Bildirim
Omuz Hareketlerinde Yapilan Yanlışlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
bazen salona sırf bu tipleri izlemek için gidiyorum bi kasılıyolar patlayacaklar bi gün
edit: benim çalışma şeklim çoğu harekette az ağırlık çok tekrardır tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: YalancininMumu
bazen salona sırf bu tipleri izlemek için gidiyorum bi kasılıyolar patlayacaklar bi gün
edit: benim çalışma şeklim çoğu harekette az ağırlık çok tekrardır tavsiye ederim
Aynen, diğer türlü fazla kilo kaldıracam diye asıl çalıştırmak istenilen kas grubu bilakis daha az çalışmış olur diğer kas grupları devreye girdiği için.
-
Hareketi yaparken sabit durmaya vurgu yapmış di mi arkadaşlar? Doğru mudur? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli
Hareketi yaparken sabit durmaya vurgu yapmış di mi arkadaşlar? Doğru mudur?
hayır dostum ne dik durması o zaten hareketin olmazsa olmazı . diyorki omuz kası küçük bir kasdır fazla ağırlık ile çalışıp kendinizi zorlamayın . -
Anlatış tarzını beğenmedim ama doğru bir yere değinmiş -
-
-
Sporumu evde kendi basima yapiyorum ve daha rahatim, salonda calisanlardan daha iyi bir vucuda sahibim. Tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X