Şimdi Ara

Ölümsüzlük olabilir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
227
Cevap
1
Favori
8.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğumu kabul eden ölümüde kabul etmiş olur. İnsanlarin bir kaderi ve ölüm zamanı vardır, uzayada çıksa zamanı gelince ölecektir. Ölümsüzlük düşüncesi boş bir umuttan başka bir şey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 14 Mayıs 2017; 8:46:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !

> > < <
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Arkadaşlar kusura bakmayın üstteki mesajları uzun olduğu için okuyamadım.

Fakat şöyle bir şey de var tarihin çok eski devirlerinde teknoloji bu günümüzden kat kat üstteydi ve bir şey oldu her şey yeniden başladı.
    Soracaksınız ne oldu her şey yeniden başladı neden teknoloji eskiden daha ileriydi diye.

Bunu soracak arkadaşlar kristal kafatası ve piramitlerdeki elektrik ile ilgili konuları inceleyebilirler.

Bu benim fikrim.

Her şey yeniden başlamasaydı belki ileri bir teknoloji ile şu an ki konuştuklarımız ya da teorilerimiz gerçekleşebilirdi.

hocam bu gerçekmi? yani.çok çok eskiden teknolojinin bugünden çok daha iyi olduğu? bana çok tuhaf geliyor.

Kristal kafatasının o işçilikle günümüzde yapılması imkânsız. Çünkü günümüzdeki teknoloji ve imkânların tümünü sarf etsek o sekli ve işlemeyi yapamaz.

İnsan kafatası ile ölçüsü ve seklinin milimetresine kadar aynı olması da cabası.

• Yaşlanma sadece yer çekimi ile alakalı değil en büyük etkeni zaman zamanın geçmesi azaltmak içinde hızımızı arttırmamız gerekir ( mesela ışık hızına gelirsek zaman hiç geçmez ve hücrelerimiz yaşlanmaz)

Eğer yer çekimi olmayınca yaşlanmasak astronotların kullandığı yer çekimsiz ortamda similatöründe sonsuz süre yaşayabilirdik ama öyle olmuyor

• Arkadaşın anlatmak istediğini bir nebze önce beden mı ölür yoksa ruh mu ? Daha doğrusu ruhumuzun ömrü var mı?? Diyelim gen haritası çözüldü kök hücre ilerledi ne olacak o zaman ölen hücre yeniden kalp yeniden onarılabilecek.bu seferde yaşlanma işin içine girecek hücreler ne zaman yaşlanmaya başlar veya yaşlanma nasıl yavaşlatılır? Uzay olabilir bunun cevabıOnuda hallettiler diyelim o zaman 70-80 değil belki insanoğlu 300 500 yıl yaşayacak ve nedeni açıklamadan ölecek işte bu sefer ruhun ömrü bu kadar diyecez çok bilim-kurgu oldu ama imkansız değil

• Zaten hucreler olmeden olum oluyor. Her canli olumu tadacak zorunuzami gitti. Seve seve olmezseniz seve seve oleceksiniz. Din bilimi sevmezmis. Hadi barzo. Dogrusu; Gavur dini sevmez..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
  • Ölümsüzlüğü ne yapacaksınız?

Daha fazla dizi seyreder,daha fazla Facebook 'da takılırsınız belki,

Veya sonsuza kadar, sabahtan akşama kadar çalışır, sonrasında İstanbul trafiğininin keyfini çıkarırsınız.

Olmadı güzel karınızla 1000.evlilik yıl dönümünüzü kutlarsınız.

Belkide herşeyden sıkılır, Himalayalar'a gider bir mağarada sonsuza dek oturur, gerçeği ararsınız.

Nasıl ? Ölümsüzlük hoşunuza gitti mi?

1-Hiçbir hastalık kapmayan bünye elde etmek.

2-Organları ellerinden geldikçe temiz ve sağlıklı tutmaları.

3-Eskiyen organların yerine temiz sağlıklı organları nakletmek.

4-Dikkatli olmak.Yani araba çarpar falan aman dikkat.

Bence olabilir.Ancak dünyanın tertemiz bir yer olması gerek.

Arkadaş burada, teknolojinin her zaman bir çizgide kalmayacağını, geçmişte hayal olan şeylerin şu an mümkün olduğunu ve şu anki hayallerin de gelecekte mümkün olabileceğini söylemiş. Bu kadar düz mantık düşünme.
    Bak burda bilim yaparak ölümsüzlüğü bulamazsin tamammi ilk önce 6 yil tıp sonra 4 yil uzmanlık yapman lazım ki o da yetmez. Uzay ile ilgili de bir bolum bitireceksin. Forum iyidir hostur ama ölümsüzlük bulma yeri degildir o ss li tipim nasil diyenlerden bi farkin yok benim düşüncemde ama yine de saygi duyuyorum. Lakin burda elestiri yapiyorum sen de bana saygı duymalısın.

• Ve o kadar sorunu sen ne sanıyorsun dünyadan gidince bitecek mi sadece patoloji yani hastalık biliminin kitabi 900 sayfa ocindeki hastalıkları bitir sonra de ben onu yaparim bunu yaparım ben bunu eleştiriyorum

Uzay araştırmalarının amacı ise bence koloni kurmak değil.

Yüksek değerli madenleri bulup dünyaya getirip daha fazla para kazanmak

• alınan organlar ile sürekli yenileyerek ölümsüz olunmaz ama insan bedeni şuanki tıp bilimi ve teknoloji sizi 120 yaşınıza kadar getirebilir. Tabiki genetik olarak aile, soyda kötü kalıntılar olmadan ve organik tarım ürünleri ve Spor dahilinde olabilir.

İlk kalp naklini yapan Christian Barnard'a beyin naklini ‘‘Kafayı tümüyle nakletmek daha kolay' demiş burdan bir çıkarımda bulunursak omurilik felçliler için bi umut var demektir. Tabi. daha örnek olarak şu dünya çapında zengin olanlar da var.

Birde Telomer (Yenilenme) hücreleri yaş ilerledikçe yavaşlar bunların tersine çevrilirse uzun yaşam sağlanabilir.

araştırmalarda çok çocuk doğuran kadınların da dna sında telomer"lerin uzadığı yaşlanmayı geciktiriği söyleniyor kadınların erkeklerden uzun yapabileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.özetle östrojen hormonu etkisi dahil olmak üzere çocuk doğuran anne uzun bir yaşamı garantilemiş olur diyebiliriz.

• İnsanlar 60-70 yıl ömründe zengin olabilmek ne suçlara bulaşıyo ne cinayetler işliyo ,bu kişiler ölümsüz olduğu bilirse neler olur. Ölümsüzlük bulunursa dünya daha iyi bi yer olmaz bu net .

*Kamusal Mizah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan oyunda bile ölümsüzlük Yapınca bir süre sonra sıkılıyoruz, oyun tat vermiyor. Şimdi bu kokuşmuş dünyada ölümsüz olsak ölmek için yollar arardik. Hayatımız roadrunneri yakalamaya çalışan coyote gibi çizgi film olurdu. Misal uçurumdan düşer dümdüz olur sonra parmağımiz ile kendimizi sisirirdik

Düşünsene, annen baban ölüyor sen hayattasın. Kardeşler akrabalar ölüyor sen hayattasın. Torunlar yeğenler ölüyor sen hala hayattasın.

İnsan kafayı yer bence.

Orijinalden alıntı: dogukans13524

Hl -console.exe "god mode".dll eksik olduğu için çalışmayı durdurdu

:D sandalyeden düşüyordum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.