Şimdi Ara

Omsi Bus Simulator-ÇIKTI! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
9
Favori
93.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu genel olarak beğendim ama bir sorunum var otobüs atlamaya başladı dış kamerada sorun yok içe geçince olduğu yerde zıplamaya başlıyor
  • Ben resimdeki gibi diger otobuslerden kopya cekerek hatti ayarliyorum daha kolay oluyor.
     Omsi Bus Simulator-ÇIKTI!
  • quote:

Orijinalden alıntı: scansoz

Ben resimdeki gibi diger otobuslerden kopya cekerek hatti ayarliyorum daha kolay oluyor.

• Beyler araç nasıl çalışıyor ve ilerliyor? Daha yerinden oynatamadım otobüsü (: Bi' el atıverin.
  • beyler çevrenin detayı nasıl düşürülür sadece araç içi kalması için

birde direksiyon çok dandik dönüyor ayarı varmı beyler ?
  • Beyler oyunu sorunsuz oynayabilenlerden bi PM alablirimiyim. Bi türlü bulamadımda
  • Orijinalden alıntı: deniz6

Yeni bir otobüs simulasyonu çıkacak gibi gözüküyor ama bu sefer çok daha kaliteli sanki camı açıp kapatmak bile var oyunun videosunu ve sitesini veriyorum buyrun tam çıkış tarihi daha belli değil;

Resimler

• Birileri lütfen şu oyunu pm atsın...
  • Orijinalden alıntı: NasPod

Orijinalden alıntı: deniz6

Yeni bir otobüs simulasyonu çıkacak gibi gözüküyor ama bu sefer çok daha kaliteli sanki camı açıp kapatmak bile var oyunun videosunu ve sitesini veriyorum buyrun tam çıkış tarihi daha belli değil;

Resimler

Harika bi noktaya takılmışsın aferin.

• Grafikleri pek iyi olmasada güzel bi oyun.Ben severim böle oyunları.
  • arkadaşlar oyunu ve crack pm atabilir misiniz?
  • Arkadaşlar bende otobüsün içindeyken otobüs sürekli zıplıyor nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denonitros

Arkadaşlar bende otobüsün içindeyken otobüs sürekli zıplıyor nasıl çözebilirim?

Allah allah ilk defa duydum bu problemi ayarları falan düşür olmadı yeniden yükleyip bi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

quote:

Orijinalden alıntı: Denonitros

Arkadaşlar bende otobüsün içindeyken otobüs sürekli zıplıyor nasıl çözebilirim?

Allah allah ilk defa duydum bu problemi ayarları falan düşür olmadı yeniden yükleyip bi dene.

Aynı sorun bende de var . 3-4 mesaj önce yazdım ama kimse oralı olmadı..
  • arkadaşlar denilen her adımı uyguladım ama maalesef böyle bir hata alıyorum

• bende aynı hatayı alıyorum
  • bende...
  • arkadaşlar oyunda şehir dışı tarzında herhangi bir yol var mı? Biraz daha belediye değilde şehirlerarası tarzı bi oyun yapılsa da artık oynasak.. Tabi bu tarzda gerçekçi sesler vs ile.

edit: aynı hatayı bende alıyorum arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lizardking34 -- 25 Şubat 2011; 16:40:20 >
  • Arkadaşlar kullandığımız serial key ölmüş malesef :S
  • Şimdi yeniden yüklemek benim için sorun çıkarabilir çünkü serial yüzünden sorun yaşayanlar var ama kötü bi durum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.