Şimdi Ara

ÖMYS BAŞKANI: YAVAŞ ÇEKSİNLER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
4.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
211 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heval Tv'nin Sorularını Yanıtlayan ÖMYS Başkanı Çok Mükemmel Açıklamalar Yaptı. Başkana Sınav Sonuçlarındaki Artış ve Sınavın Kolaylaşması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Sorusuna İse; ''Ne Yapacaktıkya MEB Ayrı Yerden YÖK Ayrı Yerden Hükümet Ayrı Yerden Bastırıyordu, Valla Kurumumuzda kalçası Yiyen Çıkmadı Bizde Kapalı Dönem Olarak Adlandırılan Dönemde Soru Havuzumu Tarayıp En dandik soruları seçtik, 10 tanede hatalı soru koyduk nazarlık olsun diye (hahahaha) ancak şunuda belirtmem gerekiyorki 2 sorunun iptal edileceğini çok önceden belirlemiştik bundanda anlaşılacağı üzere çok programlı çalışıyoruz.'' dedi. Başkan LYS için adaylara ne Önerirsiniz sorusuna karşın ise ''Valla donanım forumda bakıyorumda millet uçmuş adamın biri 300k dan 10k ya çekebilirmiyim diye konu açmış gülmekten büyük abdestimi yapıyordum (hahaha). anladığım kadarıyla adaylar çekme işini yanlış anlamış bende onlara yavaş çeksinler ellerinde kalır diyorum.'' dedi ve basın mensuplarını odadan kovdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülfikarr -- 26 Mart 2016; 23:09:16 >

• la olm bunelan esdfghn
  • Zaytungunu biraz fazla koymussunuz ama tadi yine de guzel olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

la olm bunelan esdfghn

nasıl olmuş beytocum
  • Yalan yok güldüm

• Hahahahahah şuku ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 26 Mart 2016; 18:28:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Once guldum sonra bastım eksiyi

• Bu sefer güldürdü

• Şukunu verdim pampa

• Konuşmayı baştan sona ciddiyetle,gözümde canlandırarak okudum çok komik oldu
  • Baskanin talimati var.Yavas cekelim beyler

• Çok iyi 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güldürmedi,düşündürdü.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

Heval Tv'nin Sorularını Yanıtlayan ÖMYS Başkanı Çok Mükemmel Açıklamalar Yaptı. Başkan Sınav Sonuçlarındaki Artış ve Sınavın Kolaylaşması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Sorusuna İse; ''Ne Yapacaktıkya MEB Ayrı Yerden YÖK Ayrı Yerden Hükümet Ayrı Yerden Bastırıyordu, Valla Kurumumuzda kalçası Yiyen Çıkmadı Bizde Kapslı Dönem Olarak Adlandırılan Dönemde Soru Havuzumu Tarayıp En dandik soruları seçtik, 10 tanede hatalı soru koyduk nazarlık olsun diye (hahahaha) ancak şunuda belirtmem gerekiyorki 2 sorunun iptal edileceğini çok önceden belirlemiştik bundanda anlaşılacağı üzere çok programlı çalışıyoruz.'' dedi. Başkan LYS için adaylara ne Önerirsiniz sorusuna karşın ise ''Valla donanım forumda bakıyorumda millet uçmuş adamın biri 300k dan 10k ya çekebilirmiyim diye konu açmış gülmekten büyük abdestimi yapıyordum (hahaha). anladığım kadarıyla adaylar çekme işini yanlış anlamış bende onlara yavaş çeksinler ellerinde kalır sonra diyorum.'' dedi ve basın mensuplarını odadan kovdu.

GERÇEKLER...

• quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

la olm bunelan esdfghn

nasıl olmuş beytocum

Supersn hayraninim

• Sesli guldum

• Guncep

• adam yapmış hakkari üniversitesi kadar puan istiyor odtü tıp :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.