Şimdi Ara

Ölüm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölürsem ekime ölmezsem başka zamana.. Çokta tın. 14 milyar yıldır yoktum, nasıl ben yokken ki zamanı, uyku zamanını hatırlamıyorsam.. Ölüm hiç korkutmuyor . Sadece merak , ve genç yaşta ölmenin haksızlığı..

Bir hiçiz bu evrende, yada Tanrı'nın gözünde.. Egoist olupta sanki evreni yaratipta ben ölünce herşey bitecek gibi hissetmeye hakkım yok. 50 milyardan fazla insan doğdu öldü. Sadece dünya bile 4.5 milyar yıldır kendi etrafında dönüyor.. Kim takar senin ölümünü.. Kimsenin umursamadığı şeyi umursamaya değer mi. Ölüyoruz işte.. Bilmediğimiz bir başlangıcın yine bilmediğimiz bir sonu..

Uğruna neler yapilmadiki ölümün ama kimse durduramadı.. Ve sadece sonsuz yaşam imkanı için bile milyarlarca insan koşuyor 2500 yıl önce ortadoguda Ortaya çıkan peygamberlerin peşinde.. Ölümsüzlük mü, yok almayayım ben de..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lykia1234 L kullanıcısına yanıt
    o senin dediğin olayın teşhisine panik atak diyorlar
    kendine meşgale bul, balık tut, spor yap, geziye çık, halk oyunlarına kaydol kısacası bir şeylerle meşgul ol kendini fazla inceleme hayatın akışına bırak
  • seckinty kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim hocam
  • babam vefat ettikten sonra (7 ay oldu) hep ben ve ailemin yada akrabalarım heran ölecekmiş gibi geliyor. dışarı çıktığımda insanlara baktığımda hayat çok boş görünüyor artık hiç bir hedefim yok hayatta ne evlilik ne iş herşey boş geliyor. birde çevremdeki insanların babam sanki hiç yaşamamış hiç öyle biri yokmuş gibi davranması da çok zoruma gidiyor
  • myakup04 kullanıcısına yanıt
    hocam aynen bazen ben de düşünüyorum ben de mı öldüğümde insanlar boyle olacak falan dısarı çıktıgımda aynılarını düşünüyorum ve hayat inanılmaz anlamsız geliyor. Bir de takıntılarım var
    aynen valla annem çok üzülüyor özellikle Allahtan ahiret inancımız var yoksa kafayı yer insan. o takıntıları aşmak lazım ama kimse manevi olarak yardımcı olmuyor malesef
  • Öleceğini bilerek yaşa ama ölümden de korkma sonuçta bir tek sen ölmeyeceksin.
    yaş kaç ki hocam ?
  • bazı seyler insanın elinde olmuyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lykia1234

yaş kaç ki hocam ?

25
    üzüldüm hocam :( umarım aşarız
  • Nerede bende o şans ?

kaç aydır şöyle bi ağız tadıyla öleyim diyorum ölemiyorum
  • herkesin düşüncesi farklı tabı
    Bence ölümden önce korkulacak çok daha kötü şeyler var.
  • 112112acil kullanıcısına yanıt
    mesela ?
  • arada oluyo ama sonra geçiyo.

öyle değişik memlekette yaşıyoruz ki balkonunda oturunca üstüne otobüs düşüp ölebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    geçmiyor işte hocam :)
  • Dostum hayat güzel, yardımsever ol, kendini tanı, kötülerden ve kötülüklerden sıyrıl o zaman sen ölümden değil ölüm senden korkar.
  • _Nomad_ kullanıcısına yanıt
    hocam cok haklısın da her sey cok anlamsız geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lykia1234

hocam cok haklısın da her sey cok anlamsız geliyor

O hayatı sen anlamlandıracaksın işte. Kendini tanı. Hayatta neleri elde etmek istiyosun hedeflerin neler bunları bil. Ve en önemlisi de yaşamak bir ayrıcalıktır. Şu dünyada yaşayan kaç milyar insan var. Hepsinin bir amacı var. Sen bu dünyaya geldin ve bu dünyaya ayak uyduracaksın. Bu dünyanın hakkını ver
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.