Şimdi Ara

OMLİRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes gibi bende buradan görerek airdropa katıldım yakında sanırım 1 Ocak gibi dağıtım yapılacak.Önlerden yerimizi almak gerektiğini düşünüyorum.Kayıt yapmaya 250 OMLİRA veriliyor.Yerli bir kripto para olması ve yakın zamanda devletinde bu alanda etkin olacağını düşünürsek geleceği güzel gibi görünüyor.Ayriyeten her referans için 50 OMLİRA ve sosyal medya takibi için 25 OMLİRA vereceklerini belirtmektedirler.

Özetle yapmanız gereken OMLİRA yazarak googledan siteye girip kayıt olmak doğrulama yapmak ve etherium tabanlı bir cüzdan tanımlanamanız gerekmektedir.Bu cüzdan işini Trust wallet indirerek yapabilirsiniz.

Proje ile yaklaşık 1 milyar kripto para dolaşımda olacağı söylenmekte,tabii ki her kripto parada olduğu gibi bir sınırının bulunması ticari anlamda kullanılırlığını artıracaktır.

Sözün özü çağımız dijitalleşiyor, belki 5-10 sene sonranın Türkiye'nin kripto parası olarak heryerde kullanılır.

Kayıt olmak isteyen arkadaşlar için referans linkim

omlira.com/airdrop.html#aac31a75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makakubukak -- 31 Aralık 2020; 1:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha fazla kazanc saglamak icin referans linki omlira.com/airdrop.html#64cd96d5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.