Şimdi Ara

ömer çelakıl saçmaliyo gene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yastiginizin altina miknatis koyun beyler degisik ruyalar gorucekmissiniz hatta kari koca beraber koyarsa baska evrene geciyormus vay a neyin kafasi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damarlı Kobra -- 17 Ocak 2013; 23:59:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işte bunlar hep fringe
  • Programdaki ekibe bak çay demle zaten..Dur şindi telepati nasıl yapılır onu anlatıyor Rezzan abla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi birer mıknatıs kullanırsanız belki rüyanızda Adriana Limayı bile görebilirsiniz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Programdaki ekibe bak çay demle zaten..Dur şindi telepati nasıl yapılır onu anlatıyor Rezzan abla

çelakıl duymuyo zaten

• Tüm deliler toplanmış. 21 Aralıktan sonra çıkmazlar diye düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devlet Memuru

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Programdaki ekibe bak çay demle zaten..Dur şindi telepati nasıl yapılır onu anlatıyor Rezzan abla

çelakıl duymuyo zaten

Bu adam ne ara doktor oldu şaka maka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    remzi hoca mı?akın dil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Şaka maka Fatih Terim geldi
    7 yıl önce açıldı
    Yine Ne Oldu Ali Rıza Bey
    14 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslinda kotu niyei oldugunu dusunmuyorum kendince bir seyler yapiyo bazi arastirmalari cok duzgun seylerden bahsediyo fakat ara sira sacmalafigi da oluyor.belki de ona da bu dogru geliyodur bilemeyiz.
    Kendimce onemli buldugum bir abime sormustum omer celakil in yaptigi calismalar sizce nasil diye.Bana bunlat Kur'an in cok basit kismi aslinda daha.nasil mucizelere kadir Kur'an belki de hicbir zan bilemiycez demisti.bende bu abime cok cok deger verir ve inanirim zaten bizim aile de hatta tanidigim cogu insan arasinda da en yetkon bilgiler edinmis insandir kendisi o yuzden ven de omer celakil i samimi ve iyi niyetli buliyorum ama biraz daha reel bakabilse olaya cok cok guzrl olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.