Bildirim
Panasonic & Olympus m43 Kullanıcıları- OM-D, Pen & G serisi !.. (519. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Çok iyi -
Epeyddir fotoğraf paylaşmıyorum burada şöyle çokça paylaşsam kızmazsınız umarım =)
P9110023 by Ali, on Flickr
PA150050a by Ali, on Flickr
P9110019 by Ali, on Flickr
PB200067-1 by Ali, on Flickr
P9250110a by Ali, on Flickr
PC220315-0 by Ali, on Flickr
PC260097a by Ali, on Flickr
PC300028a by Ali, on Flickr
-
Siyah-beyaz olanlar ayrı güzel abi, hangi tonu kullanıyorsunuz var mı filtre vs?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Raw çekiyorum hep ama filtre de var. Silver fx -
Güzel fotoğraflar hocam, flickr dan da takip ediyorum sizi. Memleketim olan Konya yı şu gözle göremedim bi türlü.. Sivas ta okuyorum yazın geleceğim orda olursanız staj bittikten sonra görüşelim hocam, sizden bir iki ufak teknik kaparım belki :)
Ve şu an o kadar yoğun karda Konya da olamadığım için fotoğraf camiası adına ağlıyorum
İki Fotoğrafda benden o halde :)PC251312 by Serkan Tümbaş, on FlickrPC251399 by Serkan Tümbaş, on Flickr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 4 Ocak 2017; 19:39:57 >
-
Teşekkür ederim Elbette ki görüşürüz Konyaya geldiğinizde.
-
Teşekkürler sizinkiler de çok iyi özellikle sigaralı abi fotosunu çok beğendim :) -
herkese selamlar. sigma 60mm f2.8 art serisi lens var elimde satmayı düşünüyorum kısa süreliğine çok uygun fiyattan vericem. ilgilenenler özel mesajla ulaşabilir . -
Arkadaşlar Olympus OM-D EM-1 makinem var, 10 üzerinden 9.5 temizlikte, üzerinde de 40-150 lensi var, ilan açacağım da kaç tl'ye ilan açabilirim acaba? Bu günlerde gideri nedir? küçük bir makine aldığım için 1 yıldır doğru düzgün kullanmadım bile :( -
oly em 10 mark ii 60mm macro PC260053A_1 by burhan dikkas, on FlickrPC260021_1 by burhan dikkas, on Flickr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri sirin -- 6 Ocak 2017; 0:6:4 >
-
herkese selam. uygun fiyatlı bir 12 40 arıyorum, olan ya da gören varsa ulaşsın lütfen.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serseri sirin
oly em 10 mark ii 60mm macroPC260053A_1 by burhan dikkas, on FlickrPC260021_1 by burhan dikkas, on Flickr
Portreler on numara :)
-
Teşekkürler.
Kendi çapımıda uğraşıyorum işte. Sağolun. -
quote:
Teşekkürler.
Kendi çapımıda uğraşıyorum işte. Sağolun.
Arka fonun siyah olması için lightroom vb programlarla oynuyor musunuz? Siyah fon kullanıyor musunuz?
İpucu verebilir misiniz? -
Hocam orası sınıf cam kenarında kalorifer peteğinin üstünde oturuyorlar. Sınıfın siyah perdesi var. Çekim açım çok çok küçük. azıcık sağ sol yaptığımda ya pencereden dışarısı görünüyor ya sınıf duvarı gözüküyor. Çekim low key olduğu için makine çıktısı aşağı yukarı bu şekilde. Bazen parlak alan kadraja girerse fırça ile karartıyorum.
Yukarıdaki fotolarda çok az dodge and burn var sadece. -
-
quote:
Hocam orası sınıf cam kenarında kalorifer peteğinin üstünde oturuyorlar. Sınıfın siyah perdesi var. Çekim açım çok çok küçük. azıcık sağ sol yaptığımda ya pencereden dışarısı görünüyor ya sınıf duvarı gözüküyor. Çekim low key olduğu için makine çıktısı aşağı yukarı bu şekilde. Bazen parlak alan kadraja girerse fırça ile karartıyorum.
Yukarıdaki fotolarda çok az dodge and burn var sadece.
Low key tarzına bayılıyorum, Lee Jeffries idolümdür. Siz de harici flash olmamasına karşın çok güzel kadrajlamışsınız.
Benim sınıfın perdeleri de koyu bordo hiç denemek aklıma gelmedi.
Tebrik ederim.
dodge and burn nedir bir Google da araştırayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 8 Ocak 2017; 10:42:9 >
-
Sonunda Sivas'a da kar yağdı sınavım olsa da kısa bir tur attım :)
Sokak fotoğrafçılığı konusunda teknik bilgi almam lazım biraz sanırımP1091743 by Serkan Tümbaş, on FlickrP1091759 by Serkan Tümbaş, on Flickr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 9 Ocak 2017; 18:48:55 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X