Bildirim
ON DOKUZ MAYIS HUKUK VEYA KTÜ HUKUK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yine akdenizi yaz sen iöde yaz Akdeniz Üniversitesi Antalya da olmasida senin için çok iyi bir fırsat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikinci öğretimi yok malesef akdeniz hukuğun -
Samsun hukuk çarşamba ilçesindedir merkeze uzak. KTÜ hukuk merkezdedir büyük bir kampüsün içinde. Sosyal açıdan KTÜ hukuk tartışmasız ama akademik kadro anlamında ikiside denk. -
teşekkür ederim 19 yıldır sadece izmirde yaşadım biraz çekinmiyor da değilim ama alışacağız mutlaka. -
Sıkıntı olmaz senin gibi yüzbinlercesi var. İyice araştır ve tercihini yap. Her meslekte olduğu gibi hukuk gibi önemli bir alanda da iş kişide biter. -
izmir gibi bir yerden omü hukuğa gidersen intihar edebilirsin çünkü samsun çarşambada sosyallik 0 denilebilir. iyi düşün -
Samsun / Çarşambadayım buradaki Hukuk sosyal, kültürel açıdan seni memnun etmeyecek. Bundan eminim. Asıl kampüslerin olduğu yerde değil. Sözde burayı canlandırmak için getiriyorlardı başarısız oldular. Kalite yönünden bilgiim yok.
Samsun Merkeze otobüsler yaklaşık 40-50dk. Özel aracınla yarı yarıya düşer.
Çarşamba merkezden uzaklığı 10 dk filandır. O taraflarda ev tutarsan yürüyerek vs gidersin rahatça. -
o derece mi hocam :) ktü hakkında hiçbir fikriniz var mı acaba? -
teşekkür ederim bilgilendirmen için omü hakkında fazla sıkıntılı yorum aldım birkaç adım geriye düştü gözümde -
KTÜ hukuk bir İstanbul bir Ankara hukuk değil belki ama iyi hocaları vardır. Mesela anayasa hocası .prof Y.Ş.Hakyemez hoca karadeniz bölgesi akil adamlar bölge başkanı idi. -
yine izmir gibi bir yerden gideceğini düşünürsek memnun olmayacaksın fakat ktü hukuk kampüsün içinde bi nebze daha iyi olabilir senin için tabi benim bahsettiğim tamamen sosyallik eğitim hakkında bir fikrim yok -
Benim 25 bin 900 siram var , Sdü Hukuk istiyorum olsa keske
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
umarım gelir,en içten dileklerimle -
o kadarı da olacak artık hocam bir laf vardır ne kadar ekmek o kadar köfte, bu kadar çalıştım hak ettiğim derece buymuş :) -
Yani Hukuk gibi önemli bir fakültenin ana kampüs dışıma atılmasını Aklım almıyor. Bende OMÜ düşündüm ama Fakülte çok Saçma bir yerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet,gerçekten garip bir olay.omü'yü çok fazla yerdiler benim gözümden düştü biraz -
Cok sag ol hocam ,gonlumuzdeki yer olur insallah.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X