Maçı izlerken bende ölümüne galatasaray diyorlar sandım.
Alıntıları Göster
ne fener ne cimbom diyo bir kere başında sonlara doğru ölümüne galatasaray demeleri ne kadar mantıklı bir de iddalaşıyolar.
quote:
Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş
ne fener ne cimbom diyo bir kere başında sonlara doğru ölümüne galatasaray demeleri ne kadar mantıklı bir de iddalaşıyolar.
Alıntıları Göster
Galatasaraylılar trübünlere sızmış olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
Galatasaraylılar trübünlere sızmış olmasın
Alıntıları Göster
Star'da canlı izleyen herkes ne dendiğini duymuştur , 3-5 genç eğlence arıyor işte.
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Star'da canlı izleyen herkes ne dendiğini duymuştur , 3-5 genç eğlence arıyor işte.
Alıntıları Göster
devamında neden ''Ne Fener ne Cimbombom ne de Trabzon, bu sene sensin şampiyon'' diyorlar?
AA konuyu Zlatan mı açmış. Seviye belli birader. Yazmaya da gerek yok aslında
quote:
Orijinalden alıntı: Gielenberg
devamında neden ''Ne Fener ne Cimbombom ne de Trabzon, bu sene sensin şampiyon'' diyorlar?
AA konuyu Zlatan mı açmış. Seviye belli birader. Yazmaya da gerek yok aslında
Alıntıları Göster
ölümüne karakartal dıyolar
quote:
Orijinalden alıntı: Tgye155
ölümüne karakartal dıyolar
Alıntıları Göster
demirörenin yeni planı, çarşı yı içeriden çökertmek. araya sızdırmış bizimkileri.
quote:
Orijinalden alıntı: NayirNolamaz
quote:
Orijinalden alıntı: AweSome!
Karakartal diyorlar Galatasaray gibi anlıyoruz olay bu
Sence Galatasaray diyorlar da ,sen karakartal anliyor olmiyasin ?
Kabullenin
ben Galatasaraylıyım zaten ne alaka yani
quote:
Orijinalden alıntı: Nepenthe*
quote:
Orijinalden alıntı: NayirNolamaz
quote:
Orijinalden alıntı: AweSome!
Karakartal diyorlar Galatasaray gibi anlıyoruz olay bu
Sence Galatasaray diyorlar da ,sen karakartal anliyor olmiyasin ?
Kabullenin
ben Galatasaraylıyım zaten ne alaka yani
Alıntıları Göster
birsürü galatasaray tezahuratı vardı o maçta. hepsi beşiktaşa uyarlanmış. bide bize hırsız derler.
bi ara nevizade gecelerini söylemeye başlayacaklar diye korktum.
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
birsürü galatasaray tezahuratı vardı o maçta. hepsi beşiktaşa uyarlanmış. bide bize hırsız derler.
Şu cümleleri kurucağın en son taraftar biziz birader. Senede bir beste yapiyosunuz onuda çalıcak kadar aciz değiliz :) Ha yok besteniz güzelde biz o makamı gır gır geçmek için 2 yıldır kullanıyoruz zaten
Neyse bence yanlış taraftara çamur attın işin özü bu
quote:
Orijinalden alıntı: hitman_
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
Şu cümleleri kurucağın en son taraftar biziz birader. Senede bir beste yapiyosunuz onuda çalıcak kadar aciz değiliz :) Ha yok besteniz güzelde biz o makamı gır gır geçmek için 2 yıldır kullanıyoruz zaten
Neyse bence yanlış taraftara çamur attın işin özü bu
Alıntıları Göster
Maçı izlerkende Galatasaray gibi anlamıştım şimdi daha dikkatli dinledim gene Galatasaray anladım.Galatasaray'ın kardeş takımıdır bence her zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Maçı izlerkende Galatasaray gibi anlamıştım şimdi daha dikkatli dinledim gene Galatasaray anladım.Galatasaray'ın kardeş takımıdır bence her zaman.
Alıntıları Göster
onlarda dogru yolu bulmuslar
quote:
Orijinalden alıntı: exerion
onlarda dogru yolu bulmuslar
Alıntıları Göster
oha bariz Galatasaray diyor da ne ayak maçı babamla seyrettiğimde hiç fark etmemiştim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D06A31849
oha bariz Galatasaray diyor da ne ayak maçı babamla seyrettiğimde hiç fark etmemiştim
Alıntıları Göster
Keisnlikle karakartal diyor davul eşliğinde biz bu tezauratı özdeştirdiğimiz için beşiktaş tan ilk defa davul eşliğinde bu tezauratı duydum o yüzden galatasaray ı andırıyor