quote:Orijinalden alıntı: Stay Away From MeBenide ekler misin?Türk futbol tarihinin başına gelmiş en iyi şey ekle benide
quote:Orijinalden alıntı: kaanzxDquote:Orijinalden alıntı: kaanzxD Hacı benide yaz =) Hadi ekle benide Alıntıları Göster Güncel
quote:Orijinalden alıntı: Meaning Of LifeEkleAlıntıları Göster Alan daraltan oyuncu olarak yazılmak istiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: elion21Yaz yaz benide yaz Alıntıları Göster Hakan Şükür tarzı çağdaş santrfor, benide ekle.
quote:Orijinalden alıntı: RSS2güncelAlıntıları Göster Hakem Melo'ya kırmızı kart çıkartmasaydı brezilya 10 kişi kalmayacaktı
quote:Orijinalden alıntı: kaanzxD quote:Orijinalden alıntı: kaanzxD Hacı benide yaz =) Hadi ekle benide HADİİ
quote:Orijinalden alıntı: X kareHakem Melo'ya kırmızı kart çıkartmasaydı brezilya 10 kişi kalmayacaktıAlıntıları Göster Gruba girsemmi bilmiyorum. Yani.. Nokta Santırıfor olarak ekleyebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: kaanzxD quote:Orijinalden alıntı: kaanzxD quote:Orijinalden alıntı: kaanzxD Hacı benide yaz =) Hadi ekle benide HADİİ eklenmişsin
quote:Orijinalden alıntı: elion21Yaz yaz benide yaz Alıntıları Göster komedi ya nerden buluyo böyle şeyleri.
quote:Orijinalden alıntı: Alkalen FosfatazekleAlıntıları Göster Yorumlarını gayet beğeniyorum.Hem arada koparıyor adamıFutbol enterasan Eklle