Şimdi Ara

Ömer Çelakıl ne demek istiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamın söylediklerine, tezlerine, yorumlarına inanıyormusunuz?

• söylediği şeyler çok ilginç ama matematik ile bunların olması mümkün.

ama bu zamana kadar bu gibi şeyleri araştıran olmadı Çelakıl'a saygı duyuyorum .

bide şu saçlarını adam gibi bişi yapsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaaari -- 8 Nisan 2006; 14:55:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

söylediği şeyler çok ilginç ama matematik ile bunların olması mümkün.

ama bu zamana kadar bu gibi şeyleri araştıran olmadı Çelakıl'a saygı duyuyorum .

herkes da vinci nin şifrelerini okuyo insanlar hristiyanlığın bilinmeyen yönlerini öğreniyo felan diyo.ama kimse bana özen ilgi göstermiyo diye bozuluyo.

da vinci yi okuyan var mı?doğrumu söylüyo acep...

• quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

söylediği şeyler çok ilginç ama matematik ile bunların olması mümkün.

herkes da vinci nin şifrelerini okuyo insanlar hristiyanlığın bilinmeyen yönlerini öğreniyo felan diyo.ama kimse bana özen ilgi göstermiyo diye bozuluyo.

da vinci yi okuyan var mı?doğrumu söylüyo acep...

DA vinci yi de okudum celakılı da davincidekiler abartı ve saçmalama dolu...

çelakıl kuranı insanlara direkt anlatmak istedigini degilde allahın sözlerinin mücizevi yönlerini ortaya cıkarmaya calışıyor...

okudum begendim tavsiye ederim

• Ömer Çelakıl'a katılmıyorum. Madem Kuranın şifresini çözmüş, madem bu kadar önemli bi insan, o halde ismi niye Kuranda geçmiyor? kendisinden niye bahsedilmemiş???
  • bence dooru söylüyo da.sansasyona gerek yok.bi de bunnar Kuranın gerçeklri.Kuranın şifreleri.kimse bunun üzerinden prim yapamaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    Yine Ne Oldu Ali Rıza Bey
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Bu adamın söylediklerine, tezlerine, yorumlarına inanıyormusunuz?

Yüce Kur'an-ı Kerim Bir Şifre Sır Gizem kitabı değildir.. Kimse bunun aksini idda edemez..!!!
    Kur'an Bize Yol Göstermek için Mushaflara yazılmış Allah'ın emir ve yasaklarıdır..
    Kur'an-ı Kerim Allah'ın Kelamıdır
  • quote:

Ömer Çelakıl'a katılmıyorum. Madem Kuranın şifresini çözmüş, madem bu kadar önemli bi insan, o halde ismi niye Kuranda geçmiyor? kendisinden niye bahsedilmemiş???

merak ettim kaç kere Kuran'ı hatmettin
    nerden anladın geçip geçmediğini çıkıpta bi ayette 2000 yılında bi adam çıkacak adı Ömer Çelakıl kuranı çözecek diye yazcak hali yoq ya
  • bir differansiyel ci olarak onun söylediklerinin gerçekle pek alakası olmadığını söyleyebilirim....
    istediğiniz bir kitabın istediğiniz sayfasında ki tekrar eden kelimelerle böyle hesaplar yapar sizde kafanıza göre formül oturtup tarih hesabına gidebilirsiniz...
    KURAN I KERİM ELBETTE SIRLARLA DOLUDUR bir kısmı anlaşşılmış bir kısmı zamanı gelince anlaşılacaktır..
    o evrenseldir zamana göre ihtiyaclara cevap verir...
    zaman yaşlanır o yaşlanmaz...

NE YAZIK ONA 1400 YIL ÖNCENİN KÖHNEMİŞ FİKRİ DİYENLERE (HAŞA)
  • quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

quote:

Ömer Çelakıl'a katılmıyorum. Madem Kuranın şifresini çözmüş, madem bu kadar önemli bi insan, o halde ismi niye Kuranda geçmiyor? kendisinden niye bahsedilmemiş???

merak ettim kaç kere Kuran'ı hatmettin
    nerden anladın geçip geçmediğini çıkıpta bi ayette 2000 yılında bi adam çıkacak adı Ömer Çelakıl kuranı çözecek diye yazcak hali yoq ya

saçmalıyorsun. Peygamber Efendimizden neden bahsediliyor o zaman?

@amr-diab arkadaşıma katılıyorum. Dinimizin emir ve yasakları geçer Kuranda. Durup da rakamlarla iş aramaya gerek yok. Zaten her yanı rakam dolu olan HERHANGİ bir kitabın bile, her yerinden rahatlıkla şifreler çıkarılabilinir.

ama Kuranı Kerim buna alet edilemez.

• Bu adam hep olmuş şeyleri söylüyorda(ampulujn bulunması-nur suresi gibi şeyler) birazda olacak şeyleri bulsun ozaman!

Belli tarihlere göre sayıları çarpıp toplayarak herkes bi sonuca ulaşabilir!

Örnek:Benim ayakkabı numaram 43 numara ve Kur'an-i kerimdeki 43.sure olan Zuhruf suresinde;

Sen hemen o sana vahyedilene tutun! Muhakkak ki sen doğru bir yol üzerindesin.

Burada bahsedilen Yol kelimesi ayakkabıyla üzerine bastığımız yer olup Kur'an ın o zmandan benim ayakkabı numaramı bildiğine işarettir.

Al bende şifrelerinşi çözdüm(töbe yarabbim çarpılacaz bu adam yüzünden)

• quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

Bu adam hep olmuş şeyleri söylüyorda(ampulujn bulunması-nur suresi gibi şeyler) birazda olacak şeyleri bulsun ozaman!

Örnek:Benim ayakkabı numaram 43 numara ve Kur'an-i kerimdeki 43.sure olan Zuhruf suresinde;

Burada bahsedilen Yol kelimesi ayakkabıyla üzerine bastığımız yer olup Kur'an ın o zmandan benim ayakkabı numaramı bildiğine işarettir.

ne demek istediimi çok güzel anlattın arkadaşım, saol

• quote:

Orjinalden alıntı: öcüüü

quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

Bu adam hep olmuş şeyleri söylüyorda(ampulujn bulunması-nur suresi gibi şeyler) birazda olacak şeyleri bulsun ozaman!

ne demek istediimi çok güzel anlattın arkadaşım, saol

• saçma diyemem ama gereksiz diye bilirim. Bu tip varsayımları Kuran a bağlayıp sonrada belirtilen olayın olmaması her an bir laf sokuşturmak isteyen islamiyet düşmanlarına bir çeşit fırsattır. Hani nerede sizin gelecekten haber veren kitabınızın olacak dediği olaylar tamamen yalan vb. gibi laflarla çıkacaklardır. inat ediyorsa bir olay olmadan önce gitsin bir notere tarihine göre onaylatsın ondan sonra eğer dedikleri çıkarsa çıkıp elindeki elgeyle birlikte konuşsun.
  • Bence kuranda bazı yerlerde surekli tekrar var bu birseylere dikkat cekmem icin ama teorisinde cogu yerde zorlama var yani kesin bir acıklama yapamıyor her konuda ayrıca niye bazı sureler harflerle baslıyor tam izahı yok herkes kendince birsey demiş ama bence hic biri baska anlamı olmalı buda bir isaret neyse asıl onemli olan son dedikleri kuranla ilgili degil zaten ben o aksam subbufer koydum tam kafama yakın acayip seyler gordum gece (sesi olmıyacak sadece calıssın yeter acık olsun yani) bence herkes bunu bu gece denesin yarında gorduklerini yazsın bakalım gercekten manyetik alan degisimi ile zihnimizde yeni boyutlar acılacakmı ben ara ara denicem bunu cok merak ettim...
  • BEYLER ŞİMDİ ÖMET KARDEŞİMİZ Bİ ŞEYLERLE UĞRAŞMIŞ Bİ EMEQ İ GEÇMİŞ.

1. KURAN-I KERİM DE HER ŞİFRELENME AYNI OLSA İDİ HER ŞEYİ BULABİLİRLERDİ BU YÜZDEN BİR ÇOK ŞİFRE TABİRİ CAİZ İSE ŞİFRE FORMÜLÜ OLABİLİR

2. VE BU ARKADAŞIMIZ BUNLARLA UĞRAŞMIŞ VE BAZI RAKAMLAR ORTAYA ÇIKARMIŞ Kİ BUNLAR BİRBİRİNİ ÇOK UYAN ŞEYLER %90 KABUL EDEBİLİRİM BAKIN EVET DOGRU DEMİYORUM KENDİ ŞAHŞİ FİKRİM BU YÖNDE

3. ALLAH RAZI OLSUN YİNE GELMİŞ BİZİMLE Bİ ŞEYLER PAYLAŞMIŞ. TEBRİK EDECEZ NE DİYECEZ...
  • Yokmu hic meraklı ot gibi yasamak istemeyan genc ya millet ne manyaklıklar yapıyor ki ben cok ilginc bir sey dedim!
  • adam mılletın aklını celmeye calısıyo. ondan baska yomuymus bunu cozecek adamda sımdı cıktı yazdıgı kıtap yok satıyor korsanlar bıle yetısteremıyor

adam paza kazanıyorrrrrrrrrrrrr
    o kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.