Şimdi Ara

OMVL SIRALI SİSTEM HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
39.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OMVL sıralı sistemi ile kullanmış veya kalitesi konusunda bilgili arkadaşlar görüşlerini yazarlarsa memnun olurum .Hyundai 1.3 2005 modele uyumu nasıl olur? Yakıt tasarrufu nasıldır.
    Teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

OMVL Sıralı Sistem: LPG ile Tasarruf ve Performans

OMVL sıralı sistem, benzinli araçların LPG ile çalışmasını sağlayan bir sistemdir. Bu sistem, aracınızın yakıt tüketimini azaltırken performansını da artırabilir.

OMVL LPG Faydaları

• Yakıt Tasarrufu: LPG, benzine kıyasla daha ucuzdur ve OMVL sıralı sistem, yakıt tüketimini %30'a kadar azaltabilir.
    • Artırılmış Performans: LPG, benzinden daha yüksek oktan değerine sahiptir, bu da aracınızın daha iyi performans göstermesini sağlayabilir.
    • Çevre Dostu: LPG, benzine kıyasla daha temiz bir yakıttır ve emisyonları azaltır.

OMVL LPG Sistemi Nasıl Çalışır?

OMVL sıralı sistem, aracınızın benzin sistemine entegre edilir. Sistem, LPG'yi sıvı halden gaz haline dönüştüren bir buharlaştırıcı içerir. Bu gaz daha sonra aracın motoruna iletilir ve yakıt olarak kullanılır.

OMVL LPG Yorumları

OMVL sıralı sistem kullanıcıları genellikle sistemden memnundurlar. Yorumlar, yakıt tasarrufu, artırılmış performans ve düşük bakım maliyetlerinden olumlu bir şekilde bahsetmektedir.

OMVL LPG Fiyatları

OMVL sıralı sistemin fiyatı, aracın modeline ve sistemin özelliklerine bağlı olarak değişir. Genel olarak, bir OMVL sıralı sistemin fiyatı 2.000 TL ile 5.000 TL arasında değişmektedir.

OMVL LPG Hakkında Daha Fazla Bilgi

OMVL sıralı sistem hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, resmi web sitelerini ziyaret edebilir veya yerel bir otogaz dönüşüm merkezine başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kardes bende taktırmayı dusunmeye basladım bi arkadas aynı ebnim araca taktırmıs cok verim aldıgında n sozediyo sehirçi 195 km yapıyo dedi ama oda forumdan tanımadıgım biri yani belkide omvşl satıyor bilmiyorum ama gerci kamuda calsıtıgını soylemişti arabası 20 ytl ile sehir içinde 180 ile 195 km yapıyomus hesaplarsan 100 lira yakıyor ama onun motoru 1.4 grande punto valla eger oyle ise bende taktıracam omvl için iyi bir usta bulursan sorunusz arabana binerisn demişti
  • arkadaslar omvl markası bu konuda kendisini kanıtlamıs bir marka yalnız size ısrarla belirtmek istediğim konu
    Türkiye de omvl sistem deyipte bir kac parcayı orjinal kullanıp geri kalan malzemeyi yerli takan firmalar var
    tüm sistem olarak omvl kullandıgınızda evet gercekten güzel ve randımanlı bir markadır tavsiye edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güven otogaz -- 4 Aralık 2006; 19:51:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pdr42

kardes bende taktırmayı dusunmeye basladım bi arkadas aynı ebnim araca taktırmıs cok verim aldıgında n sozediyo sehirçi 195 km yapıyo dedi ama oda forumdan tanımadıgım biri yani belkide omvşl satıyor bilmiyorum ama gerci kamuda calsıtıgını soylemişti arabası 20 ytl ile sehir içinde 180 ile 195 km yapıyomus hesaplarsan 100 lira yakıyor ama onun motoru 1.4 grande punto valla eger oyle ise bende taktıracam omvl için iyi bir usta bulursan sorunusz arabana binerisn demişti

vay dedikoducu vay kötü yakaladım valla senı koçum bak donanımhaber ne güzel bu konudada senı bılgılendırıyor bana bıye sorup duruyordun bak gelmış bıde dedikodumu yapıyorsun ayıp ya :))))))))) insan oğlu işte
  • dimi ama vulas kardes
  • arkadaşlar ben bir yakının arabasını alacağım. araba hakkında çok bilgi sahibi olmasam da yeni taktırdığını biliyorum bu markayı. ve şimdi satıyor. kimi sitelerde gaz ayarında dikiş tutmadığnı söyleyenler var. hatta sorunlarına çözüm bulunamayan arkadaşlar var. bu araçta da öyle bir sorun olmuş olablir mi dersiniz? veya sorunlu bir ovml sistemini nasıl anlarız? bu arada aracımız ford.
  • OMVL kaliteli bir marka

ben TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ'ne taktırdım. mega otomotiv sakarya'da

herhangi bir problem yaşamadım. ilgi güzeldi bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak. gerçi 22000 km tecrübem var. bu tecrübeye göre başka marka düşünmezdim. emin olun (daha önce tartarini kullanmış biri olarak)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş OMVL hakkında sana biraz bilgi vereyim...

Dünyadaki en kaliteli lpg markası PRİNS'tir 2.500 lira civarında takıyorlar daha sonra en kaliteli marka OMVL'dir. En az yakıt tüketimi konusunda guiness rekorlar kitabına girmiştir. ayrıca bu iki firma dışında 100.000 km garanti veren 3. bir firma yok. OMVL şu an sakaryada 1.700 civarında takılıyor türkiye distrübütöründe. ben yine de Prins'e rağmen OMVL tercih eder ve öneririm. çünkü insanların lpg taktırmasındaki en önemli sebep yakıt ekonomisidir. bunu en iyi yapan firma bu olduğuna göre neden başkasını düşüneyim. az önceki cevabımda 22000 km tecrübem olduğunu söyledim. hiçbir problem yaşamadım üründen ve yaşayacağımı da zannetmiyorum....
    OMVL markayı tek geçerim....

quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

arkadaşlar ben bir yakının arabasını alacağım. araba hakkında çok bilgi sahibi olmasam da yeni taktırdığını biliyorum bu markayı. ve şimdi satıyor. kimi sitelerde gaz ayarında dikiş tutmadığnı söyleyenler var. hatta sorunlarına çözüm bulunamayan arkadaşlar var. bu araçta da öyle bir sorun olmuş olablir mi dersiniz? veya sorunlu bir ovml sistemini nasıl anlarız? bu arada aracımız ford.

• Hocam kesin bilmediğimiz konularda bu kadar kesin konuşmasak diyorum saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: reyha

Kardeş OMVL hakkında sana biraz bilgi vereyim...

Dünyadaki en kaliteli lpg markası PRİNS'tir 2.500 lira civarında takıyorlar daha sonra en kaliteli marka OMVL'dir. En az yakıt tüketimi konusunda guiness rekorlar kitabına girmiştir. ayrıca bu iki firma dışında 100.000 km garanti veren 3. bir firma yok. OMVL şu an sakaryada 1.700 civarında takılıyor türkiye distrübütöründe. ben yine de Prins'e rağmen OMVL tercih eder ve öneririm. çünkü insanların lpg taktırmasındaki en önemli sebep yakıt ekonomisidir. bunu en iyi yapan firma bu olduğuna göre neden başkasını düşüneyim. az önceki cevabımda 22000 km tecrübem olduğunu söyledim. hiçbir problem yaşamadım üründen ve yaşayacağımı da zannetmiyorum....

quote:

arkadaşlar ben bir yakının arabasını alacağım. araba hakkında çok bilgi sahibi olmasam da yeni taktırdığını biliyorum bu markayı. ve şimdi satıyor. kimi sitelerde gaz ayarında dikiş tutmadığnı söyleyenler var. hatta sorunlarına çözüm bulunamayan arkadaşlar var. bu araçta da öyle bir sorun olmuş olablir mi dersiniz? veya sorunlu bir ovml sistemini nasıl anlarız? bu arada aracımız ford.

• Delikanlı yazımdan da anlaşılacağı gibi bilmediğim bir alan değil....

İstersen bir daha oku

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhannn

Hocam kesin bilmediğimiz konularda bu kadar kesin konuşmasak diyorum saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: reyha

Kardeş OMVL hakkında sana biraz bilgi vereyim...

quote:

• Okudum yine ayni görüşteyim saygılar
  • omvl markası kalitelidir özellikle motor hacmi 2000 ve üstündeki
    araçlarda performansına diyecek yoktur önmli olan aksam listesindeki
    orjinal parçaların ehil ustada taktırılmasıdır.
  • OMVL GÜZEL 8 AYDIR KULLANIYORUM 52 YTL İLE 370 KM.
    AMA TAKDIRDIĞIN YERE DİKKATTTTTT
  • Arkadaşlar bende arabamı Mazda 323 93 model HB aldığımda üzerinde platinka vardı. Ben birkaç test yaptım ve araba herdefasında farklı farklı yakıyordu ki hepte aynı yerden almaya çlışıyordum lpg 'yi. Markasını kime sorsam Platinka yaramaz diyorlardı. Araba benzinde de lpg de çok yakıyorken Meb Başere götürdüm Arkdaşlar gerçekten çok ilgililer teşekkürler kendilerine. Orada bir usta lpg beyni çok önemli değil genelde aynıdır dedi. Karbiratörlüde çok farketmez dedi. Enjeksiyonlulard fark eder dedi. Buji aralıkları 60 mış 90 yaptı şimdi araç çat diye çalışıyor normalde zor çalışıyordu. LPG de ayar yaptık. Avans ayarlandı vs.. Ama benzinde stop etmeyen araba lpg de kırmızı ışığa gelince rolantisi düşüyor düşüyor 100 lere kadar ve stop ediyor. Bu araba 5 km gidinceye kadar devam ediyor. Acaba karbiratörle ilgili birşey olabilirmi dedim Karbiratör araba soğunca bakmak lazım dedi. şimdi benim kafam allak bullak oldu. Acaba karbiratörden olsa benzinde de stop etmesi gerekir değil mi? dağınık oldu konu biliyorum. Acaba Bujiler yan sanayi onlardan olabilir mi? biraz bilgi tecrübe istiyorum.

• Konu açılalı çok olmuş ama benim de yazmak istediklerim var.Omvl yi 1,5 ay önce montaj yaptırdım.aracım1600cc C-max Trend.İlk başlarda rölantide sorun yaşadım(gaza basınca önce düşüyor,sonra yükseliyordu).Ustam ısrarla arabada birşey yok, böyle yapması normal diyordu.Nasıl normallikse rampada stop ediyordu.Ki kimse üstüne alınmasın ama usta milleti böyle,hiç haklısın demiyorlar.Yolum Ankara ya düştü.Omvl yi Türkiye ye getiren Aytok a gittim.Orada 17 yaşında bir kalfa çocuk "Abi yanlış ayar yapmışlar" dedi.Ve 2 dk da işi halletti.Meğer benim akıllı ustam kalibrasyonu düzgün yapamamış.Şimdi çok şükür problemim yok.Ş.arası 115-125 ( 90-100 Km/h hız ile) , Ş.İçi 190-210 yakıyor.Lpg 1.73 TL.Aracımın 1400 Kg ve yüksek bir araç olduğunu düşünürseniz, çok iyi bir sarfiyat olduğunu anlarsınız.Omvl yi tavsiye ederim, gerçekten az yakıyor.Ama iyi bir ustanın monte etmesi şart.
    Ha bir de OMVL taktırıpta problem yaşayan olursa tavsiyem odur ki; Bujilerinizi, hava filtrenizi, bobininizi değiştirmeye kalkmadan önce, boğaz kelebeğini temizletmeden önce kalibrasyonun düzgün olduğundan emin olun.Ben bunlara toplamda 250 TL verdim, boşuna vermişim.
    Kötü LPG sistemi yok!Beceriksiz ustalar var....

• Baştan sona hak veriyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: teteni

Konu açılalı çok olmuş ama benim de yazmak istediklerim var.Omvl yi 1,5 ay önce montaj yaptırdım.aracım1600cc C-max Trend.İlk başlarda rölantide sorun yaşadım(gaza basınca önce düşüyor,sonra yükseliyordu).Ustam ısrarla arabada birşey yok, böyle yapması normal diyordu.Nasıl normallikse rampada stop ediyordu.Ki kimse üstüne alınmasın ama usta milleti böyle,hiç haklısın demiyorlar.Yolum Ankara ya düştü.Omvl yi Türkiye ye getiren Aytok a gittim.Orada 17 yaşında bir kalfa çocuk "Abi yanlış ayar yapmışlar" dedi.Ve 2 dk da işi halletti.Meğer benim akıllı ustam kalibrasyonu düzgün yapamamış.Şimdi çok şükür problemim yok.Ş.arası 115-125 ( 90-100 Km/h hız ile) , Ş.İçi 190-210 yakıyor.Lpg 1.73 TL.Aracımın 1400 Kg ve yüksek bir araç olduğunu düşünürseniz, çok iyi bir sarfiyat olduğunu anlarsınız.Omvl yi tavsiye ederim, gerçekten az yakıyor.Ama iyi bir ustanın monte etmesi şart.
    Ha bir de OMVL taktırıpta problem yaşayan olursa tavsiyem odur ki; Bujilerinizi, hava filtrenizi, bobininizi değiştirmeye kalkmadan önce, boğaz kelebeğini temizletmeden önce kalibrasyonun düzgün olduğundan emin olun.Ben bunlara toplamda 250 TL verdim, boşuna vermişim.
    Kötü LPG sistemi yok!Beceriksiz ustalar var....

• izmirde takan varmı?
  • Selam...Toyota Verso aracım var....şu an garantisi devam ediyor...Ama LPG taktırmayı düşünüyorum...Ya da düşünsem mi acaba....150 tl. benzin ile 470 km. gibi bir yol yaptım..eski aracım LPG li olduğu için bana çok koyuyor bu kadar yakması...Ağır bir araç olduğu için yakması doğal olabilir ama yakıt sarfiyatını düşürmem lazım arkadaşlar...Bana bu konuda yardım edebilecek bir arkadaş var mı acaba?.....BRC ya da OMVL mi hangisinde karar kılmalıyım....Ve stanbul Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı ?...Son olarak ta fiyat bilgisi verirseniz beni çok mutlu edersiniz....herkese saygılar....
  • bakalım ben bugün alacağım golf v kasa aracıma omvl taktırdım. Umarım sorun yaşamam. Bu arada kampanya var dediler 1800 normal fiyatı imiş 1300/10 şeklinde taktırdım. Ankara
  • selamlar aracı uzun yolda kullandım. Bir kaç küçük problem var ancak usta zaten ilk 1000 km olumsuzluklart olabilir. sonra gel tekrar ayar yapacağız demişti. birinci problem bazen rolanti problei oluyor. gaza basınca önce rolanti düşüyor sonra düzene giriyor. İkici problem ise klimayı açtığım zaman bazen araç stop ediyor. (Rolantide ise, visteste iken herhangi bir sorun yok). Bu da klimanın güç kullanması sonucu rolantiyi düşürdüğünden olsa gerek. Bu iki problem dışında herhangi bir sorun yok. LPG ya da benzinde olup olmadığı hiç bir şekilde anlaşılmıyor. uzun yolda 125-130 kuruş vicarı yaktı.(Ankaradan çıkarken 50 tl lpg, 1.68 tl den, diğer aldıklarımı ise 2.00 tl den aldım) Gösterge ile alakalı bir sıkıntı yok. 43 lt atiker tank takıldı simit. Bir kaç hafta sonra tekrar ayar için gideceğim. Şimdilik çok memnunum. Kampanyada iken OMVL taktırabilirsiniz. Ben yeni başkent sanayi Önder oto da Cemal ustada taktırdım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.