Teknolojinin en hızlı hali… İşte karşınızda, tasarım ve teknolojinin harika bir birleşimi olan Olympos Serisi…
8 kg. kapasiteli bir tasarım harikası olan Olympos Serisi Çamaşır Makineleri, maksimum performans elde etmenizi sağlayacak, gelişmiş bir teknolojiye sahiptir. Üstelik Twinjet teknolojisi sayesinde hızlı ve ekonomik çözümleriyle ihtiyacınız olan temizliği ve hijyeni size sunarken, A+ sınıfı enerji tasarrufu ile A Enerji Sınıfı Çamaşır makinelerinden %35 daha fazla enerji tasarrufu sağlar.
Başlık yanlış yazılmış...Fotoğraf makinası sandım...
vestelden ürün mü alınır
quote:
Orijinalden alıntı: rbcntechnic
vestelden ürün mü alınır
anlamadığım neden vestel denin ce püf deniyor ben en az 15 yıl önce gezete kuponu ile aldığım 37 ekran küçük tv halen çalısıyor 20 sene önce aldığım eskinin kabinli müzik seti halen çalısıyor gene 15 sene önce alığım nı frost buzdolabı çalısıyor
peki neden halen vestel mi aman deniyor bu yorum ları yapanlar alıpda kullandılarmı acaba ürünleri
bvu forumda öyle
herkes miele kullandığı için vestel vs beğenilmez
benimde evimdki eşyaların bazıları vestel
üstelik vestelde değil alaska - seg vs
daha hiçbi sorun yaşamadım
ama çamaşır vs için bişey diyemem belki kronik sorunları vardır
kullanıcılara sormak lazım
ama marka fanatiklerine değil tabiiki
bir klimam var vestelden aldığım, bir daha da oradan alışveriş yaparsam ben de eşeğim bir sürü para verdik hem de en kalitelisini aldık bir gün bile rahat yüzü gösterip süper bir performans gösteremedi...
Ne kadar da önyargılıyız. Çuvaldızı kendimize batırmakta üstümüze yok. Tamam tabiki hepimiz en az para ile en iyi ürün peşindeyiz ancak biraz da paramızı kendi ülkemize kazandırmamızın (yerli üreticilerimiz de bizi suistimal etmediği sürece) bir problem olacağını düşünmüyorum.
Ayrıca benim evimdeki bir klima ve televizyonum yerli üreticilerin. Hiçbir sıkıntım yok.
Sadece biraz daha objektif düşünmemiz kanısındayım.
Yerliüretimi kesinlikle desteklemeliyiz. Ancak yerli üretimi gerçekleştirenlerde bizleri "enayi" olarak görmemeli. aynı fiyata üzerine ek maliyetler de olmasına rağmen daha sağlam ve verimli ithal ürünlerle aynı fiyata satılınca mantık ister istemez yabancı diyor. bizim yerli üreticilerimizde biz tüketiciler kadar bilinçli olsa o zaman yaşattıkları bu kadar olumsuzluklar ortadan kalkar. maalesef köşeyi hemen dönelim zihniyeti sürdüğü sürece yerli üretim daha çok emekleme dönemi yaşar.(sektör bazında)
belki 4 aydır TV de vestel reklamı yok
Neden ?
öyle bir hal aldık ki reklamların olup olmamasıyla, reklamların sayısıyl ölçüyoruz ürünlerin kalitesini
quote:
Orijinalden alıntı: sioux
belki 4 aydır TV de vestel reklamı yok
Neden ?
Bende Olympus ne zamandır çamaşır makinesi üretiyor diye baktım, Vestelmiş.
İç piyasa fiyatları ile dışarı satış fiyatlarına bakın, içeri kazık atmak istiyorlar aynı fiyatlarla dışarıda mümkün degil satış yapamazlar, bir çamaşır makinasının dışı 3-4 yılda paslanıp dökülür mü Vestel se servis bu modeller böyle deyiveriyor sen de bir daha kapısının önünden geçmiyorsun, aynı fiyata neden Bosch almayım 12. yılına girdi daha sesi yok bundan sonra yansa bile helal olsun derim.
vestelden çamaşır makinası alıp muzdarip bir sürü insan tanıyorum ayrıca buzdolaplarının beyaz kısmı yakın zamanda sararıyor