Şimdi Ara

Ölüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar beyler şifayı kaptım, sabahtan beri yataktaydım daha yeni kalktım yutkununca boğazım yanıyor,başımda hafif ağrı var,bi de sürekli öksürüyorum bugün okula da gidemedim 2 sınavım vardı kaçtılar. ne yapsam geçer beyler, ölüyorum resmen şuan bayılacak gibiyim doktora da gidemem şimdi.

• hap attım şimdi. boğazımın yanması geçti biraz ama sürekli burnum akıyor. :(
  • 15'inden beri her gün 30 tane içtiğin için john

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun rapor al istersen sonra sınava almazlar bizim burda raporsuz almıyolar

• Kola içmede şimdi vücüdünun direnci zayıflamasın bu arada seni koladan uzaklaştırıcam unutturma ve pedere söyle mandalina muz erik ne varsa hemen vücuda vitamin depola bunun ilaci iyi istirahat ve sağlıklı beslenmedir

ciddiyim kola içme, geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PresidentObama -- 21 Mayıs 2014; 21:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speccy

15'inden beri her gün 30 tane içtiğin için john

hasta halimle tebessüm ettim.
  • @Antroy Kola içince boğazım yanıyor, 2 gündür içmedim hiç az önce karpuz falan yedim sabahtan beri dinleniyorum ama bir faydası olmadı hacı, oksijen makinesiyle biraz oksijen çekeceğim nefes almakta zorlanıyorum. yarın da gidemezsem devamsızlıktan kalıcam.sağolasın hacı

@Replika_WISDOM Bugün geçti artık alamam rapor, yarın almaya çalışacağım olmadı sahte çıkaracağım, arkadaşım da ikidir sahte raporla sınavlara giriyor.sağol bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 21 Mayıs 2014; 21:41:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

iyi akşamlar beyler şifayı kaptım, sabahtan beri yataktaydım daha yeni kalktım yutkununca boğazım yanıyor,başımda hafif ağrı var,bi de sürekli öksürüyorum bugün okula da gidemedim 2 sınavım vardı kaçtılar. ne yapsam geçer beyler, ölüyorum resmen şuan bayılacak gibiyim doktora da gidemem şimdi.

bizim bi arkadaş vardi senin gibi yatak döşşek yatıyodu 2 gün okula gelmedi sonra helvasını yedik

• İyi oluyorum beyler dün akşam oksijen çektim biraz nefes darlığım gitti az önce de hap attım şuan sadece küçük öksürükler var onun dışında iyi sayılırım yani yarın okula gidebilirim.
  • R.I.P

• Gecmis olsun

• quote:

@Antroy Kola içince boğazım yanıyor, 2 gündür içmedim hiç az önce karpuz falan yedim sabahtan beri dinleniyorum ama bir faydası olmadı hacı, oksijen makinesiyle biraz oksijen çekeceğim nefes almakta zorlanıyorum. yarın da gidemezsem devamsızlıktan kalıcam.sağolasın hacı

@Replika_WISDOM Bugün geçti artık alamam rapor, yarın almaya çalışacağım olmadı sahte çıkaracağım, arkadaşım da ikidir sahte raporla sınavlara giriyor.sağol bu arada.

seninle ayni durumdayim tamamen
    nefes alamiyorum kulaklarim tikali cok halsizim kucuk kucuk oksuruyordum. kafam davul gibi hissediyordum
    2 gundur boyleyim
    Bastan polen alerjisi demistim.Gittim hitrizin diye alerji ilaci aldim.Dun ozellikle aksam cok kotuydum.Hemen eczaneyr gittim katarin aldim.Suan biraz daha iyiyim.Hemen git katarin ya da aferin al kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuzelAdam -- 22 Mayıs 2014; 11:01:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oksijenli

Gecmis olsun

Sağol hacı düne göre iyiyim gene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuzelAdam

quote:

@Antroy Kola içince boğazım yanıyor, 2 gündür içmedim hiç az önce karpuz falan yedim sabahtan beri dinleniyorum ama bir faydası olmadı hacı, oksijen makinesiyle biraz oksijen çekeceğim nefes almakta zorlanıyorum. yarın da gidemezsem devamsızlıktan kalıcam.sağolasın hacı

seninle ayni durumdayim tamamen
    nefes alamiyorum kulaklarim tikali cok halsizim
    2 gundur boyleyim
    Bastan polen alerjisi demistim.Gittim hitrizin diye alerji ilaci aldim.Dun ozellikle aksam cok kotuydum.Hemen eczaneyr gittim katarin aldim.Suan biraz daha iyiyim.Hemen git katarin ya da aferin al kesinlikle

Katarin var zaten ama atmadım, az önce Amoklavin attım iyi oldum biraz sadece küçük öksürükler var o da geçer 1-2 saate.

• Kim milyoner olmak isterden cagirdilar 2. Asamaya giricem birazdan iki gundur kac km yol gittim + vizeler devam ediyor. Yorgunluktan olucem ben napiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Kim milyoner olmak isterden cagirdilar 2. Asamaya giricem birazdan iki gundur kac km yol gittim + vizeler devam ediyor. Yorgunluktan olucem ben napiyim

Sen yorgunsun 2-3 saat uyur dinlenirsin ben tam düştüm her yerim ağrıyor öksürük sümük falan. haline şükret bence.
  • Ulan mesaji okuduktan sonra kendimi hasta gibi hissetmeye basladim...

• quote:

Orijinalden alıntı: bottom feeder

Ulan mesaji okuduktan sonra kendimi hasta gibi hissetmeye basladim...

Psikolojiktir
  • Fıstıklı olsun.

• la uykum geliyo sürekli gözlerim kapanıyo ölüyom mu harbiden anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.