Şimdi Ara

Omsi Bus Simulator-ÇIKTI! (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
9
Favori
93.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu dışı ama bu arada alıştıkça Bus Simulator 2012'yi daha çok oynamaya başladım, biraz şans vermek lazım sanırım. Halen yolların darlığından şikayetçiyim fakat gerçekten çok dar olan sapaklarda sıkıntı yaşıyorum. Dikkat edip alıştıktan sonra yoldan çıkma, diğer araçlarla çarpışma gibi sorunlar hiç olmamaya başladı. Belki de OMSI'den en güzel yönü aynaları daha çok kullanıyor ve dikkat ediyor olmanız. Mouse ile kolayca sağa sola bakmak gayet iyi, arkanıza yaslanıp sürebiliyorsunuz fakat dönüşlerde sürekli olarak her yanınızı kontrol ediyor ve dikkatli oluyorsunuz. Duraklara yanaşma, yolcu indirme-bindirme işlemleri daha gerçekçi olmuş. Son olarak yağmurlu havada sürmek gerçekten OMSI'den kat kat daha güzel.Ek bilgi.

Not : Herşeye rağmen OMSI bir numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF3D00E4D -- 31 Mayıs 2012; 14:55:51 >

• G25 ve G27 benim için şu an gereksiz rakamlarda DF-GT'nin 2. elleri 200 civarında pazarlıkla 150'ye alabilirim gibime geliyor o yüzden benim için DFGT daha cazip şu an ama bir de Goldmaster' ın bir modeli var onunda tasarımı fena değil hatta tasarım açısından DFGT'den daha gerçekçi geldi. Bu ürünü kullanmış kimse varsa biraz bilgi verebilir mi?
     Omsi Bus Simulator-ÇIKTI!

• quote:

Orijinalden alıntı: casualities

Konu dışı ama bu arada alıştıkça Bus Simulator 2012'yi daha çok oynamaya başladım, biraz şans vermek lazım sanırım. Halen yolların darlığından şikayetçiyim fakat gerçekten çok dar olan sapaklarda sıkıntı yaşıyorum. Dikkat edip alıştıktan sonra yoldan çıkma, diğer araçlarla çarpışma gibi sorunlar hiç olmamaya başladı. Belki de OMSI'den en güzel yönü aynaları daha çok kullanıyor ve dikkat ediyor olmanız. Mouse ile kolayca sağa sola bakmak gayet iyi, arkanıza yaslanıp sürebiliyorsunuz fakat dönüşlerde sürekli olarak her yanınızı kontrol ediyor ve dikkatli oluyorsunuz. Duraklara yanaşma, yolcu indirme-bindirme işlemleri daha gerçekçi olmuş. Son olarak yağmurlu havada sürmek gerçekten OMSI'den kat kat daha güzel.Ek bilgi.

Hocam Bus Simulator 2012'nin ingilizce versiyonu çıktı mı?

edit: Nasıl tesadüftür bilmem, mesajı yazdıktan sonra Max Payne için malum siteyi kontrol edeyim dedim bir de baktım bus simulator 2012'nin ingilizcesi yüklenmiş 1 saat önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz2232 -- 31 Mayıs 2012; 16:20:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

quote:

Konu dışı ama bu arada alıştıkça Bus Simulator 2012'yi daha çok oynamaya başladım, biraz şans vermek lazım sanırım. Halen yolların darlığından şikayetçiyim fakat gerçekten çok dar olan sapaklarda sıkıntı yaşıyorum. Dikkat edip alıştıktan sonra yoldan çıkma, diğer araçlarla çarpışma gibi sorunlar hiç olmamaya başladı. Belki de OMSI'den en güzel yönü aynaları daha çok kullanıyor ve dikkat ediyor olmanız. Mouse ile kolayca sağa sola bakmak gayet iyi, arkanıza yaslanıp sürebiliyorsunuz fakat dönüşlerde sürekli olarak her yanınızı kontrol ediyor ve dikkatli oluyorsunuz. Duraklara yanaşma, yolcu indirme-bindirme işlemleri daha gerçekçi olmuş. Son olarak yağmurlu havada sürmek gerçekten OMSI'den kat kat daha güzel.Ek bilgi.

Hocam Bus Simulator 2012'nin ingilizce versiyonu çıktı mı?

edit: Nasıl tesadüftür bilmem, mesajı yazdıktan sonra Max Payne için malum siteyi kontrol edeyim dedim bir de baktım bus simulator 2012'nin ingilizcesi yüklenmiş 1 saat önce

Tekrar oyunu indirmeden Yapabilirsiniz. 1.3.1 ve 1.3.2 patchlerinu sırasıyla kurun tamamdır :) official patchtir.

• Acımasızlar
  • Uzun zamandir OMSI'yi oynamaktayim ve ozellikle resmi forumunda bir cok paylasimim bulunmakta script olarak. BAZ 079 icin Peugeot J9 model minibusleri andiracak bir skin yapmaya karar verdim.

Ayni mod uzerinde surekli gelistirme yapacagim o nedenle bu versiyona 0.9.0 Beta adini verdim. Ilerleyen gunlerde manuel vites, korna, kapi sesleri, logo revizyonu gibi farkli modlarla daha detayli hale gelecektir.

v0.9.0 Beta Guncellemeleri :

- Arac secimi ekraninda, marka "Peugeot", model "J9" ve skin "Kadikoy - Pendik" olarak guncellendi.
    - Arac rengi guncellendi.
    - Yer dosemesi guncellendi.
    - Kapi dosemeleri guncellendi.
    - Arka farlar, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Yan sinyal farlari, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Jantlar, celik gorunumlu olarak degistirildi.
    - On farlar, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - On sinyal farlari, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - On sis farlari, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Tabelalar, tamamen turkcelestirildi ve Kadkikoy - Pendik hatti duraklari yazildi.
    - Ic aydinlatma, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Perde dosemesi degistirildi.
    - Camlar uzerinde, "Hataliysam Ara" ibaresi eklendi.
    - Yolcu bolumunde yer alan reklamlar, tamamen turkcelestirildi.
    - Sofor arkasi camina, "Peugeot, Karsan" logolari eklendi.
    - Sofor arkasi camina, "Kadikoy Belediyesi" reklami eklendi.
    - Yolcu koltuk dosemeleri, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Kokpit dosemesi, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Direksiyonda yer alan logo, "Peugeot" logosuyla degistirildi.
    - Gaz pedali kaplamasi, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Radyo kaplamasi, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Kokpitte yer alan gazete, "Posta" gazetesi kaplamasiyla degistirildi.
    - Kokpitte yer alan ikaz lambalari, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Kokpitte yer alan ikaz lambalarinin gece aydinlatmalari guncellendi.
    - Kokpitte yer alan gostergeler guncellendi.
    - Korna, kisa uyari verecek sekilde guncellendi.
    - Otomatik vites butonlari, uc boyutlu olarak guncellendi.

http://www.mediafire.com/?ec0g92l60bxk8ae

• quote:

Uzun zamandir OMSI'yi oynamaktayim ve ozellikle resmi forumunda bir cok paylasimim bulunmakta script olarak. BAZ 079 icin Peugeot J9 model minibusleri andiracak bir skin yapmaya karar verdim.

Aracı seçerken şöyle bir hata alıyorum
  • konuyu sslerle destekleyeceğim beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Orijinalden alıntı: mrbezgin

Sim de olsa biraz daha grafiklere önem verselermiş daha iyi olurmuş gibi. Simlerde grafiklere önem vermemelerinin bir sebebi var mıdır?

Ben de merak ediyorum acaba simulasyon oyunlarında bilerek mi grafikleri iğrenç yapıyorlar şuana kadar doğru düzgün grafikli bir otobüs veya tır simulasyonu oynamadım hiç.Ama nedense FPS RPG SPOR YARIŞ türlerinde grafikler çoşuyor hatta sistemimiz bile kaldırmıyor grafikleri kısıyoruz.

Şimdi bu oyunu neden çıkardıklarını merak ediyorum hadi 10 yıl çıkarsalar neyse tutardı belki.3.Resimdeki insanlara bakın heykel gibi
    Gerçekten bu tür firmalara acıyorum komikler

BENCE herkes oynayabilsin diye yapılıyor

• @merbezgin

@_Marvel_

Simülasyon oyunlarında içinde bulunduğunuz harita içerisinde her şey AI tarafından gerçek zamanlı olarak işlenir, grafikler aynı şekilde çizilir. Ne kadar detaya inerseniz o kadar çok işlemci ve ram harcamış olursunuz. Bu oyuna çıkan modlarla çok sağlam grafik detaylarına ulaşıyorsunuz fakat aynı şekilde çok zorlanıyor. Grafiklerin coştuğu oyunlarda bölümler ayrı ayrı işlenir, son zamanlarda hele cutscene dediğimiz o iğrenç konsepte her yerde rastlayabilirsiniz. O sırada diğer bölüm çizilir ve yüklenir. Simülasyon oyunlarında böyle bir şey olamayacağı gibi, grafik canavarı bir harita da beklenmez. Önemli olan otobüs, uçak vs. onun detayıdır. Ki otobüs fiziği, debriyaj kullanımı vs konusunda OMSI mükemmele yakın. En yakın rakibi Bus Simulator 2012'de grafiksel olarak gelişim varken, inanılmaz ayrıntılı bir otobüs varken kullanım rezalet.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

quote:

Uzun zamandir OMSI'yi oynamaktayim ve ozellikle resmi forumunda bir cok paylasimim bulunmakta script olarak. BAZ 079 icin Peugeot J9 model minibusleri andiracak bir skin yapmaya karar verdim.

Aracı seçerken şöyle bir hata alıyorum

Cache ile alakalı sanırım, bir kaç kere daha çalıştırmayı deneyin, tamamen kapatıp açarak. Genelde bu hatayı map editoru kullanırken verir. Stresten kaynaklanır. Ayrıca 1.01 patch kurmadınız sanırım, onu da kurmanızı öneririm.

• aracın kendisi sanıyordum yamaymış sadece aracıda indirince oldu İstanbul anadolu haritasıyla oynuyorum pendik hattında teşekkürler
  • http://forum.donanimhaber.com/m_61702174/tm.htm

PS : Bir baska oluyor bununla, kacirmayin (:
  • SSler :

Benzinlik bizim beyler

• quote:

Ayni mod uzerinde surekli gelistirme yapacagim o nedenle bu versiyona 0.9.0 Beta adini verdim. Ilerleyen gunlerde manuel vites, korna, kapi sesleri, logo revizyonu gibi farkli modlarla daha detayli hale gelecektir.

v0.9.0 Beta Guncellemeleri :

- Arac secimi ekraninda, marka "Peugeot", model "J9" ve skin "Kadikoy - Pendik" olarak guncellendi.
    - Arac rengi guncellendi.
    - Yer dosemesi guncellendi.
    - Kapi dosemeleri guncellendi.
    - Arka farlar, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Yan sinyal farlari, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Jantlar, celik gorunumlu olarak degistirildi.
    - On farlar, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - On sinyal farlari, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - On sis farlari, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Tabelalar, tamamen turkcelestirildi ve Kadkikoy - Pendik hatti duraklari yazildi.
    - Ic aydinlatma, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Perde dosemesi degistirildi.
    - Camlar uzerinde, "Hataliysam Ara" ibaresi eklendi.
    - Yolcu bolumunde yer alan reklamlar, tamamen turkcelestirildi.
    - Sofor arkasi camina, "Peugeot, Karsan" logolari eklendi.
    - Sofor arkasi camina, "Kadikoy Belediyesi" reklami eklendi.
    - Yolcu koltuk dosemeleri, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Kokpit dosemesi, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Direksiyonda yer alan logo, "Peugeot" logosuyla degistirildi.
    - Gaz pedali kaplamasi, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Radyo kaplamasi, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Kokpitte yer alan gazete, "Posta" gazetesi kaplamasiyla degistirildi.
    - Kokpitte yer alan ikaz lambalari, yuksek cozunurluklu olarak degistirildi.
    - Kokpitte yer alan ikaz lambalarinin gece aydinlatmalari guncellendi.
    - Kokpitte yer alan gostergeler guncellendi.
    - Korna, kisa uyari verecek sekilde guncellendi.
    - Otomatik vites butonlari, uc boyutlu olarak guncellendi.

http://www.mediafire.com/?ec0g92l60bxk8ae

Güzel çalışma olmuş elinize sağlık gerçekten

• arkdaşlar ben tropikal city haritasını indirdim ama nasıl kuracağımı anlamadım yardımcı olur musunuz?
  • Direk oyunun içindeki map klasörü içine atınız
  • attım ama hiç bir şey değişmedi.tropical city-ıssues page,manuel ve timetables dosyaları var ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Merhaba arkadaşlar.
    Tarafımca bu modlar eklenmiştir. Modların yapımcısı ben değilim.

Linki PM ile isteyiniz.

Özellikler;

-Klima
    -LCD Monitör
    -Otomatik Anons
    -Yeni otobüs içi kameralar.(Gerçek kamera açıları F2 menüsündeki)
    -Geri görüş kamerası (F2 menüsünde. kameraları ok(yön) tuşları ile değiştirebilirsiniz.)
    -Alçalma mekanizması, 4 teker durak frenini çektiğinizde alçalır.
    -Duracak sesi
    -Geri vites uyarı sesi
    -Özürlü rampası uyarı sesi
    -ZF 5 vites Şanzıman.
    -ZF şanzıman sesleri
    -Motor iyileştirmeleri. İbre 120'yi geçiyor. Performansta ciddi artış.
    -Ön kapılar manuel arka kapı otomatik. Orjinal kapılar yani.
    -Durak frenini çekince bir kasma oluyordu o artık yok

SS'ler;

gerçekten müthiş bişey teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: burakreisa

attım ama hiç bir şey değişmedi.tropical city-ıssues page,manuel ve timetables dosyaları var ne yapmam gerekiyor?

Konunun eski sayfalarını okumadım ama ben yeni bileşenleri yüklemek için (Harita vs.) OMSI Addon Manager kurdum, otomatik olarak indirtiyor ve eksikler hatalar varsa onları da gerekli yerlere yükletiyor.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.