Bildirim
Omuz programı hakkında yardım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ikiside ayni bolgeye vurur ama db ile olan biraz daha fazla kas lifine vurur. Kompleks hareketleri basta yap gucun yerindeyken, ve omzun arkasi icin bir hareket ekle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Makinenin görevi şudur yeni başlamış ve dumbell ile bilek dengesini sağlamamış kişilere hareketi hatasız bir şekilde yaptırmak. Eğer 3-4 ay kadar çalıştıysanız benim önerim dumbell shoulder press yapmanızdır çünkü dumbell aynı zamanda bilek kaslarınızı da geliştirecek ve size denge kabiliyeti kazandıracaktır. Shoulder dumbell press ile orta omuz+ arka omuz, side lateral raises ile yine çok gruplu orta omuz ( yani orta omuz altındaki yardımcı kas lifleri dahil ) ve front dumbell raises ile de ön omuz çalışıması yapın. Makine ile Shoulder Machine press yapmanız gerektiğini düşünmüyorum. -
cevaplar için çok teşekkürler. -
dostum linkten istedğin kısmı nasıl calısmak ıstersen ona göre program yapabbılırsın
http://www.bodybuilding.com/exercises/ -
dumbbell press lie shoulder press machine aynı as grubuna vurur. bence makinede yapılan hareketlerin tek artısı formu bozmamıza imkan vermemesidir, bir nevi hareketin form koruyucusudur. ben imkan olduğu sürece free weight ile çalışmaya özen gösteriyorum. nedendir bilmiyorum ama formu düzgün yaptığım dumbell hareketlerinde daha iyi hissediyorum kası. tabi bazı hareketlerdede ne kadar uğraşsamda formu düzgün yapamıyorum yada dumbell ile yaptığım harekette kası hissetmiyorum, o zaman makinelerde yapıyorum.
bugünde benim omuz günümdü. bende kendi programımı yazayım, belki faydalanırsın.
military press
cable lateral raise
standing bent-over
baktım hala enerjim var 5 sette shoulder press machine yaptım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X