arkadaşlar ben Street workout la ilgileniyorum bir süredir. handstand push ups hareketi var normalde sıkıntı olmaz hiç yaparım fakat bu sefer bi nedenden dolayı dengemi kaybettim sol omzumun üstüne düştüm. hemen bi ağrı oluştu kalktım hemen omzumu tuttum bi sorun yok gibiydi fakat kolumu yan çevirdiğimde eklem yeri çıktı bildiğiniz yada bana öyle geldi. hemen ne oluyo lan diye diğer elimle düzelttim. şuan hafif bir ağrı var. kolumu kaldırıp indirebiliyorum rahatça. biceps sıkabiliyorum(hareketi biliyosunuz). ellerimle de yokladım bişey yok gibi fakat yine de çıkık olmuş olabilir mi ? veya sadece basit bir zedelenme midir ? daha önce yaşamış olanlar varsa yardımcı olsun lütfen
yukarı
yukarı
Buraya bu kadar yorum yazacağına acile gidip bir röntgen çektirmen daha iyi olmazmıydı ? hareket ettiriyorsan çıkmamıştır ama eklem yerlerinde kasların ve sinirlerin ciddi zedelenmiştir ve 2 kemık arasındaki dokularda agrı ondan olabılır ve geçer
quote:
Orijinalden alıntı: VIPERBOLD
Buraya bu kadar yorum yazacağına acile gidip bir röntgen çektirmen daha iyi olmazmıydı ? hareket ettiriyorsan çıkmamıştır ama eklem yerlerinde kasların ve sinirlerin ciddi zedelenmiştir ve 2 kemık arasındaki dokularda agrı ondan olabılır ve geçer
hocam bizimkilerin haberi oldu eve geliyorlar gelsinler öyle gidicem. çıkıcam 5 10 dkya yani ama bir sorayım dedim zaman varken. hareket ettirebiliyorum yana doğru kaldırabiliyorum vs ama öne doğru kaldırırken biraz ağrı oluyor yada öne doğru çevirince çıktı mesela dediğim gibi. herhalde dediğiniz gibi bir durum söz konusu. teşekkürler