Şimdi Ara

ÖLÜP DİRİLEN İNSANLAR NE GÖRÜYORLAR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Müslümansan cennet cehennem için kabirde ahireti bekliyorsun.

Hristiyansan giristeki tuvalette mi bekliyorsun?

Muhahahaha çok komikmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimkoymayausenenadam

Dogmadan önce nasılsan öldükten sonrada böylesin kabul et bunu. Bu hayat sadece bu kadar öbür dünyada sevdiklerimi görücem ayaklarını bırakın artık.

kanka sevdiklerimi bırakta hurilerde mi yok tüh ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiryel2

Böyle öldükten 10 dakka sonra kalp masajı şeysiyle dirilen insanlar ne görüyorlar. hep merak etmişimdir. Cehennem/cennet veya herhangi sıradışı birşey olmuyomu. Işık mışık ne biliyim okadar ölüyon geri geliyon. Uyumuş gibi mi oluyorlar.
    Not: Elhamdülillah müslümanım ama yinede merak ediyoruz. Yinede ölüp gerigelen insanların hiç birşey görmemesinin sebebi şuurunun kapalı olması veya ruhunun henüz ayrılmamış olması olabılır. Yani ruhu görse bile beyni bu durumdan bihaber olabılır

Kardeş biz buna ölme demiyoruz baygınlık, bilinç kapalı olması vaya bitkisel hayat diyoruz yani RUH bedenden çıkmadan ölme olayı olmaz örnek : Kenan IŞIK 21 Mart 2014 günü Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Işık, ameliyata alındı. Ameliyatın 4 saat sürdüğü, sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Spor sonrasında saunaya giren Işık'ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarptığı öğrenildi. Bu nedenle beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı.Tedavisine halen devam edilmektedir.

• Kendi mezarını görebiliyorsun bana öyle oldu fakat tanıdığım bir ses git daha senin sıran değil oğlum demişti bana hızla mezarıma doğru itiliyordum sanki ama uyandım ve bedenimi yokladım
    Not :Ameliyattaydım
  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Mikroorganizmalar seni huri olarak kullanacak merak etme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimkoymayausenenadam

Mikroorganizmalar seni huri olarak kullanacak merak etme.

ben öldüğüm zamana dinleri insanların uydurduğunu herkes anlayabilir herhalde, yakılmak istiyom ben
  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    O degilde harbiden ölümden sonrası yoksa hayatın bu kadar güzel şeylerini bir daha yaşıyamıyacaz. Aile vs herbirşeyden bi haber olucaz. Sonsuz bir karanlıga gömülecez. Yazık bizeee yazık bize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Müslümansan cennet cehennem için kabirde ahireti bekliyorsun.

Hristiyansan giristeki tuvalette mi bekliyorsun?

Muhahahaha çok komikmiş.

Bence de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölüp - Dirilmek diye bir şey yoktur. Zaten dirilecekse o şahıs tamamen hayatı fonksiyonları biten bir ölü değildir. Kalbi filan durabilir fakat beyin ölümü ile vücudun fonksiyonları durduysa çalışmaz.
  • Pamuk !
  • Ben bi 5dk yolcu oldum gördüğüm şey ise İnferno da P90'la rushlayıp ace attıgımdı
  • Sizler, ben, herkes beyinden ibaret duyular, hisler her seyin merkezi orasi.Baska bir boyut yok evrende sadece enerji ve atomlarin degisimi var.

• Hurilerin meleklerin yanına gidiyosun ama kötüysen zebaniler seni yakıyor hahahaha ne kadarda mantıklı evet çok cool oldum ama benim kalbim temiz gerçek coolluk bu değil hadi eksileyin

• pamuk görüyorlar
  • herhangibi bir dine inanmamak çok saçma..

dünyada adam öldürüp zengin olanlar , afrikada yerlerde sürünenler varken insanların öldükten sonra ceza çekmemesi çok saçma..

illaki hak yerini bulmalı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.