Bu arada ben hiçbir şekilde Anti Alising açamıyorum, oyunun çözünürlük ayarı yok sanırım masaüstü ile aynı çözünürlüğe ayarlıyor ama ekran kartından AA AF gibi ayarları açmam etkili olmuyor. Grafikler hep tırtıklı, uzaktaki yol çizgileri hep çift çift ve bulanık, yaklaşınca düzeliyor. (Ekran kartı ATI Radeon HD 5650)
quote:
Orijinalden alıntı: Klimt
Bu arada ben hiçbir şekilde Anti Alising açamıyorum, oyunun çözünürlük ayarı yok sanırım masaüstü ile aynı çözünürlüğe ayarlıyor ama ekran kartından AA AF gibi ayarları açmam etkili olmuyor. Grafikler hep tırtıklı, uzaktaki yol çizgileri hep çift çift ve bulanık, yaklaşınca düzeliyor. (Ekran kartı ATI Radeon HD 5650)
bu oyunun problemi :) bende bir çözüm bulamadım.
Ekran alıntılarında falan hep jilet gibi görüntüler?
quote:
Orijinalden alıntı: Klimt
quote:
Orijinalden alıntı: burakreisa
attım ama hiç bir şey değişmedi.tropical city-ıssues page,manuel ve timetables dosyaları var ne yapmam gerekiyor?
Konunun eski sayfalarını okumadım ama ben yeni bileşenleri yüklemek için (Harita vs.) OMSI Addon Manager kurdum, otomatik olarak indirtiyor ve eksikler hatalar varsa onları da gerekli yerlere yükletiyor.
saol kardeşim
arkadaşlar bide ben mogesi indirdim ama açtığım da dağlar ve çimeler beyaz çizgi çizgi duruyor bütün görüntü ayarlarıyla insan sayısıyla oynadım ama değişmedi ne yapmalıyım?
Bu video süper ya insanın hemen oynayası geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: alaria
Bu video süper ya insanın hemen oynayası geliyor
Aynen ya çok güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
OMSI gerçekçiliğinde şehirlerarası otobüs oyunu olsa müthiş olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: 'Sefa
OMSI gerçekçiliğinde şehirlerarası otobüs oyunu olsa müthiş olurdu.
bence omsi gerçekliğinde olmayacak ama truck simulator oyunlarından da kötü olmaz, buyrun şehirlerarası;
normal direksiyon Logitech DFGT sanırım ama direksiyonun etrafına büyük bir çember sabitlenmiş, bence güzel olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Tyler Durden
quote:
Orijinalden alıntı: CrazyJeRvu38
quote:
Orijinalden alıntı: _ozimozi_
Acımasızlar
hocam bu direksiyon monitorden büyük nasıl iş bu
normal direksiyon Logitech DFGT sanırım ama direksiyonun etrafına büyük bir çember sabitlenmiş, bence güzel olmuş
direksiyon DFGT haklısınız. Yapan arkadaş sadece direksiyon kısmını hazır kullanmış sanırım. Vites ve tuşlar ev yapımı gibi duruyor
Dfgt değilde driving force ex. Bunun ilk videosunda belli oluyor. Hayır o değilde arkadaş bari monitörün altına bir şey koyaymış azıcık yukarıdan oynasa, acayip bir görüntü oluşmuş böyle...
Otobüsü bir türlü yürütemedim. İki ileri bir geri. Biri kısaca anlatsa nasıl yürüteceğimi? Bir de Ankara Ego yaması çıktı mı?
Oyunda her özellik va ya.Mesela yolcular sıcaktan bunalıyor ben de klimayı açmak zorunda kalıyorum
Daha önce neden oynamadım ben bu oyunu
Körüklü otobüslerle ilgili yeni bir gelişme var mı ?
Benim bir sorum olacak biliyorsunuz ikarus 263 olan araç manuel olarak geldi ancak; Oyun içerisinde G25 için farklı manuel tuşlarıda var G25 vitesini boşa aldığımda oyundada boşa alıyor yani ben ikarus 263 e yapılmış manuel tuşlarını kullanmıyorum G25 vitesimde , çünkü eğer onu kullanırsam vitesi boşa aldığımda oyunda boşa almıyor onun içinde mesela 6.vites yerini boşa almam gerektiği için ben o tuşları değilde G25 vitesi için yapılmış manuel vites tuşlarını ayarladım benim vites koluma.Böyle oluncada bazı araçlar örneğin ikarus 263 manuel modlu araç bu G25 vitese uyumlu tuşlarla çalışmıyor anca klavye üzerinde 1,2,3,4,5,6,N,R tuşları ile çalışıyor ben bu aracı vites kolu üzerinden oynamam için G25 için olmayan yani boş vitese getirdiğimde boş vitese almayan diğer manuel tuşlarını G25 vites koluna ayarlamam gerekiyor bunun bir çözümü varmı?
O tuşların ismi ; manuelgearbox 1 only while gamecntrl manuelgearbox 2 only while gamecntrl manuelgearbox 3 only while gamecntrl manuelgearbox 4 only while gamecntrl manuelgearbox 5 only while gamecntrl manuelgearbox 6 only while gamecntrl manuelgearbox R only while gamecntrl
kullandığım vites tuş isimleri bunlar.
ets 2 den sonra esamesi okunmuyor
Oyunu keşfedeli 4-5 gün oldu neden oynamadım bu oyunu
En başta hatlarla ilgili sorun vardı öğrendim her şeyi çok zevklizaman buldukça oynuyorum. Harita, otobüs indirdim bol bol çok daha zevkli oldu.
Çalıştırması kolay aslında. Önce E ile kontak açıp M ile motoru çalıştırıyoruz. DAha sonra Ç ile el frenini indirip D ile otomatik vitese geçiriyoruz. sonra numlock 8 ile gaz 4 6 sol sağ 2 ile fren
Ama oynayabilmek için otobüs hattını girip saati de ayarlayıp ondan sonra ilk durağa yanaşmanız gerekiyor.