Şimdi Ara

Omuz Hareketlerinde Yapilan Yanlışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İğneleyici bir vidyo olmuş ama çok doğru bir tespit, benim gittiğim salonda da böyle yapan tiplere arada rastlarım, eminim siz de rastlıyorsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 22 Nisan 2014; 11:23:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

İğneleyici bir vidyo olmuş ama çok doğru bir tespit, benim gittiğim salonda da böyle yapan tiplere arada rastlarım, eminim siz de rastlıyorsunuzdur.

• bazen salona sırf bu tipleri izlemek için gidiyorum bi kasılıyolar patlayacaklar bi gün
    edit: benim çalışma şeklim çoğu harekette az ağırlık çok tekrardır tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalancininMumu

bazen salona sırf bu tipleri izlemek için gidiyorum bi kasılıyolar patlayacaklar bi gün
    edit: benim çalışma şeklim çoğu harekette az ağırlık çok tekrardır tavsiye ederim

Aynen, diğer türlü fazla kilo kaldıracam diye asıl çalıştırmak istenilen kas grubu bilakis daha az çalışmış olur diğer kas grupları devreye girdiği için.

• Hareketi yaparken sabit durmaya vurgu yapmış di mi arkadaşlar? Doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli

Hareketi yaparken sabit durmaya vurgu yapmış di mi arkadaşlar? Doğru mudur?

hayır dostum ne dik durması o zaten hareketin olmazsa olmazı . diyorki omuz kası küçük bir kasdır fazla ağırlık ile çalışıp kendinizi zorlamayın .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Omuz Bacak aynı gün (soru)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlatış tarzını beğenmedim ama doğru bir yere değinmiş
  • Son yüklediklerinden şu vidyo dikkatimi çekti bugün izledim;

Ayrıca diğer vidyolarını izlemenizi de öneririm samimi bir dili var.
  • Sporumu evde kendi basima yapiyorum ve daha rahatim, salonda calisanlardan daha iyi bir vucuda sahibim. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.