Şimdi Ara

Oluru var mı yoksa mucize mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sene boyu yattım çalışmaya başlayayım dedim 1 ay önce,1 ayda başıma gelmedik kalmadı tabi bunlar bahane değil bu sene 3. kez sınava gireceğim kalmış şurda 9-10 gün tm den gireceğim.

istediğim sıralama 260k ama ayt matematik 0 tyt de fazla birşey yapamıyorum , bana edebiyat tarih coğrafya üçlüsünden 28 net gelmesi lazım geçen senenin coğrafya sorularını çözdüm hepsi doğruydu , tarihte ilk 3 konuyu bitirdim edebiyatta 0 ım .

Şu kalan sürede bu netler mümkün gibi durmuyor sizce olurmu ?

olursa nasıl olur edebiyatı ve tarihte hızlı öğrenmek için püf noktalar varmı ?

sadece edebiyat ve tarih çalışacağım arkadaşlar edebiyat için doping de var elimde

görüşlerinizi bekliyorum

• up
  • Kardeşim Her şey gönlünce olsun

neden olmasın

bak son sürat çalışmaya devam et elinden geleni yap olucağı varsa bir şekilde olur olmasının tek yolu çalışman
    ama yok olmaz der bırakırsan

Hiçbir şekilde gerçekleşmez sen çalışmana bırak olup olmayacağı sınavda
  • dedex1277 D kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam ama benim 2 aydır edebiyat çalışan kişinin stiliyle çalışmamam lazım yoksa yetiştiremem kalan sürede kimse de yardımcı olmuyor , normalde bu tip konularda dalga geçen oluyordu oda yok :/
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene son gün Kampüs kanalından edebiyat genel tekrar izleyerek 12 d 6 y yapmıştım , morelini bozmak istemem Tm'cide değilim ama kalan zamanda edebiyatın yetişebileceğini pek sanmıyorum ondan dolayı kesin olan konulardan birkaç tanesine çalışıp sonrasında Genel tekrar videoları izlemeni öneririm
  • Lexiles kullanıcısına yanıt
    Kalan sürede full edebiyat tarih kassam biraz daha fazlası olabilir belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandalinaturp1

Kalan sürede full edebiyat tarih kassam biraz daha fazlası olabilir belki
    Tm konularına hakim olmadığım için bilemem ama bence 1 haftada bitirebildiğin kadar bitir 2 gün kala genel tekrar izle
  • Up

• son kez up
  • 3.kez giriyorum diyorsunuz geçen 2 seneden kalan not Vs yok mu
    Hergün bir tanesini okuyup Ed Sosyal denemesi çözün bol bol zaten fezla zaman almıyor onun denemesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.