Şimdi Ara

Ön jaklar PC tarafından görülmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartım M4A78TD-V-EVO/U3S. Sorun şu, arka panellere ses aygıtlarını taktığımda hiçbir sorun olmuyor ancak ön jakta hiçbiri görülmüyor ve çalışmıyor. Anakart CD'sinin verdiği VIA HD AUDIO Deck'i kurdum ve orada da test ettim. Ne zaman arka jaka taksam, arka jakı görüyor ancak ön jakta hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Ses aygıtlarına baktığımda ise Speaker kısmında sadece arka jaklar var ön jaklar yok. Sizce Bios'tan AC97 seçeneğini mi seçmeliyim?

Bir de SPDIF output diye bir şey var. Anakart girişlerinde de bu vardı. Açılımı Sony-Philips Digital Output. Sizce bunu mu kullanmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermiyon -- 9 Ağustos 2012; 1:13:59 >

• bunun için öncelikle kasayı açmanız gerek sonra o ses jacklarında bir kablo gidiyormu gidiyorsa kopukluk eziklik vs bişe varmı iyice araştırın eğer yoksa tekrar yazın başka çözüm önerelim
  • Bendede aynı sorun vardı
    hatta sorun değil pc yi yeni aldıysan kablolar takılı olmuyor kasayı açıp takacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

bunun için öncelikle kasayı açmanız gerek sonra o ses jacklarında bir kablo gidiyormu gidiyorsa kopukluk eziklik vs bişe varmı iyice araştırın eğer yoksa tekrar yazın başka çözüm önerelim

bu sorun bende de var. kablo takılı olmasına rağmen ön panelden ses alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

quote:

bunun için öncelikle kasayı açmanız gerek sonra o ses jacklarında bir kablo gidiyormu gidiyorsa kopukluk eziklik vs bişe varmı iyice araştırın eğer yoksa tekrar yazın başka çözüm önerelim

bu sorun bende de var. kablo takılı olmasına rağmen ön panelden ses alamıyorum.

ezik falan olmadığından eminseniz ilk önce driverlarını yükleyin eğer değişmezse tekrar yazınız
  • quote:

Kabloları kontrol ettim herhangi bir ezilme vs. göremiyorum. Ön panelin kablosu anakarttaki AAFP yazan yere takılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fermiyon

quote:

Kabloları kontrol ettim herhangi bir ezilme vs. göremiyorum. Ön panelin kablosu anakarttaki AAFP yazan yere takılı.

diğer girişleri dene output çıkış demek yani outputa takacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takılı deıldır hocam kasanın ıcıne bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.