Şimdi Ara

ÖMÜR BOYU YALNIZLIĞA MAHKUM EDİLDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar karar ne zaman verilmiş bilmiyorum ama seneler süren davanın sonucunda hakkımdaki karar ömür boyu yalnızlık cezası şeklinde oldu. Karara itiraz etmeyeceğim, ama en azından bu zamana kadarki yalnızlıklarım göz önünde bulundurularak cezamda bir indirim olabilirdi. Neyse, bu şekilde yaşamaya alışacağız yapacak birşey yok.

• Yalnızlık iyidir bea. Niye yanında carcar konuşan birini istiyorsun ki? Kafan rahat. İşten geliyorsun (eğer içiyorsan) al eline şarabı aç istediğin sevdiğin bi diziyi yayıl izle. Yok hanımı mutlu edeyim yok şunu yapayım yok şu yok bu.
  • Evet arkadaşlar mahkumiyetimin ibareleri her geçen gün kendini gösteriyor. Hem de çok güçlü bir şekilde. Ağırlaştırılmış müebbet gibi. Daha önceki hayatımda mutlu olamadığım gibi bundan sonraki hayatımda da mutlu olmayacağım. Yapacak birşey yok belki öbür dünyada yüzüm güler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Ondan once kariyerinin düzgün gitmesi gerekiyor dertsizlikten oluyor
    Kariyerim de öyle çok parlak değil ne uzuyorum ne kısalıyorum 3 sene olmasına rağmen. Hayat enerjimin olmaması kariyerime de yansıyor. Sevilmek de gerçekten yemek ve su gibi temel bir ihtiyaçmış, daha önceleri çok koymayan bir durumdu ama bunu hiç yaşamamış olmak artık yaşama sevincimi giderek tüketiyor. Çıkış noktası da bulamıyorum. Ara ara 9. kattaki evimde yatağımda yatarken açık pencereyi kesiyorum.

• işte bu yüzyılın buluşması
    daha yeni başlıyor bu aşkın duruşması

Orijinalden alıntı: LastStand

Kariyerim de öyle çok parlak değil ne uzuyorum ne kısalıyorum 3 sene olmasına rağmen. Hayat enerjimin olmaması kariyerime de yansıyor. Sevilmek de gerçekten yemek ve su gibi temel bir ihtiyaçmış, daha önceleri çok koymayan bir durumdu ama bunu hiç yaşamamış olmak artık yaşama sevincimi giderek tüketiyor. Çıkış noktası da bulamıyorum. Ara ara 9. kattaki evimde yatağımda yatarken açık pencereyi kesiyorum.

Alıntıları Göster
    Elimde olmayan seylerden dolayi benim işimde sıkintili gidiyor buna sebep olan orman cocugu karsiligini fazlasiyla ödesin. Sevilmek guzeldir herhalde dhde olanlarin cogu gibi bizimde sevenimiz olmadi olursa ekime olmazsa dikmene

• quote:

Elimde olmayan seylerden dolayi benim işimde sıkintili gidiyor buna sebep olan orman cocugu karsiligini fazlasiyla ödesin. Sevilmek guzeldir herhalde dhde olanlarin cogu gibi bizimde sevenimiz olmadi olursa ekime olmazsa dikmene

Alıntıları Göster
    En azından sen benim gibi ömür boyu mahkumiyet cezasına çarptırılmamışsındır diye düşünüyorum. Ara ara hapishane günlüklerini ekleyeceğim buraya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

En azından sen benim gibi ömür boyu mahkumiyet cezasına çarptırılmamışsındır diye düşünüyorum. Ara ara hapishane günlüklerini ekleyeceğim buraya.

Alıntıları Göster
    Mahkumiyet derken bende pc basinda is yaptigimdan dolayi evden cikamiyorum pek bende mahkumum

Mahkumiyet derken bende pc basinda is yaptigimdan dolayi evden cikamiyorum pek bende mahkumum

Alıntıları Göster
    Hayat tarafından mahkum edildim. Asosyal bir insan sayılmam ama hep arkadaş hep arkadaş artık çok sıkıldım sevdiğim kişi tarafından sevilmek istiyorum. Her insanın hayatının 2-3 senesinde yaşadığı şeyi ben sadece 1 günlüğüne yaşayabildim. Kendimden daha yıkık birini görmedim gerçekten.

• Evet arkadaşlar sanırım akıl sağlığımı yitirmek üzereyim ama bir şekilde idare ediyorum. İnsanlardan uzaklaşmaya başladım ve her günün birbirinin kopyası olması da bu durumu tetikliyor. Bu duruma daha şimdi alışamıyorken hayatı boyu nasıl katlanacağım bilmiyorum. Kurtaracak kimse de yok. Kısayolu seçmemek için kendimi zor tutuyorum.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.