Bonus, world veya paraf ile program ortaklığı varmı |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (157. sayfa)
-
-
Kart özellikleriyle alakalı bilgiye müşteri hizmetleri de vakıf değil,sorulan sorulara hep biryerlere bağlayarak beklemeye alarak cevap veriliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kartlarım menüsünden mi basvuru yaptınız yeni uygulamada nerede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 7 Ocak 2025; 11:27:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartlar menüsü sağ üst köşede + işreti var ordan gerekli bilgileri doldurdum,yarım saat geçmeden onaylandı
quote:
Orijinalden alıntı: Asiveemavi
Kartlar menüsü sağ üst köşede + işreti var ordan gerekli bilgileri doldurdum,yarım saat geçmeden onaylandıaidat var mi ,büyük alisveris sitelerinde taksit olaylari ..vb ne olur acaba? ..bir süredir ben de goruyordum kart cıkaracaklarini ama o kadar cok alternatif var ki ..
-
evet artık komple girilmiyor uygulamaya tebrikler güzelim uygulamayı durup dururken güncelliycez diye bozdunuz
-
is bankasi ile çalışıyor kartlarida maksimum olabilirn
evet bunların kredi kartı da eksik kalsın, harcama limiti için sadece banka kartı geçerliymiş.
-
Müşteri hizmetlerinden nasıl yapabildiniz 3 gündür arıyorum simkart blokeyi kaldırmadılar illa uygulamadan yapmanız gerekiyor diyorlar uygulamada hata veriyor ekran atıyorum kayıt açıyorlar sürekli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben kartı kullanmiyorum diye uygulamadan kaldirmamistim, bir para transferi sonrası siz mi yaptınız diye aradilar ertesi gün de alttaki ama gelmisti. Direkt blokeniz var diye yönlendiriyor, gerçek temsilciyle konuşmadım yani.
"Sizi aradık ancak sim kart blokeniz olması sebebiyle ulaşamadık. 08502222910 numaralı hattımızdan bizi arayarak destek alabilirsiniz. Mersis: 0140003231000116 B016"
quote:
Orijinalden alıntı: Endimiyon
Müşteri hizmetlerinden nasıl yapabildiniz 3 gündür arıyorum simkart blokeyi kaldırmadılar illa uygulamadan yapmanız gerekiyor diyorlar uygulamada hata veriyor ekran atıyorum kayıt açıyorlar sürekliGiriş ekranında yardım ve iletişim butonuna tıklayınca NFC ile kimlik doğrulama yoluyla sim blokeyi kolayca kaldırdım.
-
Bende bir türlü kaldırmadılar hesabı sildim kartları kapattım 1 ay sonra bloke kaldırıldı SMS i attı
Banka kartı geçerliymiş derken ne demek istediniz anlamadım hocam.
Yani büyük ihtimalle çıkınca(çıkarsa) kredi kartı harcamaları 7500 liradan düşmeyecektir.
-
Arkadaşlar Burganda ON FX vardı onu da kaldırmışlar galiba.
Döviz ve altın alım satımda daha düşük makas oluyordu.
Ben mi bulamadım?
-
Yatırım döviz menüsü içinde on fx
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi buldum teşekkürler.
Her yere baktığımı sanıyordum, gözden kaçmış.
-
Mevduat faiz oranlarına nereden bakılıyor. Aradım taradım bulamadım. Web den mi bakacağız.
Biz on pluslı olmak için yırtınalım, millete harcama yapmadan %53 versinler. Ayıp gerçekten
Şubat'ı da mı verdiler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X