Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.518
Cevap
113
Favori
371.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun itibaryle ocean ile acilisi yaptim. Faydalari arasinda sac dokulmesi yazmakta. Deneyimleriniz nedir? Ayrica aramizda ankilozan hastasi var mi? Bu hastalarin agri durumunda iyilesme yapti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makelonur kullanıcısına yanıt
    Ankilozan spondilit hastası mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makelonur

Bugun itibaryle ocean ile acilisi yaptim. Faydalari arasinda sac dokulmesi yazmakta. Deneyimleriniz nedir? Ayrica aramizda ankilozan hastasi var mi? Bu hastalarin agri durumunda iyilesme yapti mi?

Kendiniz için iyi bir şey yapmışsınız, tebrikler.

Saç dökülmesi hakkında bir etki izlenimim olmadı ancak kayinvalidem romatoid artrit şikayeti olan biriydi.

Balık yağının ağrılarına iyi geldiğini söyleyince pek inanmadım ancak sonradan okuduğum yazılarda balık yağının romatoid artrite iyi geldiğini duyunca anladım. Bunun üzerine günlük dozu 2 taneye çıkarmasını önerdim çünkü geçenlerde yukarıda paylaştığım videoda Karatay hoca romatoid artrit için yüksek oranda balık yağı öneriyor.

• cyberteror kullanıcısına yanıt
    Eşim hasta ama CTZ firmasının ilaçlarını kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makelonur

Bugun itibaryle ocean ile acilisi yaptim. Faydalari arasinda sac dokulmesi yazmakta. Deneyimleriniz nedir? Ayrica aramizda ankilozan hastasi var mi? Bu hastalarin agri durumunda iyilesme yapti mi?

Merhaba, öncelikle sağlığınız için çok iyi bir yatırım yapmışsınız. Bahsettiğiniz şekilde saç dökülmesine iyi gelir mi? Yorum yapmak zor, ama daha önceki yazdıklarıma istinaden direkt olmasa bile, dolaylı olarak olumlu anlamda destek olabilme ihtimali var. Bende net faydasını gördüğüm noktalardan biri alerjidir. Tedavi ettiğini iddia edemem ama ciddi anlamda semptomlarımı azalttı, neredeyse bitirdi. Umarım bu geri dönüşler sizin içinde olumlu anlamda olur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

Yaklaşık 2 yıldır günde 2 tane olmak üzere Ocean Plus 1200 MG kullanıyorum. Son kutu sonrası bırakmayı düşünüyorum. Herhangi bir faydasını görmüş değilim. Sadece para kaybı bence.

Yapmayın hocam, ne güzel 2 yıldır tam istenilen dozaj ile kullanıyorsunuz. Vücudunuza iki yıldır böyle faydalı bir yatırım yapmışsınız, yazık etmeyin derim.

Yaklaşık 2 yıldır bu başlığı takip eder ve arada bir düşüncelerimi paylaşırım. Belki 3-5 kere yazmışımdır; balık yağı kullanarak süpermen olmayı beklemeyin diye.

Omega 3 vücudumuzun ihtiyacı olan ama vücudumuzun üretemediği yağ asitleridir. Vücut bunu üretemediği için Omega 3, DHA, EPA haricen almamız gereken yağ asitidir. Bunu da en uygun olarak balık yağı ile alabiliriz. Ben haftada 2-3 gün balık yiyorum bu bana yeter demeniz bile yanlış olur. Sizin kullandığınız doz bence en ideal dozdur, bence bunu bırakmayın ama karar tabii ki elbette sizindir.

Tekrar tekrar balık yağının faydalarını yazmaya gerek yok. Yine de merak eden olursa arama motoruna "BALIK YAĞININ FAYDALARI" yazıp görebilir.

Size ve bu yazıyı okuyan arkadaşlara kısa bir hesap yapayım;

İçinde 50 kapsül bulunan 1 kutu balık yağı 35.-TL (Ocean Plus 1.200 mg için konuşuyorum, ortalamanın üzerinde bir balık yağı seçeneğidir)
    1 kapsül balık yağı 0,7.-TL'ya geliyor.
    Günde 2 kapsül alsanız size maliyeti 1,4.-TL eder. (ortalama bir gazete fiyatı bile 1,5 lira iken)

Günde 1,4.-TL'ye vücudunuza, belki ileride doğacak çocuklarınıza bile yatırım yapıyorsunuz. Bu sizce para kaybı mı?

35 tl olan internet balık yağlarına güvenebiliyor musunuz? Önerilen fiyatı 72 tl olmasına rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aks The Gorgeous

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

Yaklaşık 2 yıldır günde 2 tane olmak üzere Ocean Plus 1200 MG kullanıyorum. Son kutu sonrası bırakmayı düşünüyorum. Herhangi bir faydasını görmüş değilim. Sadece para kaybı bence.

Yapmayın hocam, ne güzel 2 yıldır tam istenilen dozaj ile kullanıyorsunuz. Vücudunuza iki yıldır böyle faydalı bir yatırım yapmışsınız, yazık etmeyin derim.

Yaklaşık 2 yıldır bu başlığı takip eder ve arada bir düşüncelerimi paylaşırım. Belki 3-5 kere yazmışımdır; balık yağı kullanarak süpermen olmayı beklemeyin diye.

Omega 3 vücudumuzun ihtiyacı olan ama vücudumuzun üretemediği yağ asitleridir. Vücut bunu üretemediği için Omega 3, DHA, EPA haricen almamız gereken yağ asitidir. Bunu da en uygun olarak balık yağı ile alabiliriz. Ben haftada 2-3 gün balık yiyorum bu bana yeter demeniz bile yanlış olur. Sizin kullandığınız doz bence en ideal dozdur, bence bunu bırakmayın ama karar tabii ki elbette sizindir.

Tekrar tekrar balık yağının faydalarını yazmaya gerek yok. Yine de merak eden olursa arama motoruna "BALIK YAĞININ FAYDALARI" yazıp görebilir.

Size ve bu yazıyı okuyan arkadaşlara kısa bir hesap yapayım;

İçinde 50 kapsül bulunan 1 kutu balık yağı 35.-TL (Ocean Plus 1.200 mg için konuşuyorum, ortalamanın üzerinde bir balık yağı seçeneğidir)
    1 kapsül balık yağı 0,7.-TL'ya geliyor.
    Günde 2 kapsül alsanız size maliyeti 1,4.-TL eder. (ortalama bir gazete fiyatı bile 1,5 lira iken)

Günde 1,4.-TL'ye vücudunuza, belki ileride doğacak çocuklarınıza bile yatırım yapıyorsunuz. Bu sizce para kaybı mı?

35 tl olan internet balık yağlarına güvenebiliyor musunuz? Önerilen fiyatı 72 tl olmasına rağmen.

Eğer aynı balık yağı markasından yani Ocean Plus 1200 mg'dan söz ediyorsak evet güveniyorum. Eczanede satilanlarla bire bir aynı hatta bahsettiğim 35.-TL'lik ürünler eczanede satılanlardan daha geç son kullanma tarihine sahip ürünlerdir.

Eczaneler halen eski ambalajlı Ocean Plus ürünler satarken bahsettiklerim yeni ambalajlı ürünlerdir.

Gelen siparişlerin içinde çıkan faturalardan ürünün büyük ecza depolarından geldiğini görüyorum.

• Merhaba arkadaşlar, geçen hafta Almanya dan 3 kutu balık yağı hapı aldım.. Bu konuda çok bilgi sahibi değilim.. Araştırdıkça da çok farklı bilgilere sahip oluyorum .. Solgarın vitamin ve yağları oldukça pahalı ben alttaki balık yağlarını aldım kullanmaya başladım.. Duruma göre tekrardan almak istiyorum çünkü fiyatları gerçekten çok uygun ... Almanya da sahte ürün durumu yok, bu tür destek ilaçlar oldukça uygun fiyata satılıyor.. Daha önce Dresden turuna gitmiştim, turda bir çift sadece balık yağı satın almak için geldiğini söylemişti.

https://www.dm.de/tetesept-omega-3-1000-kapseln-p4008491445863.html

https://www.dm.de/doppelherz-omega-3-1400-kapseln-p4009932007466.html

Ürünlar hakkında bilgi sahibi olanların yorumlarını bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahter1

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta Almanya dan 3 kutu balık yağı hapı aldım.. Bu konuda çok bilgi sahibi değilim.. Araştırdıkça da çok farklı bilgilere sahip oluyorum .. Solgarın vitamin ve yağları oldukça pahalı ben alttaki balık yağlarını aldım kullanmaya başladım.. Duruma göre tekrardan almak istiyorum çünkü fiyatları gerçekten çok uygun ... Almanya da sahte ürün durumu yok, bu tür destek ilaçlar oldukça uygun fiyata satılıyor.. Daha önce Dresden turuna gitmiştim, turda bir çift sadece balık yağı satın almak için geldiğini söylemişti.

https://www.dm.de/tetesept-omega-3-1000-kapseln-p4008491445863.html

https://www.dm.de/doppelherz-omega-3-1400-kapseln-p4009932007466.html

Ürünlar hakkında bilgi sahibi olanların yorumlarını bekliyorum..

1. üründeki EPA ve DHA miktarı çok düşük. Günlük ortalama kullanım miktarını yakalayabilmen için günde 4-5 kapsül almak gerekir.
    2. üründeki EPA ve DHA oranlarını ise göremedim.

• Bir süre önce düzenli kullanırdım. Fakat daha sonra fiyatların giderek artmasından dolayı 3-4 kutu birden kaliteli omega-3 alamıyorum artık.

Ayrıca ne old. belirsiz balık yağlarından almayın hiçbir şekilde etkileri yok.

ocean, carlson, solgar, gnc, möller bunlar benim şimdiye kadar kullandığım ve her birinden mükemmel etkiler aldığım kaliteli balık yağı markaları. Bir süre önce ocean ve carlson fiyatları uygundu o zamanlar alırdım falan.

Bitkisel omega-3 lerde var fakat hiç bulaşmayın onlara. En zayıf balık yağından bile çok daha zayıflar.
  • Arkadaşlar konuyu büyük ölçüde okudum. Ben de balık yağı kullanmayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bazı önemli konular var. Madde olarak paylaşayım.

1- Son sayfalarda güçlü bir antioksidan ile birlikte kullanılması gerektiği yazılmış. Daha doğrusu Canan Karatay söylemiş ve Orzax firması da bunu doğrular nitelikte bir cevap vermiş. Fakat Orzax kendi ürünlerinin içerisindeki E vitamininin yeterli olduğunu söylemişler.
    Asıl merak ettiğim nokta şu. Geçmiş sayfalarda New Life firmasının Efa S-1200 balık yağında E vitamini bulunmadığından bahsedilmiş. (Doğru ya da yanlış bilemiyorum ama böyle birşey okudum.) Peki Efa S-1200'de E vitamini bulunmuyorsa antioksidan olmadan bu ürünün kullanılmasının hiçbir anlamı kalmıyor. Yani boşa mı kullanmış oluyoruz bunu? Koskoca New Life firması yıllarını vermiş bu işe IFOS onayı olan büyük bir firma. Neden E vitamini koymuyor içine yada mutlaka antioksidan ile birlikte kullanın diye uyarıda bulunmuyor? (Biraz araştırma yaptım ve kendi sitesine de girdim böyle birşey söylememişler)
    Bu olayı gerçekten anlayamadım. Antioksidan kullanmak gerekiyor mu gerekmiyor mu?

2- Ocean Plus ve Efa S-1200 ürünleri arasında kaldım. Ifos onayı olması bunları tercih etme sebebim. Fiyattan bağımsız olarak düşünürsek kalite ve saflık açısından bu ikisinden hangisini kullanmam daha iyi olur?

3- Bir diğer önemli konu ise internette (n11 gibi) bu ürünlerin çok daha uygun fiyata bulunabilmesi. İnternetten çok fazla alışveriş yaparım fakat konu sağlık olunca çok güvenemiyorum açıkçası. Eczanelerin sattığı fiyatın neredeyse yarı fiyatına satılıyor. Bu nasıl mümkün olabiliyor anlayamıyorum. Bu satıcılar mutlaka fatura gönderiyorlardır, büyük firmalardır fakat yarı fiyatına satmalarına rağmen kar ettiklerini düşünürsek ya eczaneler fahiş miktarda kar ediyorlar ya da başka bir iş var bunun içerisinde.
    Örnek vermek gerekirse. n11'de ocean plus 3 adeti 103,70 liraya satılıyor. n11 komisyonu ve kargoyu da düşersek tanesi yaklaşık 30 tl'ye geliyor. Satıcı bu fiyata sattığı halde kar edebiliyor. Demek ki bunun gelişi 25 lira civarı desek 70 liradan satan eczacı aradı farkı kar olarak cebine koyuyor. Böyle bir kar yok arkadaşlar. Mümkün değil yani. Herşeyden önce Orzax firması eczacıların bu kadar yüksek oranda kar etmelerine müsaade etmez. Dolayısıyla bu kadar ucuza satılması mantıklı gelmiyor bana.

Biraz uzun yazmış olabilirim ama düşüncelerinizi merak ediyorum.

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Eczanede tanidik var terlik aliyor 50 tl ye sana satiyor 150 tl bunun gibi cok urunu boyle yapiyorlar

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Hocam haklı endişelerinizi anlıyorum fakat sorularınıza hem cevap hem de ilave bilgi verebilmem için bana Pazartesi gününe kadar süre verin çünkü cepten yazmayı sevmiyorum. PC'den yazmak daha uygun olur ama hemen alacaksanız n11.com'dan bahsettiğiniz fiyattan gönül rahatlığı ile Ocean Plus 1200 mg alabilirsiniz. Hatta ben de Pazartesi tekrar sipariş geçeceğim.

Bu arada forumdan çek takas başlığından uygun kupon veya hesap bulursanız biraz daha uygun alırsınız.

• celebic kullanıcısına yanıt
    Hocam tam n11'den Ocean Plus'ı sipariş verecektim bir doktorun krill yağı tavsiyesi ile alakalı bir yazıya denk geldim. Daha önce duymamıştım krill yağını. Biraz araştırdım bu da çok faydalı birşeye benziyor.

n11'de iki ürün var. Krilom yerli bir ürün fiyatı nispeten ucuz ve ifos onaylı. Bir de aniqnaturals superbaboost diye bir ürün var. Norveç menşeili ve çok kaliteli olduğundan bahsedilmiş.

Kullanmış arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Hangisini tercih etmeliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Hocam tam n11'den Ocean Plus'ı sipariş verecektim bir doktorun krill yağı tavsiyesi ile alakalı bir yazıya denk geldim. Daha önce duymamıştım krill yağını. Biraz araştırdım bu da çok faydalı birşeye benziyor.

n11'de iki ürün var. Krilom yerli bir ürün fiyatı nispeten ucuz ve ifos onaylı. Bir de aniqnaturals superbaboost diye bir ürün var. Norveç menşeili ve çok kaliteli olduğundan bahsedilmiş.

Kullanmış arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Hangisini tercih etmeliyim.

Krill yağını biliyorum ama bana göre kapsül fiyatı fazla geliyor. (1 kapsül 2.-TL)

Eğer bütçe sıkıntısı yoksa Krill yağı ve hatta yanına Koenzim Q10 kullanabilirseniz muazzam olur.

İşlerimin yoğunluğu size uzun cevap yazamadım, kusura bakmayın. Aynı ürün niye eczanede farklı n11'de farkı diye sormuşsunuz. Ürün eczaneye gelene kadar kaç el değiştirip geliyor acaba? Hepsinin üzerine kar koyduğunu hesap ederseniz nedeni ortaya çıkar.

N11'de gördüğünüz satıcılar büyük ecza depolarıdır. Siz direk oradan satın alırsınız üstelik hem daha ucuza hem de sirkülasyonun fazla olması sebebiyle daha geç tarihli son kullanım süresi olan ürün alırsınız. Şimdi eczanelere gidin bakın hiç yeni ambalaj Ocean Plus yoktur hepsi daha eskiden alınmış ürünlerdir. İnternette satılanların neredeyse tamamı yeni ambalaj ve daha geç son kullanma tarihi olan ürünlerdir.

Orzaks firması ile olan yazışmamda ayrıca bir antioksidan alınması gerekmediği çünkü ürünün içerisinde yeterli derecede antioksidan bulunduğu belirtilmişti.

Est. hocam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
    Dardanel ton gibi balik konservesi onerirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Dardanel ton gibi balik konservesi onerirmisiniz

Her zaman için öneririm ama balık yağının yerine değil. Ancak balık yediğiniz gün balık yağı hapını almayabilirsiniz.

Bu arada bilgi vermek istiyorum; BİM'de denk geldim. Somon konservesi satıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam 2'li paket yani 2x160 gram = 320 gram 17 veya 18. - TL Tadı da güzeldi. Marka neydi hatırımda değil.

Bime bulasmak istemiyorum.ekmek arasina koyup yemek cok iyi oluyor realde bir tane gordum 35 tlydi buyuk boylardandi xd alsam mi onu acaba.kucuk boylarda olan konserve de protein orani 22 cok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Bime bulasmak istemiyorum.ekmek arasina koyup yemek cok iyi oluyor realde bir tane gordum 35 tlydi buyuk boylardandi xd alsam mi onu acaba.kucuk boylarda olan konserve de protein orani 22 cok iyi

Ekmek mi? Dostum size tavsiyem hayatınızdan her türlü ekmeği çıkartın veya mümkün mertebe çok az tüketin. Buna çavdar, tam buğday vs diye satılan ekmekler de dahil.

BİM'e karşı ben de çok ön yargılıydım ama evime çok yakın (50mt) bir yerde şube açtılar. Eşimle meraktan şöyle bir uğrayalım dedik. Bir kısım ürünleri gerçekten hem lezzetli hem de ucuz. Örneğin kendi ürünleri olan Fıçı marka turşuları var, hem ucuz hem de çıtır çıtır taze. Her zaman gelmiyor ama geldiğinde kapış kapış satılan çok lezzetli ve çeşitli reçelleri var.

Dardanel veya Superfresh balık konserveleri çok pahalı, sonuçta ürün aynı ton balığı. Yok yere %40-50 fazla ödemeye gerek yok. Özellikle Somon balığında Dardanel çok kazık atıyor. 85 gr'lık Somon Balığı poşetini 10-11.-TL arası satarlarken BİM'de 320 gr'lık muadili 18.-TL. Ton balığında da aynı durum söz konusu. Dardanel ve Superfresh ürünleri %40-50 pahalı.

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.