Şimdi Ara

Olympus Server 3x (Pro Oynamak İsteyenler İçin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Bu serverda uzun bir süredir oynuyorum, neredeyse 1 seneye yaklaştı. Burada da Lineage oynayanların olduğunu görünce kendimce tanıtayım istedim. PVP serverları yada 20x-30x oynamak istemeyen, çoluk çocuktan geçilmeyen serverları değil de bileğinin hakkıyla bir şeyler yapmak bir yerlere gelmek isteyenlerin tercih edeceği tabiri caizse daha pro bir mekan arayanlar için uygun bir server. Dilim döndüğünce tanıtmaya çalışayım serverı sizlere.

*İlk olarak server ciddi bir server. Olabildiğince orjinal Linage serverlarında ne varsa burada da aynısını korumaya çalışıyorlar.

*Server da bulunan 2 GMde L2J Teamde görevli ve rütbeli kişiler. Yani bu etrafta dolanan bütün serverların indirildikleri, sorunları olduğunda başvurdukları yada update olduğunda çektikleri sistemde görevli kişiler. Bunlardan başka 3 tane daha admin var.

*3x rateler var. Drop/Spoil/Adena her ne rate var ise 3x, dolayısı ile 2 günde 50-60 olamıyorsunuz malesef :)

*Her 12 saatte bir stabiliteyi korumak için servera restart atılıyor, dolayısı ile lag, auto ss çalışmaması, ölen mobların kaybolmaması gibi sorunlar görülmüyor kesinlikle.

*Neredeyse her hafta update olan bir server, dolayısı ile etrafta bulabildiğiniz en az buga sahip serverlardan biri olduğunu garanti edebilirim.

*Bufflar olsun skiller olsun official olanla aynı. Yani 20 dakika süren danslar falan yok, bufflar 20 dakika danslar 2 dakika vs.

*Shoplarda öyle istediğiniz malzemeyi bulamıyorsunuz, gidip hemen Evil Staff alamıyorsunuz. Gidip saatlerce günlerce mob kesecek, recipe düşürecek,
    mat toplayacak ve en sonda da bir dwarf bulup craft edeceksiniz ki mesela bir Doom Heavy Set için bu 1-2 ay sürebilirken bir Sword Of Damascus için 3 ayınızı alabilecek bir meşgale oluyor en az (level 1den başladığınızı falan düşünürsek)

*Kesinlikle hile yapmaya, bug kullanmaya yada bot olayına girmeye izin vermeyen bir server. Bunları bulup sizi otomatik olarak banlayabilen bir sistemleri var.

*Moblardan düşecek dropları mümkün olduğu kadar official servera uygun yapmaya çalışıyorlar, ayrıca buu droplar için bir Drop Calculator var, ihtiyacınız olan mat için hangi mobdan hangi oranda düştüğünü kontrol edebiliyorsunuz. Ve birde Online Mapleri var ki o anda kaç kişi online, nerdeler falan görebiliyorsunuz.

Gelelim sadede. C2de iken ortalama 250 kişi online idi serverda ancak C3e geçmek için testler başladığında bir miktar oyuncusunu kaybetti. C3e geçildiğinde de C2deki gibi 5x değilde 3x olduğunu görünce biraz daha ayrılanlar oldu, sonuçta şu anda 50 kişiye zor ulaşıyor ortalama. Ancak toparlanmaya başladığını söyleyebilirim, olur da gelip pro oynamak ister bir clan kurarsanız arkadaşlarınızla daha keyifli bir mekan bulabileceğinizi sanmam. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Olursa sorularınızı beklerim, saygılar...

Bağlanmak için orjinal bir C4 kopyası ediniyorsunuz ve HOSTS dosyanıza
    195.97.24.60 l2authd.lineage2.com
    satırını ekliyorsunuz.

Ana Sayfası http://195.97.24.60/
    Forum http://www.web-cafe.gr/forum/

Dikkat: Alacağınız hesabın şifresinde 4 rakamını kullanmayın, sunucu kabul etmeyebiliyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miharbi -- 6 Haziran 2006; 15:18:31 >

• Walla arkadaşım 3X rate bi serverda 50 kişi çok az bi sayı.Ben bile 1500 kişi online iken serverda aradığım mats leri bulamıyorum 6X serverda.Kolay gelsin sizlere şu anda serverimdan memnunum
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • renk ve zevk meselesi saygı duyarız ama bende en az 2500 kişi online olmadıgı zaman serverda oyunun tadını alamıyorum.
    destanım,Ağıtım,TÜRKüm,ben TÜRKüm!!!
    Ya Siz Kimsiniz ???
  • bi de mikro diye bi server var orada da rateler 2x ve l2j.. ortalama 500 kişi falan sanırım, ben bir girip baktım fenaya benzemiyor..
    mikrovista

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boo -- 3 Nisan 2006; 18:56:55 >
  • Ben oynuyorum Olympus Server'inda cok memnunum oyundan zevk alabiliyorsun.. doom heavy yapmak icin günlerce pc basindan kalkmadim ama degiyor cok iyi ve saglam sizinde gelmenizi bekleriz..
    Strahd Von Zarovich sen demişsinki 1500 kişişlik bir serverda oynuyorsun ve 3x ratye e gore olympus severında 50 kişi az aradımı bulamam giib bi düşünce ile yola cikarak görüşünü yazmışsın ve hemen arkandan yurdum insanı CyberAngel_II da bende 2500 kişilik server olmadığı sürece oynayamam olmazsa olmazlardan biridir benim için gibisidnen bir mesaj yazarak her ikinizinde düşüncesinin yanlış olduğunu söylemek istememle beraber saygı duymadımıda söylememkteyimdir nede olsa bir emektir deyim saygı duymak lazım. Bu serverda 50 kişi olabilr sizlerin bulunduğu serverladaa 1500 - 2500 kişi olabilr ama şu butur oyunlarda çok önemlidir birlik ve dürüstlük işte en önemli bu iki unsur bu sizlerin 50 kişi var aradığımı bulamam dediğniz yerde bulunmaktadır ve emin olunku diğer 3000 4000 playerlı serverlarda gerekli olan malzemeleri aradığınız zaman icerisinde kaybetmiş oldunuz zamanı bu serverda hiç arcamıyor ve neredeyse be gerekiyor ise oan en gec 2 saat içinde bulabilyorsun oda dier playerlarin elinde kalmadi ise eğper zaten bir kişide bulunuyorise 2 dk içinde aradığın her eyse buluyorsun.Saygılarımı iletir herkeze hayatınd abaşarılaırını dilerim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bağlanmak için orjinal bir C4 kopyası ediniyorsunuz ve HOSTS dosyanıza
    195.97.24.60 l2authd.lineage2.com
    satırını ekliyorsunuz.

Ana Sayfasıhttp://195.97.24.60/
    Forumhttp://www.web-cafe.gr/forum/
    olympusta acount aldım oyunu inceliyorumda şu an download devam ediyor orginal dediğin formda verilen indirdiğim link gibimi? Yoksa boşamı indiriyorum Yardım edersen sevinirim Teşekkürler

• www.lineage2.com adresinden yada aynı adresten yönlendirilen FilePlanet sunucusundan indiriyorsan doğrudur, isminde L2_C4 geçiyor olmalı...

Orjinalden alıntı: Miharbi

www.lineage2.com adresinden yada aynı adresten yönlendirilen FilePlanet sunucusundan indiriyorsan doğrudur, isminde L2_C4 geçiyor olmalı...

http://www.lineage2.wnet.ua/files/c4client/l2_c4.part1.exe
    http://www.lineage2.wnet.ua/files/c4client/l2_c4.part2.rar
    http://www.lineage2.wnet.ua/files/c4client/l2_c4.part3.rar
    Walla tek indirmeyi başardığım bura oldu diğer yerlerde lieange2 ve file da indirme yarımsaat beklesem bile başlamadı İnşallah doğrudur dünden beri downloadım sürüyor..İlgine teşekkürler

• fade ben de extremedeki Knia bekleriz :)
    Suisei no Gargantia / Guilty Crown / Naruto / Bleach / Infinite Stratos / Black Bullet / Mahouka Koukou no Rettousei / Elfen Lied / Code Geass / Initial D / Ao no Exorcist / Full Metal Alchemist/ Shingeki no Kyojin/ Gantz/ D.Gray-man /Gintama/ Mirai Nikki /Freezing/ Noragami /Accel World /No Game No Life /Date A Live / Eureka Seven / Sengoku Basara 1-2-3-4/ Break Blade / Tokyo Ghoul / Akame Ga Kill / Darker Than BlacK / Zetsuen No Tempest / Tokyo Ravens / Magi - 1-2 / Strike the Blood / Sidonia no Kishi / Gantz
  • acill yardım olympusta nasıl login olacam....KUlak ver ey olympus gençliği....sitede ne yapmam gerekio?olympusun sitesine hostu yazdım?**
  • neler yaptığını daha ayrıntılı anlatsan belkide yardımcı olabiliriz:)
    oyunu yükleyip full ubdate yaptıktan sonra,hostunu değiştirip account da aldıysan sorun yok bağlanabilirsin demektir..

not:bu arada diğer topicde bartz gördüm demişsin..bartz ile bğlanman gerekiyor zaten server ekranında bartzı gördüysen zaten sorun yok demektir..prosedüre 'ok' diyerek devam et ve creat character den karakterini oluştur..

umarım seversin iyi eğlenceler

Orjinalden alıntı: GoldenSpirit

neler yaptığını daha ayrıntılı anlatsan belkide yardımcı olabiliriz:)
    oyunu yükleyip full ubdate yaptıktan sonra,hostunu değiştirip account da aldıysan sorun yok bağlanabilirsin demektir..

not:bu arada diğer topicde bartz gördüm demişsin..bartz ile bğlanman gerekiyor zaten server ekranında bartzı gördüysen zaten sorun yok demektir..prosedüre 'ok' diyerek devam et ve creat character den karakterini oluştur..

umarım seversin iyi eğlenceler

Şaşkınlığım ondan olympus bekledimde bartz yazınca,dedimyanlış bişeyler yaptım heralde teşekkür ederim arkadaşlar yanlış yerlerde kasmayayımda
    Yaptığım hostu yazdım olympusun sonra l2 simgesine tıkladım..bağlantı yaptı aklımı karıştıran olympusun sitesinden girilio die bocaladım sorun oydu...Tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxoxoxo -- 18 Haziran 2006; 22:33:28 >

• zaten herkez şu bartz yazmasından şaşırıyor orjinal serveri ile aynı isim

İnşallah oyuncu sayınız artar... ( Gerçi iki senedir artmamış ama olsun yinede bi dilek)...

Orjinalden alıntı: OzzYKL

Server'a bağlandık ve ne görelim serverda akşam saatinde o an yirmi(20) kişi online

İnşallah oyuncu sayınız artar... ( Gerçi iki senedir artmamış ama olsun yinede bi dilek)...

Umuyorum ki bu yazılarını neden bu kadar az sayıda oyuncu olduğunu bilmediğin için yazmışsındır ve yine umuyorum bir sunucunun kalitesini görüp deneyerek değil de oyuncu sayısı ile ölçen şahsiyetlerden değilsindir

• Güzel, bir server doğrusu. Sizlerin yazılarını hep okudum artık yazayım dedim:)

Olympos' da PK süresi nasıl? Orjinaline uygun mu? Ortalıkta dolaşıp pusuya yatan çok PK yoktur umarım. Zira bir arkadaşım PKlar sayesinde oyunu bıraktı:( Hep de cleric açardı:( PKlar öldürüldüklerinde eşyaları muhakkak düşüyorsa harika!!! Kalabalık bir ekip kurmak üzereyim. Düşük exp ye ikna edebilirsem onları, bilin ki bu serverdayım:D
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.