Şimdi Ara

Ölüme övgü anaokulunu karıştırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yaşındaki çocuk anaokulundan dönünce “Anne ölmek istiyorum. Ölüm çok güzelmiş. Günahsız olunca cennete gidiyormuşsun” dedi. Bu sözler karşısında şoke olan aile bunun, ‘Değerler Eğitimi’ adı altında devlet görevlisinin verdiği eğitimden kaynaklandığını öğrendi.

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/olume-ovgu-anaokulunu-karistirdi-40095712

• Bunun gerçek örneği Irak ve Suriye'de var. Işid videolarını izleyen varsa denk gelmiştir belki, 5 yaşındaki çocuk allahuakbar diye bağırarak arabanın içindeki bombayı uzaktan kumandayla patlatıyor, bir başkası saklambaç oynama oyunuyla suriye askerini bulup kafasını kesiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinen doğru sonuçta. din eğitimini milli eğitim müfredatından tamamen çıkarmadıkça düzelmeyecek bi durum. her yıl milyorlarca çocuğun kafasını böyle safsatalarla dolduruyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickbulpageat -- 30 Nisan 2016; 3:46:53 >
  • Doğru düzgün eğitim almak için para saçmak şart maalesef
  • işidliler çocuğa bomba bağlayıp etrafa salıyor
  • Belki düşünmeden yazmışlardır. Ancak bilinçli yazdılar sa yukarıdaki mesajların sahipleri dinin temeli olan "Ölümden Sonra Hayat Var" inancına inanmamak bir yana saygı bile duymadığı sonucu çıkıyor.

Konunun DAEȘ ile bağlantısını kurmak ise, gerçek müslümanları töhmet altında bırakıyor.

Müslüman terörist olamaz ve kendi canına kıyamaz.

Bu bile inanç eğitiminin ne kadar gerekli olduğunun ispatıdır.

Bu savunduğunuz akil ve fikirle askere giden ne için memleketini savunacaktır? İnançsız bir insan nasıl ölümden korkmayacaktır? Sanırım neye inanıp, neyi savunduğunuzu bilmiyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brain

Belki düşünmeden yazmışlardır. Ancak bilinçli yazdılar sa yukarıdaki mesajların sahipleri dinin temeli olan "Ölümden Sonra Hayat Var" inancına inanmamak bir yana saygı bile duymadığı sonucu çıkıyor.

Konunun DAEȘ ile bağlantısını kurmak ise, gerçek müslümanları töhmet altında bırakıyor.

Bu savunduğunuz akil ve fikirle askere giden ne için memleketini savunacaktır? İnançsız bir insan nasıl ölümden korkmayacaktır? Sanırım neye inanıp, neyi savunduğunuzu bilmiyorsunuz.

cidden maaş mı alıyorsun yoksa normal halin mi böyle ? Saçmalık dolu mesajın ben ohal bölgesindeydim askerde ölüm korkum yoktu vatanımı da savundum iki arkadaşımı da şehit verdim ve müslüman değilim ne bu kesin konuşmalar ? İşte senin kafa dengin tipler yazıyor bu kitapları beyin yıkamak için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın Yazamsar;

Ölümden sonra hayat var!

Günahsız ölen her insan, cennete gidecektir.

İnanç, memleketimin özüdür, çekirdeğidir.

Șehitlik, en güzel mertebedir.

Kendini öldüren insan şehit değildir.

İslam terörle bağdaşmaz.

Bunlarda nasıl kesin konusmamalı? Saptırmadan yazsanız, herkes anlasa!

Sonra kim maașli çalışıyor, karar verse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brain -- 1 Mayıs 2016; 8:45:12 >
  • quote:

Sayın Yazamsar;

Ölümden sonra hayat var!

Günahsız ölen her insan, cennete gidecektir.

İnanç, memleketimin özüdür, çekirdeğidir.

Șehitlik, en güzel mertebedir.

Kendini öldüren insan şehit değildir.

İslam terörle bağdaşmaz.

Bunlarda nasıl kesin konusmamalı? Saptırmadan yazsanız, herkes anlasa!

Sonra kim maașli çalışıyor, karar verse?

sana göre var diye herkese mi var ? Herkes senle aynı düşünmek zorunda mı ? Varsa hadi kanıtla görelim dünyada kaç bin küsür din ve inanış var ya onlardan biri doğruysa ?

Ana okulunda okuyan çocuğu bu nasıl eğitimdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 1 Mayıs 2016; 12:00:00 >

• Yazamsar kullanıcısına yanıt
    Bana göre değil, çoğunluğa gore var.
    Ayrıca ben islam demedim, din dedim. Ölümden sonra yașam inancı tüm dinlerde var.
    Size de inanacaksınız demedim. İste bunlar hep saptırma.

Anaokulunda değil, daha öncesinde de inanç eğitimi verilir. Bunda sizi rahatsız eden ne? Herkes çocuğunu istediği gibi yetiştirebilir.

İllaki sizin gibi olması mi lazim. Ona mi çalışıyorsunuz?

Sizin nasıl bir inancınız varsa, herkes buna nasıl saygı duyacaksa, sizde inananlara saygı duymayı öğrenin. Rek istedikleri de kendilerine karismamaniz. Ama boyle bir beklenti dahi hayal değil mi?

• Hadi oradan, her ana baba çocuk psikolojisi ve eğitimi dersimi alacak senin mantığına gore. Dinini anlatmayacak öyle mi?

Yazamsar: "Senin dininde subyancilikta var"

Bu cümle ile, bu ülkedeki tüm müslümanlara, dinlerine hakaret ediyorsun, sadece bana değil.

İste tam da bu sebeple ; muhatap dahi alinmamalısın. Saygı sadece kendinize gerekiyor degil mi, bahsettiğiniz medeni insanlik bu mu?

Bunun bir cezası, bir uyarısı dahi yok size. Bulanık dere de nasıl olsa kim olduğunuz bile belli değil. İstediğiniz gibi at koşturabilirsiniz.

Elbet, o inanmadıgınız gün geldiğinde hesabını vereceksiniz.

• Benim çocuğuma bu tarz bilgiler aşılasalar çocuğum gelip ölmek istiyorum dese gider o bilgiyi verenin gırtlağını keserim.. benim çocuğum hergün acaba kendini öldürdümü düşüncesiyle yaşayamam bu bilgileri ona aşılayanıda öldürmeden duramam açıkçası. İnanmak inanmamak meselesi değil bu.. anaokuluna giden çocuğun beynini bu boş şeylerle yıkamak mesele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hadi oradan, her ana baba çocuk psikolojisi ve eğitimi dersimi alacak senin mantığına gore. Dinini anlatmayacak öyle mi?

Yazamsar: "Senin dininde subyancilikta var"

Bu cümle ile, bu ülkedeki tüm müslümanlara, dinlerine hakaret ediyorsun, sadece bana değil.

İste tam da bu sebeple ; muhatap dahi alinmamalısın. Saygı sadece kendinize gerekiyor degil mi, bahsettiğiniz medeni insanlik bu mu?

Bunun bir cezası, bir uyarısı dahi yok size. Bulanık dere de nasıl olsa kim olduğunuz bile belli değil. İstediğiniz gibi at koşturabilirsiniz.

Elbet, o inanmadıgınız gün geldiğinde hesabını vereceksiniz.

bireysel olarak anlat kimse bişey demez bireysel olarak kuran kursuna gönder kimse bir şey demez. Senin çocuğuna nasıl eğitim vereceğine kimse karışamaz keza sende bir başkasının. Ana okulunda ne dini eğitimi bu git yazdır kuran kursuna ?

Çocuk gelişimi ve psikolojisinden bir habersin eğitim almana gerek yok al bir kitap oku çocuğumu nasıl eğitirim nelere dikkat etmeliyim diye keza 3 ila 6 yaş arası özellik ile yaşadıkları karakterine işliyor. Örnek özgüven eksikliği gibi.

İslamiyetde çocuk gelin yok mu ? Sende mi gerçek islam bu değil diyenlerdensin yoksa? Pardon sen tayyip için müslüman lider diyen akp müslümanlarındandın. Yalan kul hakkı ettiği yemini tutmama gibi eylemler sevap sizde...

• quote:

Terbiyesizin yüzü kızarmazmış, ayni tarz devam edip, laf ebeliği yapıyorsunuz. Az.insan olmayi deneyin.

Ben bu ülkede anaokulunda "değerler eğitimi" dersi istiyorum. Zaten yapılmış, helal olsun. Ben gönderiyorum, sen bak kendi derdini çözmeye.

Sen bakacaksın kimi kandırırım sevdasında çevrene, becerebiliyorsan yapacaksın. Hep cüzi azınlık olarak ta kalacaksın.

Benim dinim bana, senin dinin sana. İnançsız birine dinimi savunmama gerek yok. Onlar minimum saygıya bile gerek duymadan dinime saldırmaya devam ediyorsa bunu yapmak zaten mümkünmü ki!

Hala eğitimden bahsediyorsun, O eğitimi sen alsaydın, önce saygı nedir onu bilirdin.

Faydasız ilimden , boyle sonuçlar çıkar. Gereksiz insan.

ne oldu hakaret mi yine ? Klasik tep tipsiniz bir birinizden farkınız yok. Anaokullarına daldınız şimdide

• quote:

Belki düşünmeden yazmışlardır. Ancak bilinçli yazdılar sa yukarıdaki mesajların sahipleri dinin temeli olan "Ölümden Sonra Hayat Var" inancına inanmamak bir yana saygı bile duymadığı sonucu çıkıyor.

Arkadaşım sizin nesiller akli dengesi bozuk herşeyden korkan eleştremeyen sorgulayamayan sağlıksız olarak 45 çocuğa tecavüz edecek kadar sapkınlaşmış yetişebilir bizim çocuklarımıza bulaşmayın dünyada bir kitabı ezberlemekten ayrı mahareti olmayan insanların daha akli dengesi gelişmemiş çocuklarımıza bulaşmaya hakkı yok ciddi diyorum kendi okulumda benim yada bir yakınımın çocuğunun etrafında görürsem ciddi diyorum linç ederim olmayan aklınızı kendinize saklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreatlord -- 1 Mayıs 2016; 15:16:42 >

• Dreatlord kullanıcısına yanıt
    Bir kişinin yaptığı sapıklığı, nesiller düzeyine yayacak kadar ileri fikirliye ne derler? Ben bir işin bulamadım ki, bilinçli olarak hala 45 muhabbeti de yapıyor.

Kendinize cephe aldırmayın. Adam gibi tartışın ama yaftalamayın. Genellemeyin.

Konu o değil,yine dağıtıyorsunuz. "Değerler eğitimi" dersini konuşuyoruz. Hangi akılla nesillere,kitabımıza kadar laf atıyor ve saçmalamaya devam ediyorsunuz anlamıyorum.

Kimi linç edeceğin dizilmiş cümlelerinden anlaşılmıyor. Hele bir ortaya çıkın şöyle gözle görünür olun da su tehditlerinizi bir hayata geçirin, görelim.

Sınıflandırmayın, birleştirin, müşterek akıl oluşturun, o zaman diyelim beraber şu şerefsizlik yapıyor, beraber linç edelim. Herkesin ortak değerlerinin sahibi siz değilsiniz.

• quote:

Bir kişinin yaptığı sapıklığı, nesiller düzeyine yayacak kadar ileri fikirliye ne derler? Ben bir işin bulamadım ki, bilinçli olarak hala 45 muhabbeti de yapıyor.

Kendinize cephe aldırmayın. Adam gibi tartışın ama yaftalamayın. Genellemeyin.

Konu o değil,yine dağıtıyorsunuz. "Değerler eğitimi" dersini konuşuyoruz. Hangi akılla nesillere,kitabımıza kadar laf atıyor ve saçmalamaya devam ediyorsunuz anlamıyorum.

Kimi linç edeceğin dizilmiş cümlelerinden anlaşılmıyor. Hele bir ortaya çıkın şöyle gözle görünür olun da su tehditlerinizi bir hayata geçirin, görelim.

Sınıflandırmayın, birleştirin, müşterek akıl oluşturun, o zaman diyelim beraber şu şerefsizlik yapıyor, beraber linç edelim. Herkesin ortak değerlerinin sahibi siz değilsiniz.

O sapıklık için tepki verdiniz mi verdiniz üstünü kapadınız mı kapadınız istediğimiz gibi genelleriz ki öylesiniz çünkü.

• Dreatlord kullanıcısına yanıt
    Bu yazıları arşivliyorum, gün gelir yüzüne vururum diye değil, gelişiminizi takip etmek icin.

Ömrümüz olursa bakarız, cocuklar büyümüşmü diye. Yoksa bu kafaya laf anlatılmaz.

Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

• quote:

Bu yazıları arşivliyorum, gün gelir yüzüne vururum diye değil, gelişiminizi takip etmek icin.

Ömrümüz olursa bakarız, cocuklar büyümüşmü diye. Yoksa bu kafaya laf anlatılmaz.

Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

Anlamazsın ama yinede atayım umut fakirin ekmeği.

• Asaunun yan charı brain konu da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.