Şimdi Ara

olympus mju-7000 hayal kırıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçenlerde hızlıal da olymups mju 7000 in büyük indirimde olduğunu gördüm hemen sipariş ettim. dün elime geçti. fotoğraflar inanılmaz derecede hayal kırıklığı yarattı. güya 12.7 mp ve 7x optik zoom u var. 7x optik zoom kullanılmıyor çünkü zoom yapıldığında eliniz ister istemez hafifte titrese görüntü bulanıklaşıyor. kayıyor. niye görüntü sabitleyici olmaz anlamıyorum. o kadar çekim modu var bir türlü istediğim fotoları elde edemedim. benim bildiğim kadarıyla 12 mp olanlar poster baskısı bile olabiliyor ancak pc ye fotoları attığımda gördümki normal fotoğraf boyutundan biraz büyültünce renkler karelenmeye başlıyor. ayarları benmi yapamadım acaba. gerçi bu özelliklerdeki bir fotoğraf makinesi auto ayarda bile çok kaliteli fotolar çekmesi lazım ki auto tam tersi daha kötü. olympus kullanan veya daha önce bu tür makinelerin çektiği fotoları gören arkadaş varsa bana yardımcı olabilirmi yoksa ürünü iade edeceğim...

• nasıl hayal kırıklığı olmasın Diyafram aralığı F3.5 - F5.3 başlıyor ışığın yetersiz olduğu yerlerde iyi olmaz.
  • malesef heleke ışıksız yerlerde tam bir fiyasko. bu diyafram aralığı nerden başlaması lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksson

malesef heleke ışıksız yerlerde tam bir fiyasko. bu diyafram aralığı nerden başlaması lazım?

standart olarak F2.8-2.6 gibi , tabii F2.4,F2.0 den başlayanlar var ki bunlar gerçekten ışığın az olduğu ortamlarda ve kapalı mekanlarda inanılmaz avantaj sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

nasıl hayal kırıklığı olmasın Diyafram aralığı F3.5 - F5.3 başlıyor ışığın yetersiz olduğu yerlerde iyi olmaz.

Fuji F70 : 3.3-5.6
    Fuji F200: 3.3-5.1

Bu iki Fujiye de hayal kırıklığı diyebilir miyiz yukarda yazdığınız yoruma göre?
  • fuji için diyemeyiz exr sensör yapısını inceleyin.pikseli petek halinde alması %25 avantaj getiriyor.
    zaten fuji bu özel sensöre güvendiği için f değerini yükseltmiş diğer markalar için bu söz konusu değil.
    quote:

Orijinalden alıntı: portakal

quote:

Orijinalden alıntı: netün

nasıl hayal kırıklığı olmasın Diyafram aralığı F3.5 - F5.3 başlıyor ışığın yetersiz olduğu yerlerde iyi olmaz.

Fuji F70 : 3.3-5.6
    Fuji F200: 3.3-5.1

Bu iki Fujiye de hayal kırıklığı diyebilir miyiz yukarda yazdığınız yoruma göre?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon coolpix P100 aldım ama...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.