Şimdi Ara

Ön kol dövme tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ön kolumda 5x5 cm civarında, bir kaza sonucu yara oluştu ve kalıcı maalesef. Üzerine dövme yaptırmak istiyorum dini açıdan ne gibi sorunlar teşkil edebileceğinden haberim var. Ön kol ile arka kolun birleştiği yerin biraz üstüne, ön kolun biraz içine yaptıracağım. Bana kalsa yaptırsam buraya yaptırmam ama amacım yarayı kapatmak olduğundan yer sabit. Sizden istediğim ön kol içinin oralara gidebilecek minimum 5x5 santimlik bir dövme tavsiyesi. Beğendiğiniz tasarımlar varsa lütfen koyun, özgürce yorum ve fikirlerinizi yazabilirsiniz. Çok teşekkürler.

Bu da bir ön kol SS'i:
     Ön kol dövme tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 6 Ağustos 2012; 22:08:26 >

• Bende yaptirmayi dusunuyorum, uplayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Bende yaptirmayi dusunuyorum, uplayalim

Siz de mi aynı yere yaptıracaksınız
  • Faça at.
  • yara olan yerin ss sini atsaniz? daha kolay anlayabiliriz yeri

• İçi boşluklu kücük yıldızlarla donatabilirsin.
  •  Ön kol dövme tavsiyesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiayke

İçi boşluklu kücük yıldızlarla donatabilirsin.

böyle birşey yapmaktansa dövme yaptırmamak daha iyidir dövme önerileri beklemek biraz sacma değilmi hocam senin kolunda durucak bizim değil dövme kataloglardan bakılarak veya öneride bulunarak yaptırılmamalı özel bir şekil veya anlam ifade eden şeyler sunulmalı beğendiğin seyler varsa bunları paylaş bizde ona göre su güzel durabilir vs diyelim ve sakın ama sakın 50 100lıraya dövme yaptırma gümüşcüden dövmeci olmaz bu işin proffları herbabları veyahut ressamlar tarafından yapılanlara başvur fiyatı tuzlu olabilir ama baktığında renkleri solmaz sacma bi hal almaz ve ömür boyu her zaman ilk günkü gibi kalır ve şu an mevisimi değil kışa girerken düşünmeni öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellow Claw -- 7 Ağustos 2012; 0:48:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

quote:

böyle birşey yapmaktansa dövme yaptırmamak daha iyidir dövme önerileri beklemek biraz sacma değilmi hocam senin kolunda durucak bizim değil dövme kataloglardan bakılarak veya öneride bulunarak yaptırılmamalı özel bir şekil veya anlam ifade eden şeyler sunulmalı beğendiğin seyler varsa bunları paylaş bizde ona göre su güzel durabilir vs diyelim ve sakın ama sakın 50 100lıraya dövme yaptırma gümüşcüden dövmeci olmaz bu işin proffları herbabları veyahut ressamlar tarafından yapılanlara başvur fiyatı tuzlu olabilir ama baktığında renkleri solmaz sacma bi hal almaz ve ömür boyu her zaman ilk günkü gibi kalır ve şu an mevisimi değil kışa girerken düşünmeni öneririm

Bana kalırsa dövme yaptırmanin hiçbir anlamı yok çunku +50 yaslarına geldiginde iğrenç bir duruma geliyor. Arkadas bayagı kararlı gibi geldi o yüzden böyle birşey önerdim

• quote:

quote:

quote:

Bana kalırsa dövme yaptırmanin hiçbir anlamı yok çunku +50 yaslarına geldiginde iğrenç bir duruma geliyor. Arkadas bayagı kararlı gibi geldi o yüzden böyle birşey önerdim

İddalı konuşuyorsun hocamda bugune kadar kaç dövmen oldu veyahut kaç 50yaşında dövmeli kişiyle konuştun her gördüğün dövmenin altında yatan anlam birilerin ilgisini çekmek değildir

bkz;yakuza
    bkz;kendi ortamımda gördüğüm dövmeler
    bkz;kendi dövmelerim

Hocam bunu ön kola yatay birşekilde içine istediğin şeyi yazdırabilirsin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzer26 -- 7 Ağustos 2012; 10:53:17 >
  • quote:

quote:

Önerilerinizi dikkate alacağım. Daha önce dövme yaptırmadım veya yapılan bir yerde bulunmadım. O yüzden tam olarak nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyordum. Dövmeyi kışın ve düşünerek araştırarak yaptıracağım.

@Cruzer26: Hocam gerçekten çok güzelmiş hem kapatıyor yarayı tam olarak. Teşekkür ederim.

• arkandadamı kolun var ön kolum demişsin?
  • bence oraya güzel bir Atatürk imzası iyi gider
  • Renkli yaptırma onları silemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

bence oraya güzel bir Atatürk imzası iyi gider

aman hocam şakirtler keserler o kolu
  • koy oraya üç hilali
  • Hocam annenin resmini yaptır bence 30 yaşında da 60 yaşında da güzel durur ve hiç değilse bir anlamı olur.Ejderha yada tribal yaptırdın diyelim torun tombalak olduğunda o kafada olmayacaksın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.