekesi vardı onu çıkarmıştı şaşırmıştım bundada işe yarar büyük ihtimal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.