Şimdi Ara

OMEGLE MAIN TOPIC (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
0
Favori
15.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dark bize bi taktiğini söle ingilizcemiz yerinde ama hala yok bişe
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrhapsody

aynı kız
     OMEGLE MAIN TOPIC

Bi kız ne kadar güzel olrsa olsun koltuk altında ter izi görünce iğreniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

Dark ne diyorsunda resim atıyorlar ya.Ben yalanı da sevmediğim için asl dediklerinde 16-m-Turkey yazıyorum direk disconnect:)Abi İngilizce advanced ama bir ayarlayamadık şöyle:)

Kral hemen asl deyip de atlama.Önce biraz havadan sudan konus.Mesela eger kız iskandinav ülkesindeyse mesela norvec diyelim biraz dalga gec .Mesela orası cok soguktur şimdi falan filan de.Kız yok suan yaz derse sende eminmisin filan de.gülücük at bu arada :D bunun gibi seyler...veya deki oraya gitmeyi cok istiyorum de sonra fakat burdaki sıcak günes ve sahili tercih ederim kalsın de :D ne bilim böle seyler den filan bahset.biraz sana kalmıs gerci..deki mesela orda hiç türk arkadasın varmı de bildigin gibi biz heryerdeyiz de gülücük at...:D falan filan ... BU arada tip de önemli tabi .Biraz yakısıklı olmak da lazım hani benim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi International -- 27 Temmuz 2009; 1:44:49 >
  • quote:

quote:

Dark ne diyorsunda resim atıyorlar ya.Ben yalanı da sevmediğim için asl dediklerinde 16-m-Turkey yazıyorum direk disconnect:)Abi İngilizce advanced ama bir ayarlayamadık şöyle:)

Kral hemen asl deyip de atlama.Önce biraz havadan sudan konus.Mesela eger kız iskandinav ülkesindeyse mesela norvec diyelim biraz dalga gec .Mesela orası cok soguktur şimdi falan filan de.Kız yok suan yaz derse sende eminmisin filan de.gülücük at bu arada :D bunun gibi seyler...veya deki oraya gitmeyi cok istiyorum de sonra fakat burdaki sıcak günes ve sahili tercih ederim kalsın de :D ne bilim böle seyler den filan bahset.biraz sana kalmıs gerci..deki mesela orda hiç türk arkadasın varmı de bildigin gibi biz heryerdeyiz de gülücük at...:D falan filan ... BU arada tip de önemli tabi .Biraz yakısıklı olmak da lazım hani benim gibi

ya hep aynı taktikler işte şans yok bizde ya bi tane bulduk 14 yaşında çıktı tipimiz var hocam yapma o kadar

bu arada idolümüzsün arkadaşlar olarak hayranız sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouz55 -- 27 Temmuz 2009; 1:47:55 >
  •  OMEGLE MAIN TOPIC

Omeglede tanıştım Abdli galiba. Pek fazla görüşmedim msnde filan, vaktim olmadı.
  • İyi taktikmiş rapsodi bir deneyelim:)
  • Netten konuşup, yüzyüze görüştüğüm 15 e yakın insan vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz55

quote:

quote:

ya hep aynı taktikler işte şans yok bizde ya bi tane bulduk 14 yaşında çıktı tipimiz var hocam yapma o kadar

bu arada idolümüzsün arkadaşlar olarak hayranız sana

Samsunda hawalar nasıl ? bende hemen sagındaki sehirdeyim :P
  • idolümüz üstadımız niye değiştirdin ilk resmi
  • quote:

Bunlarda polonyalı arkadaslar.TR ye geldiler gecen yaz
     OMEGLE MAIN TOPIC

Polonyalılar bu kadr hoş oluyormu yav?
  • @ouz55 usta samsunun kızları meshurdur ne yapacan sen omegleyi filan
  • şimdi kovalamaya başladım 15 dakkadır tık yok hehehe
  • bende bi kızla konuşuorm ama türk çıktı oda
  • Fake değilse bi tane Brezilyalıyla konuşuyorum.Fake gibi geldi ama..You is falan yazdı nasıl bir İngilizceyse :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanyum22

bende bi kızla konuşuorm ama türk çıktı oda

bizim kızlarda iyice abazalaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CatSK

Fake değilse bi tane Brezilyalıyla konuşuyorum.Fake gibi geldi ama..You is falan yazdı nasıl bir İngilizceyse :D

brezilyalılar genelde o hatayı çok yapıyor.
  • Beş dakika önce konuştuğum kişi:D bir insan bu kadar akıllı olur:D Bu kişi aranızdaysa ses versin:D:D

Stranger: f or m ?

You: f
    Stranger: age ?
    You: 18
    Stranger: from ?
    You: finland
    Stranger: do you have msn ?

You: yes
    Stranger: do you have webcam ?
    You: yes
    Stranger: give me ur msn adress please
    You: from?
    Stranger: greece
    You: If you were Turkısh, ı would give you my adress
    Stranger: hahah
    Stranger: why ?
    You: they are so horny
    You: so handsome
    Stranger: are you turkish ?
    You: no
    Stranger: may be i am turkish ?
    You: ok speak turkısh
    Stranger: do you know turkish ?
    You: ı have turkısh frıends
    Stranger: it means you speak turkish ?
    You: no
    You: ı know some words
    You: for exampla
    You: hi, good bye,etc
    Stranger: hahaha
    Stranger: they are english words
    You: ı know:)
    You: ı know these words turkısh means
    Stranger: merhaba
    You: ok say good bye
    Stranger: güle güle
    You: are you turkısh?
    Stranger: no i have turkish friends
    You: ok:)
    You: ı cant give:)
    You: güle güle:)
    Stranger: tmm
    Stranger: lan
    Stranger: tmm
    You: what is tmm?
    Stranger: turkum vercen mı simdi
    Stranger: it means ok
    Stranger: in turkish
    You: ok
    Stranger: i am turkish
    Stranger: will you give
    Stranger: ?

You: my msn adress is senbirabazasınilkolarakmorfdiyenteksalakabazasensin@hotmail.com
    You: :D:D
    You: barı hello falan de:D
    You: utanma konuskonus:D
    You: dhdensın dımı:D
    Stranger: sen de ****** ye
    You: cakal ver nıckı de rezıl edıyım senı:D

bundan sonra direk kaçtı zeki:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredici

quote:

Orijinalden alıntı: CatSK

Fake değilse bi tane Brezilyalıyla konuşuyorum.Fake gibi geldi ama..You is falan yazdı nasıl bir İngilizceyse :D

brezilyalılar genelde o hatayı çok yapıyor.

Takımdan dolayı bilgilisin bu konularda :P Valla Brezilyalı bi adamla tanışmıştım adam hayvan gibi konuşuyordu, hiç duymadığım kelimeleri onda duymuştum istisnalardan herhalde o :)
  • Bu konu çok sıcak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.