Şimdi Ara

OLympia ORC ^ şer*** :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cz de Cok normal Bole seyler Sahsen ben olsam bende keserdım dayan o zaman son spıke ı da at eger dayanamıyorsan bu karsındakının sorunu degil emin ol Sende kesebılcegın bı adamı ole boss keserken gorsen sende dalarsın Kısacası Cok sacma bır konu bence.. adam kesmekte haklı ^^
  • Sen o spikeyi çakana kadar öldünmü naptın?(Sendeki defans kaçsa artık) Bende olsam gelir keserim seni , bossuda bekletirim canı dolana kadar. Sen o Spikeyi çakamadıysan, o adamı görmediysen biz ne yapalım? Vs'ye karışayım diyorsun , Boss kesmekle Vs'nin ne alakası var?

• quote:

Orjinalden alıntı: plmpcity

Sen o spikeyi çakana kadar öldünmü naptın?(Sendeki defans kaçsa artık) Bende olsam gelir keserim seni , bossuda bekletirim canı dolana kadar. Sen o Spikeyi çakamadıysan, o adamı görmediysen biz ne yapalım? Vs'ye karışayım diyorsun , Boss kesmekle Vs'nin ne alakası var?

+1905 adam niye beklesin pvp yeri orasi .. 1 spike atacak canı vardı diyorsun hic mi minor yapmadin hic mi pot basmadin ? adamin beklemesi icin hicbir sebebi yokki ayrıca vs ye karişan bu kadar adam varken ne yapicaklar boss kesmeni mi beklicekler ? bence boşuna üzülmüşsün

• quote:

Orjinalden alıntı: A_KisS_SeuS

ARkdaşlar Cz De GiderKen Duke çıktı :S başladım kesmeye Neyse Çok az canı kalmıştı 30 felan dır sanırsam tek spike :( Arkdan Bi orc Geldi Ve kesti beni Üste Üste Adam Dukeyi Çekior Yanımdan Sonra Canını Doldurttu Ve kesti :S Yazık ya :S

Bir Dier Olayda Bu gün Oldu Lobo ' Keserken :S Az İnSaflı Olun Bari Bosu Kesek Be

Bide Burdan !! LaSt_Asasian ' a Teşekkürler Shaula Keserken Bıraktı Oturdu !! Drop Bash Olsa Bile !! Sevindim Bu haraketine

LaSt_Asassin'in değeri gözümde arttı,ben onu pedalcı sanıyordum,böyle davranışta bulunan biri playerlere saygı duyuyor demek.Yorum yazanlar kendi açılarından olayı yorumlamış o onlar kendi anlayışına göre hareket ediyor ama benim karşı olduğum bir konu bu.Bugün o2 de atross atross kesiyordum tek ve assasın biri geldi bana daldı,bu çok adice bişey tamam yatıramadı ama ya expe yatsaydım,insan bunu düşünmeli değil mi o exp kaç saatte kasılıyor.

• Arkadaşım çok saçma düşünüyorsun. Orası cz hiçkimseye karışamazsın. Kaldı ki orda bir boss çıkmış adam tabi keseceK. Bu oyun haksızsın..
  • Orası PVP alanı olabilir ama saygı ve centilmenlik diye de bir şey var (bilmiyorum hiç duydunuzmu?) , ben boss 'a dalmışken bana dalan adamda da iyi niyet aramam. Karşı ırktan iki kişi önüne düşse tamam önce adamı kes sonra boss u . Ama adam sona geldim artık bitecek diyor. Yapılan açgözlülükten başka bir şey değil . Kendi adıma ; herhangi bir Mob'a dalmış hiçbir karşı ırka dalmam CZ de bile olsak .

Geçmiş olsun kardeş , önündeki maçlara bakacaksın artık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punisher

Orası PVP alanı olabilir ama saygı ve centilmenlik diye de bir şey var (bilmiyorum hiç duydunuzmu?) , ben boss 'a dalmışken bana dalan adamda da iyi niyet aramam. Karşı ırktan iki kişi önüne düşse tamam önce adamı kes sonra boss u . Ama adam sona geldim artık bitecek diyor. Yapılan açgözlülükten başka bir şey değil . Kendi adıma ; herhangi bir Mob'a dalmış hiçbir karşı ırka dalmam CZ de bile olsak .

Geçmiş olsun kardeş , önündeki maçlara bakacaksın artık :)

dogru söze ne hacet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manindark

quote:

Orjinalden alıntı: A_KisS_SeuS

quote:

Orjinalden alıntı: E®han

Benimde başıma çok gelmiştir fakat boss kimsenin malı değil kimin elinden en iyisi geliyorsa onu yapmaya hakkı var CZ de üzgünüm sen haksızsın..

Dikkat Edersen Erhan Ben Canı Çok Az diorum belkide Tek Spike Kala :S Bence Bu HakszLık + Açlıkdır!! Sana Katılmıyorum !! Bence Cz Die Her Vs ye Grişcekmisiniz ? Bence Az Saygı Lasım Herşey Oyun Diildir !!

ewt o zaman bende gidim bi ws ye karışim bu nasıl olcak oturayım orda adam yıpratsın son spikeyi atim np yi alim bu adilik olmazmı

+1

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.