Şimdi Ara

Ölüm Yıldızı Kullanan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ; ben olum yıldızı bastım ve ay patlatmak istiyorum.

bu konuda tecrubesı olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elder.F7 -- 31 Ağustos 2006; 20:47:36 >

VE 4582 LIK BIR AY PATLATMA PROJEM VAR NE DERSIN ?

Yukarıdaki verilere göre yıldızlarınızın sözkonusu ayı yoketme ihtimali
    %64,6

Yıldızlarınızın yokolma ihtimali
    %33,8

sonuç bu, ay küçükmüş büyük bi ihtimalle patlatirsin ama ben işini garantiye al o aya en az 7-8 rip'le dal derim gözüm arkada kalmasın diyosan ben 4700 çapli aya 9 riple dalmıştım, sonuçta ayı patlattım rahat bi şekilde,

hesaplama için bu link'i kullanırsınhttp://www.demirtasimmobilien.com/oy.asp

sonuçta bu iş ihtamaller üzerine kurulu ay da patlayabilir riplerde ama çok sayıdı rip gönderirsen şansın daha yüksek olur, tabi dikkat ediceksin adam rip'lerin önüne büyük filo çekmesin yoksa sen gümlersin
    elemanı takibe alıp filosunu öğrenmen lazim. Bi de bu rip mereti nedense çok göze batıyo dikkat et oyun birincisi takmış benim riplere ay'larını patlatmamdan korkuyo ama daha elimde kaç tane olduğunu görmedi ( laf aramızda 24 tane )

• YA BENİM COK ACİLEN BU AY I PATLATMAM LAZIM :)

YANI ADAMI EVRENDEN SIOLECEGIZ :)

SIMDI BIR IKI ARTAKADAS ELEMANIN TUM FILOYU INDIRECEK INDIRDIKTEN SONRADA DEVREYE BEN GIRIP RIPLER ILE AY I PATLATACAM :) ( TABI PATLARSA )

BU ARADA ZAMANIM YOK RIP SAYISINI ARTTIRMAK ICIN :(
  • şansını dene o zaman ben % 55'de bile patlayan ay raporlar gördüm ki senin %64,6 gibi bi ihtimal çıkıyo büyük bi ihtimalle patlatırsın, tabi dediğim gibi önce filosunun icabına bakmanız lazım ben işini garantiye alman için 7-8 riple dal dedim yoksa ihtimal ihtimaldir.

ama pek çekinmene gerek yok ripler öyle kolay kolay patlamaz aynı ittifakta olduğumuz bi arkadaşım 6 riple 8400 küsür çaplı bi aya patlatmak için gitmişti ay da patlamadı ripler de geri döndü, tabi bu arkadaş biraz fantazi olsun diye dalmıştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki bu patlatma olayında ; savunma ve filo olayını hesaplayan bır sımılator var mı ?

olum yıldızından bırı patlarsa hepsı patlar dıye bır sey duydum bunun gerceklık payı nedır ?

Orjinalden alıntı: Ramazan EREN

peki bu patlatma olayında ; savunma ve filo olayını hesaplayan bır sımılator var mı ?

olum yıldızından bırı patlarsa hepsı patlar dıye bır sey duydum bunun gerceklık payı nedır ?

ölüm yıldızı ilk raund'da filo ya da savunma varsa onlarla savaşır, varsa filo ya da savunma onları indirebilirse daha sonra ayı yok etmek için savaşır. Sen bunu hesaplayabilmek için elamanda filo ya da savunma varsa speedsim'i kullanabilirsin bunları hesaplayabilmek için

rip'lerin biri patlarsa hepsi patlar diye bi durum söz konusu değil, ben de ay patlatırken bir ya da iki ripi düşen kalan ripleri geri dönen birisini tanıyorum, eskiden aynı ittifakta olduğumuz bi arkadaşımdı

YANI SAVUNMA VE FILO OLMADIGINI VARSAYARSAK :)

ANLADIGIM KADARIYLA KATILMAMDA COK BUYUK BIR SAKINCA YOK :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.