Şimdi Ara

Ömer Aysan’ın sözleşmesi feshedildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in sezon sonuna kadar izin verdiği Ömer Aysan Barış’ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Yapılan görüşmelerin ardından imzalanan fesihname federasyona gönderildi. Ömer Aysan’a kulübümüze verdiği emekten dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz.

• Renkdaş hayırdır ne olduda böyle ayrıldı?Takım içinde sorunmu çıkarmış Ömer?
  • Hafızam beni yanıltmıyorsa Kayserispor maçında takım arkadaşı ile kavga etmeye kalkmıştı. Takım içi huzursuzluklardan dolayı sözleşmesi fesh edilmiş olabilir.
  • np Engin oynar
  • en başta engin'in gitmesi lazım, daha doğrusu bu tipte oyuncuların.. sürekli hinlik peşinde, büyük klüplere böyle oyuncular yakışmıyor..
    fb'de emre, gs'de ayhan - barış
  • Sakat olmadığı halde sakatım demiş sanırsam oynamamış bir maç . Öyle birşey duydum . Bence başka birşey var ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Sakat olmadığı halde sakatım demiş sanırsam oynamamış bir maç . Öyle birşey duydum . Bence başka birşey var ama

bencede başka olaylar var.Şenol hocaya bir terbiyesizligi olmuş.Şenol hoca istemediyse demekki takımda kalmasının bir faydası kalmadı.Engin sagbek oynar o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • terrbiyeziliğinden olacağını hiç zannetmyorum şenol hocanın kafasına göre bir futbolcu değil anlaşılan bena görede öyle iyi oynadığı maçlarda bile kapasitesini çok belli ediyodu yaratıcı bir oyuncu değil ne yazıkki trabzonspor gibi kulüb böyle oyuncularlan biyerlere varamaz ömer aysan ve tijikusu gibi futbolcuları kim aldıysa futbol bilgisinden acayip şüpheleniyorum.
  • quote:

İstanbul'da olan kız arkadaşı için sık sık bu şehre giden Ömer, sakatlık ve hastalık bahanesiyle de hep izin aldı. Bahaneler artınca, Şenol Güneş Ömer'i uyardı. Fakat bu uyarıların işe yaramamasının yanı sıra Ömer, Kayserispor maçında Giray ile de tartışınca, Şenol Güneş genç yıldızın biletini kesti.

• İyi yapmış Trabzon yönetimi tebrik ederim.
    Bjk'de de 2 kaptan terlikle kavga etmişlerdi ama kulüp affetmişti.Trabzon iyi yapmış acımamakla.
  • Ben bu oyuncunun disiplin konusunda olsun, ilk geldiği günler dışındaki futbolu olsun ts ye yakıştığını düşünmüyorum.
    Bi oyuncu disiplinsiz olur ama iyi futbolcu olur sabredebilirsin örn. engin baytar, yattara
    Veya bi oyuncunun futbol zekası iyi değildir çok kaçırır çok kaybeder ama takımı için canını dişine takarak oynar örn.umut bulut

Ömere bakıyorum hiçbirisi yok.
    İlk geldiği haftalarda çok iyi oynamıştı ondan sonra ya sakat oldu ya da kötü oynadığı için oynatılmadı.
    Çok sert oynamasının dışında hakeme olan aşırı itirazları yüzünden oynadığı 3..5 maçta bile bir sürü sarı kart gördü.
    Bunların üzerine girayla tartışması olayın tuzu biberi oldu.

Ben üzülmedim ömerin gittiğine.
    Hatta bu oyuncunun gönderildiğine sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.