Şimdi Ara

Omsi Bus Simulator-ÇIKTI! (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
687
Cevap
9
Favori
93.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Travego42

quote:

Beyler ben 1 aydır omsi oynamıyordum bugün açtım bad kinazu map'ı hava durumunuda karlı yaptım birde radyo attım ..

sadece bunları yaptım ama tur seçerken hat görünüyor tur bomboş çıkıyor eskiden böyle değildi bilen bi arkadaş varmı?

beyler çare bulacak yokmu?

sadece bad kunazi haritasındamı ,onun yanında 5 tane eklenti var onlarıda yüklemen lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

quote:

quote:

Beyler ben 1 aydır omsi oynamıyordum bugün açtım bad kinazu map'ı hava durumunuda karlı yaptım birde radyo attım ..

sadece bunları yaptım ama tur seçerken hat görünüyor tur bomboş çıkıyor eskiden böyle değildi bilen bi arkadaş varmı?

beyler çare bulacak yokmu?

sadece bad kunazi haritasındamı ,onun yanında 5 tane eklenti var onlarıda yüklemen lazımdı.

bugün sorun düzelmiş :))

birde şu sallanma olayı yeniden başladı otobüs dururken fena sallanıyor aniden oyunu kapatıyorum türkçe şuan oyun hangi ayarlardan düzeltebilirim gaz fren ayarını bulamadım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travego42 -- 15 Ocak 2012; 18:04:33 >

• up
  • Cry Engine serbest degılmı beyler ? yani firmalar bu tür oyunlarda kullansalar grafik sıkıntısı olmayacak değilmi ? yoksa cryengine kullanım için herhangi bir lisans ödemesimi gerekiyor firmalar arasında.
  • Man Ml202 otobüsünü indirdim fakat son durak seçeneklerinde freudstr yok. Bunu nasıl ayarlıcam? Diğer herşey tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Man Ml202 otobüsünü indirdim fakat son durak seçeneklerinde freudstr yok. Bunu nasıl ayarlıcam? Diğer herşey tamam.

hocam d92 nin klasöründen *.hof dosyalarını nl202 ye atın o zaman sorun çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Man Ml202 otobüsünü indirdim fakat son durak seçeneklerinde freudstr yok. Bunu nasıl ayarlıcam? Diğer herşey tamam.

hocam d92 nin klasöründen *.hof dosyalarını nl202 ye atın o zaman sorun çözülür.

Teşekkürler.

• ABS'si ile sinyaliyle otobanıyla OMSI
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

ABS'si ile sinyaliyle otobanıyla OMSI

Aynaya bakmadan şerit değiştiriyorlar ya hava karlı olsa duramazdın ben bu aralar karlı seçenekte oynuyorum ASR'de bile patinaja düşüyor

BU arada sinyal sesinimi değiştirdin bende çok çıkmıyor sinyal sesi

• quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

ABS'si ile sinyaliyle otobanıyla OMSI

Aynaya bakmadan şerit değiştiriyorlar ya hava karlı olsa duramazdın ben bu aralar karlı seçenekte oynuyorum ASR'de bile patinaja düşüyor

BU arada sinyal sesinimi değiştirdin bende çok çıkmıyor sinyal sesi

Ah şu AI'lar yok mu
    Grundorf'te bi ara karlı havaya sarmıştım kilisenin ordaki rampada durup kalkmaya falan çalışıyodum oyunun fizikleri çok iyi abs'nin geri-tepmesi falan gerçekten çok güzel
    Bu map'i de yeni deneyebildim gayet güzel olmuş virajlı-tek şeritli yollar falan baya doğunun yollarına benzemiş.Üstüne bi de manual oynayınca gerçekten zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor
    Sinyalle ilgili olarak ta sanırım bir ses modu indirmiştim onunla gelmiş olabilir bu sinyal sesi

• Newcastle haritasinda, yaklasik 35 dakika suren 30 numarali Fenham - Fawdon hattinin 9 dakikalik ozetini hazirladim. Ayrica kullandigim eklenti ve modlari da yazdim.
    OMSI bu yil oldukca ataga gececek, bu surus deneyimine yaklasan baska bir simulasyon yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF3D00E4D -- 17 Ocak 2012; 20:59:21 >
  • @casualities Anons eklentisi çok hoş olmuş

Yeni videom

• Newcastle'in tum hatlari icin her duraga ait anons mevcut, muhtesem olmus gercekten :) Bad Kinzau - 10N seferini upload ediyordum, ozeti senden gelmis :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF3D00E4D -- 18 Ocak 2012; 0:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casualities

Newcastle'in tum hatlari icin her duraga ait anons mevcut, muhtesem olmus gercekten :) Bad Kinzau - 10N seferini upload ediyordum, ozeti senden gelmis :)

Aynen hocam anons çok iyi olmuş

Ben de bu ara Bad Kinzau'yu keşfediyorum işte henüz yolcu falan taşımadım
    Ama şu bi gerçek ki on numara map olmuş virajlar, yol çalışmaları falan çok iyi
    Video'yu dört gözle bekliyoruz

• ikinci körüklü cıktı.yanlız beta oldugu icin bazı eksiklikler var.
     Omsi Bus Simulator-ÇIKTI!
  • Bad Kinzau icin 13 dk'lik video asagida :)

• Tamamen Turkce IBIS arayuzu. Son haline getirdikten sonra paylasacagim. Ayrica yakinda tum detaylari ve kullanimiyla Turkce bir MAN NL202 sizlerle olacak. :)

• Hocam newcastle haritasını paylaşırsan sevinirim.
  • quote:

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=juX6IedcbaM&feature=player_embedded#!]

Videodaki hattı tavsiye ederim akbil modunuda eklerseniz güzel oluyor

bende malesef sunucu sesi çıkmıyor ayrı bi modlamı oluyor bu akbil mod ve istanbul mod mevcut
  • quote:

quote:

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=juX6IedcbaM&feature=player_embedded#!]

Videodaki hattı tavsiye ederim akbil modunuda eklerseniz güzel oluyor

bende malesef sunucu sesi çıkmıyor ayrı bi modlamı oluyor bu akbil mod ve istanbul mod mevcut

Haritayı indirince sesler içinde d92 modelinde ibisi ayarlayıp tab veya q harfine basınca anonsu yapması lazım,piyasada birkaç tane istanbul map var bu harita Üsküdar-Kadıköy-Pendik Hattı(Anybus Map Editleme) olarak geçiyor
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.