Şimdi Ara

Wireless Adaptör Tavsiyesi (Online Oyun Oynayanlar Bekleniyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu dertten muzdarip eski wireless adaptörüm bozuldu dark marka. Aynı modelden yoktu gittim ufak bi model aldım harici antenli fakat rezaletti, kopmalar vs oluyordu. Sonra dedim sağlam birşey alayım, çift antenli Asus Usb n-14 aldım o da tırt çıktı ping oynamaları felaket oluyor.

Bana bir adaptör önerin gözünüzü seviyim ama kullanıp da ping sorunu yaşamayan arkadaşlar olursa sevinirim. 2 watt çıkışlı alfa falan önermeyin, kansere davetiye çıksın istemiyorum.

Modeme 2 duvar ve 4-5 metre mesafe var.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 5 5600 / Msi B450 Tomahawk / 2x8 Patriot ViperX / Sapphire Pulse Amd Radeon Rx 6700 Xt / Seasonic M12II-620 watt evo/ Samsung 840 Pro 128 GB / Seagate ST1000DM003 1 TB / Corsair 400R / Monster A32 v1.0
  • Evet biliyorum bunu fakat kullanan oyuncu arkadaşlar varsa detaylı yorum almak isterim. Bir de 7200nd modeli var 500mw çıkışla, onun için de epey sağlam yorum var.
    7200de ralink chipset r3070di yanlis hatirlamiyorsam 5 dbi antenli. 722n 7200nd 8200nd her 3 cihazida kullandim online oyun oynamiyorum bu konuda deneyimim yok. Ayrica 8200 de ben yasamadim ama kopma sorunu yasayan cok. Tavsiyem bu 3 cihaz gibi harici antenli urunlere bakmaniz yonunde olur.

AMD Ryzen 5 5600 / Msi B450 Tomahawk / 2x8 Patriot ViperX / Sapphire Pulse Amd Radeon Rx 6700 Xt / Seasonic M12II-620 watt evo/ Samsung 840 Pro 128 GB / Seagate ST1000DM003 1 TB / Corsair 400R / Monster A32 v1.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReSpAwN_22

7200de ralink chipset r3070di yanlis hatirlamiyorsam 5 dbi antenli. 722n 7200nd 8200nd her 3 cihazida kullandim online oyun oynamiyorum bu konuda deneyimim yok. Ayrica 8200 de ben yasamadim ama kopma sorunu yasayan cok. Tavsiyem bu 3 cihaz gibi harici antenli urunlere bakmaniz yonunde olur.

2 adet iade ettim hocam bu sefer zamanım bol iyice araştıracağım, sağol tavsiyeler için. :)
  • Ben de ilk defa kablosuz olarak oyun performansi deneyecegim. 25mbt fiber baglantim var superonlinedan fakat masaustu pc me nasil bir ag aparati secmeliyim hic bir fikrim yok. Kart olarak mi almali yoksa usb girisli mi? Antenli mi yoksa nano usblerden mi? Kimisi guclu olsun diyor kimisi hizli. Oyunda acaba ping sorunu yasamamak icin hizli mi almali? Bu sefer de cok kopma sorunu olabilir ve downloadlarda yuksek hiza ulasamayabilirim. kafam cok karisik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kinclave

Ben de ilk defa kablosuz olarak oyun performansi deneyecegim. 25mbt fiber baglantim var superonlinedan fakat masaustu pc me nasil bir ag aparati secmeliyim hic bir fikrim yok. Kart olarak mi almali yoksa usb girisli mi? Antenli mi yoksa nano usblerden mi? Kimisi guclu olsun diyor kimisi hizli. Oyunda acaba ping sorunu yasamamak icin hizli mi almali? Bu sefer de cok kopma sorunu olabilir ve downloadlarda yuksek hiza ulasamayabilirim. kafam cok karisik.

O yüzden ben de kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Hiç belli olmuyor. iyidir diye asus aldım 2 gün bişey yoktu 50 pingle oynuyodum, 3. gün ping 500-2000ms civarlarına çıkmaya başladı deli gibi paket kayıpları olmaya başladı, iade ettim hepsiburadaya. Ne alacağım konusunda bende çok kararsızım şu an. PCI kart ya da adaptör farketmez yeter ki sağlam birşey olsun.

TP-link w722n var kafamda ama emin değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Arkadaşlar bu dertten muzdarip eski wireless adaptörüm bozuldu dark marka. Aynı modelden yoktu gittim ufak bi model aldım harici antenli fakat rezaletti, kopmalar vs oluyordu. Sonra dedim sağlam birşey alayım, çift antenli Asus Usb n-14 aldım o da tırt çıktı ping oynamaları felaket oluyor.

Bana bir adaptör önerin gözünüzü seviyim ama kullanıp da ping sorunu yaşamayan arkadaşlar olursa sevinirim. 2 watt çıkışlı alfa falan önermeyin, kansere davetiye çıksın istemiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

kardeşim selamlar konuyu ben de takip ediyorum zira ben de Knight oynuyorum ve wireless adaptöre ihtiyacım var

sana sorum: ilk mesajındaki 2 watt - kanser olayını fln bi açıklayabilir misin, çekindim bi an

foruma sorum: interneti karşı binadan alıyorum (~15m mesafe) ve 2-3 diş çekiyor, 5 dpi lik antenli adaptörlerle bu işi çözebilir miyim

saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xigenon_line

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Arkadaşlar bu dertten muzdarip eski wireless adaptörüm bozuldu dark marka. Aynı modelden yoktu gittim ufak bi model aldım harici antenli fakat rezaletti, kopmalar vs oluyordu. Sonra dedim sağlam birşey alayım, çift antenli Asus Usb n-14 aldım o da tırt çıktı ping oynamaları felaket oluyor.

Şimdiden teşekkürler.

kardeşim selamlar konuyu ben de takip ediyorum zira ben de Knight oynuyorum ve wireless adaptöre ihtiyacım var

sana sorum: ilk mesajındaki 2 watt - kanser olayını fln bi açıklayabilir misin, çekindim bi an

foruma sorum: interneti karşı binadan alıyorum (~15m mesafe) ve 2-3 diş çekiyor, 5 dpi lik antenli adaptörlerle bu işi çözebilir miyim

saygılar

2watt ciddi bir çıkış gücü. Cep telefonlarının çıkış gücüne yakın, o kadar yüksek bir radyo dalgasının sürekli dibimizde olması pek sağlıklı değil.

10-15 metre mesafe açık bir mesafeyse çok yüksek birşeye gerek yok.

Başka bir forumdan arkadaş caydırdı beni dark al diye. Önceki sorunsuz olan adaptörüm darktı zaten. http://www.hepsiburada.com/liste/dark-rangemax-150mbit-80211b-g-n-wireless-n-5dbi-antenli-kablosuz-usb-adaptor-dk-nt-wdn150hpbt5/productDetails.aspx?productId=bd300015&categoryId=103939&SKU=BD300015 Şunu alacağım galiba. Sana da hayli hayli yeterli olur 500mw çıkış gücü var.

• xigenon_line kullanıcısına yanıt
    Alfa markasinin 1000mv ve 2000mv gucunde oldugunu iddia ettigi cihazlari var fcc kisitlamalarina gore normal bir wifi adaptorunun 20dbm ve bunun karsiligi olarak 100mv guc vermesi gerekir. Piyasada tp link urunlerinden 7200nd ve 8200nd nin 27dbm ve 500mw max cikis gucu oldugu soyleniyor ancak gerek windows gerek linux altinda ben bu guce bir turlu ulasamadim. Kablosuz aygitlar iletisim icin radyo dalgalarini kullanir ve bir miktar radyasyon yayarlar, cikis gucleri ne kadar yuksek olursa bu radyasyona maruz kalma oraniniz o kadar artacagi icin saglik uzerinde etkisi olabilir. Arkadasin kanser olmak istemiyorum demesi bu yuzden.

• alfa.tp link kullandım. alfa pek lopma sorunu olmaz ama tp link 822n ve 8200nd modelleri kullandım kopma sorunu oluyor.alfa036nhr modeli kullandım ama alfadan daha üstün panel antenli modeli kullanıyorum cekim gücü daha yüksek kınamax ts9900 yada kınamax 7010.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReSpAwN_22 -- 15 Şubat 2015; 23:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReSpAwN_22

822n ve 8200nd ayni chipset 8192cu ya sahip ikisininde kopma yasatmasi normal chipset kaynakli bir sorunsa eger.

evet size katılıyorum.
    kınamax ise ralink cip setli.
  • takipteyim bende online oyun oynuyorum ve interneti ortak kullanıyoruz. bina 20-30 metre uzakta şuanda 2 diş çekiyor ve oyunda sürekli kopmalar ping fırlamaları oluyor. konuya göre bende bir adaptör alacağım
  • ALFA AWUS036NHA alacağım beyler kararımı verdim. Sanalpazarda wirelessdestek diye firma var, siteleride mevcut. Alfa'nın resmi distribütörlüğünü yapıyorlar. Cihaz atheros chipset ve 630mw çıkış gücü tam ihtiyacım olan cihaz. 65 lira da fiyatı var gayet uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egypt

Dostum chipsetin tam modeli nedir acaba? Benim laptoptaki Qualcomm Atheros AR9285 802.11b/g/n WiFi Adapter. Düşükse boşa almayalım

9275. Laptop wireless'ıyla bunu kıyaslamak akıllıca değil yalnız.
  • Benim çekme sorunum yok ama gereksiz ping artıyor bunu denersen sevinirim

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.