Şimdi Ara

Omsi Bus Simulator-ÇIKTI! (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
9
Favori
93.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogz2232

Yeni otobüslerden haber yok sanırım

Yeni gelişmeler ve hertürlü eklenti iin buray takip etmenizi tavsiye ederim ;

http://www.omsi.cz/
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Bad Kinzau haritasında 299 Nolu hat çok keyifli. 30dk sürüyor

Dar yollar biraz zorluyor ancak genel olarak çok çok güzel bir haritaymış.Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

Dar yollar biraz zorluyor ancak genel olarak çok çok güzel bir haritaymış.Eyvallah

311 Nolu hattı da tavsiye ederim.
    Hele MAN NL202 ile daha da zevkli

Omsi Bus Simulator-ÇIKTI! Omsi Bus Simulator-ÇIKTI!

Resimler 299 Nolu hattan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 18 Mart 2012; 14:48:28 >

• Bowdenham -http://www.omsi.cz/index.php?strana=down-mapy -

Bu haritada yeni çıkmış.Bakalım deneme seferine çıkacağım
  • maple leaf haritası var elektirikli otobüsler
  • quote:

Bowdenham -http://www.omsi.cz/index.php?strana=down-mapy -

Bu haritada yeni çıkmış.Bakalım deneme seferine çıkacağım

Çok kasıyor bu harita
  • quote:

quote:

O zaman bir link alalım.

• bulunsun mesaj
  • Yakın zamanda şu omsi.cz sitesinden birkaç harita indirdim.
    Birkaç paket vs şu OMSI Add-on Manager ile uyumluymuş, onu görünce o programı indirdim ve haritaları vs.'leri sorunsuzca kurdum.

Ancak Add-on Manager ile uyumlu olmayanları nasıl yükleyeceğim?

Bir sürü klasör var, oyunun ana klasörü içindekileri de oralara atıyorum ancak bazı dosyalarda "üzerine yazayım mı?" diye soruyor, evet dersem eski dosyalar gidiyor, bu sefer oyun hata veriyor falan filan...

Bunun kolay ve kısa bir çözümü yok mudur, yoksa her klasörü tek tek kontrol edip, eski orijinal dosyaları koruyarak tüm dosyaları öyle atacak mıyım?
    1 seferde tek işlemle hallolamıyor anladığım kadarıyla?
  • @.AnasoN.

Evet hocam bende mesajı yazdıktan sonra denedim ve sildim

@GöKHaN 35

Hocam buradan indirebilirsin haritanın adı Bad Kinzau 2.0 ;

http://www.omsi.cz/index.php?strana=down-mapy&mn_p=3

@Ormanci

Direk indirdiğiniz harita dosyasının , içindeki dosyaları omsinin kurulu olduğu yere kopyalayıp , değişitrilsinmi sorusuna evet deyin

• Teşekkürler.
  • Rica ederim

Bu arada bazı eksikleri olmasına rağmen bu otobüsü mutlaka denemenizi tavsiye ederim.Bozuk yollarda sessiz yolculuk , arka ve kapı kameraları ile yolculuk güzel oluyor

http://www.kamyoncuyuz.biz/konu-omsi-yeni-otobus-modu-solaris-urbino12-v-1-geldi.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Map'i kurdum. Yollar güzel , değişik. Fakat hatları çözemedim tek bildiğim otobüs'ün son durağı Wendersberg.

@Sh@rKs-PoWeR

Üyelik falan uğraşmayalm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 20 Mart 2012; 1:43:39 >
  • pcye format attım oyunu kurdum ama yeni haritaları açınca birşey gözükmüyor neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Map'i kurdum. Yollar güzel , değişik. Fakat hatları çözemedim tek bildiğim otobüs'ün son durağı Wendersberg.

@Sh@rKs-PoWeR

Haritanın içinde 2 tane PDF dosyası çıkıyor hocam.Orada bütün hatlar hem harita hemde liste halinde yazıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Map'i kurdum. Yollar güzel , değişik. Fakat hatları çözemedim tek bildiğim otobüs'ün son durağı Wendersberg.

@Sh@rKs-PoWeR

Haritanın içinde 2 tane PDF dosyası çıkıyor hocam.Orada bütün hatlar hem harita hemde liste halinde yazıyor

Teşekkürler. Hallettim.

• quote:

@Ormanci

Direk indirdiğiniz harita dosyasının , içindeki dosyaları omsinin kurulu olduğu yere kopyalayıp , değişitrilsinmi sorusuna evet deyin

Hocam dün hallettim eve gittikten sonra, teşekkürler.

Yalnız söylediğiniz şekilde yaparsak, atıyorum C:\OMSI\splines klasörü içinde 100 tane dosya var diyelim, haritanınkini atmaya çalışınca bu klasör de denk geliyor ve ZIP'in içinde de aynı klasörde 10 tane dosya olsun. Değiştirilsin dersem tüm o klasörü değiştiriyor ve dosyaları eksiltiyor.

Önceki harita yükleme denememde aynen bu oldu, oyunu tekrar yükledim.

Daha sonra harita paketindeki tüm klasörlerin içerisine tek tek girip, aynısını OMSİ'nin HDD'deki klasörlerine girerek tek tek yaptım.
    Anca öyle olabildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

quote:

@Ormanci

Hocam dün hallettim eve gittikten sonra, teşekkürler.

Yalnız söylediğiniz şekilde yaparsak, atıyorum C:\OMSI\splines klasörü içinde 100 tane dosya var diyelim, haritanınkini atmaya çalışınca bu klasör de denk geliyor ve ZIP'in içinde de aynı klasörde 10 tane dosya olsun. Değiştirilsin dersem tüm o klasörü değiştiriyor ve dosyaları eksiltiyor.

Önceki harita yükleme denememde aynen bu oldu, oyunu tekrar yükledim.

Daha sonra harita paketindeki tüm klasörlerin içerisine tek tek girip, aynısını OMSİ'nin HDD'deki klasörlerine girerek tek tek yaptım.
    Anca öyle olabildi.

Zip içinden aktarma yerine önce masaüstüne çıkartın dosyaları.Sonra kopyalayıp omsi içine atın.Böyle yapınca bence önceki dosyaları eksiltmeden yanına ekliyor

• quote:

Zip içinden aktarma yerine önce masaüstüne çıkartın dosyaları.Sonra kopyalayıp omsi içine atın.Böyle yapınca bence önceki dosyaları eksiltmeden yanına ekliyor

Hocam süpersin, kendi kendime koca bir YUH diyorum, hesapta bunca yıllık bilgisayar kullanıcısıyım, hiç dikkat etmemişim

Şu an işyerindeyim ve şirketteki bilgisayarla denedim.
    Masaüstündeki boş "b" klasörünü aldım, içine bir belge attığım c:\a\b klasörünün üzerine kopyalamak istedim.

Windows soruyu "bu isimli klasör zaten var, bu iki klasörü birleştirmek ister misiniz?" diye soruyormuş.

Tamamdır, akşam ekliyorum haritaların alayını.
    Uğraştırıyor diye kızıyordum

• Hadi kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.