Şimdi Ara

Ölüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bunu ben de düşündüm evdeyım bi süredir bu yuzden başka yerlere de gittim farklı çevre farklı insanlar olsun diye aksam olunca benım sorun aynı yalnız olmak da değil sorun her ortamda aklıma su an mi diye bir soru geliyo yada bi kaç dk sonra mı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölüm anını da mı düşünmüyorsunuz ? Nasıl öleceğinizi ? Yada ne bileyim herkesten ayrılacağınızı vs vs sorular size de gelmiyor mı benım sorunum bana cok sık gelmesi

• aye aye kullanıcısına yanıt
    Olsun hocam şimdi ben onu da kafaya takar düşünürüm yanlış bir sey mi dedim diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lykia1234

Hocam bunu ben de düşündüm evdeyım bi süredir bu yuzden başka yerlere de gittim farklı çevre farklı insanlar olsun diye aksam olunca benım sorun aynı yalnız olmak da değil sorun her ortamda aklıma su an mi diye bir soru geliyo yada bi kaç dk sonra mı düşünüyorum

O zaman ilaç tedavisi şart hocam. Psikiyatriye git antidepresan yazsın. Bu düşüncelerden, panik ataktan uzak tutar. Bir süre sonra o korkuyu unutur gidersin. İlaç tedavisi birkaç ay değil baya uzun sürüyor. Doktor bırak dediğinde bırak ya da kendini iyi hissettiğinde. Dediğim gibi sosyallik çok önemli. Ya da uğraşacak hobilerin olmalı hobiler seni hayata bağlar.

• DeaLonG D kullanıcısına yanıt
    Takıntı için geçerli bi durum mu önemli önemsi ne varsa kafama takıp düşünüyorum

• Ölümden daha kötüsü ölmeye razı olacak duruma gelmektir

• quote:

Takıntı için geçerli bi durum mu önemli önemsi ne varsa kafama takıp düşünüyorum

Tabikide bu hastalığı doğuran takıntı ve yerli yersiz düşünmedir. O ilaçlar çok kısa süre de olsa tamamen takıntı durumunu geçirir lakin geri gelse bile abartı durumunda olmaz emin ol.

• Nemaho kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam bunu da düşünmüştüm :)

Inşallah hocam cok teşekkür ederim ama sanırım uyusturuyormus ilaçlar uyku hali vs

• lykia1234 L kullanıcısına yanıt
    düşündün diyelim, bunun ne faydası var? zaten kontrolün dışında gelişecek bir olay. ben filmin kopacağını düşünüyorum. ama inansan da inanmasan da ölüm anını düşünmen hiçbir şeyi değiştirmez. herkesten ayrılsan da obur tarafta buluşacaksın. bana kalsa buluşma ihtimali yok. ee ben ne yapayım? delireyim mi?

nasıl, ne zaman öldüğünün hiçbir önemi yok.bildiğim kadarıyla islamda kıyamete kadar kabirde kaldigin süre birkaç gün gibi gelecek deniliyor. buna inanıyorsan herkesten 3-5 gün ayrılacağın için mi üzülüyorsun?

ayrıca trafik kazasıyla ölmekle, kalp krizinden ölmek arasında ne fark var? bir an geliyor, zamanın doluyor. bir anda sahne ve kostümler değişiyor gibi düşünebilirsin. ölüm şeklini düşünmen kıyafet değiştirirken önce pantolonu mu yoksa tişörtü mü çıkaracağını düşünmekten farksız.bir anlamı yok.

• quote:

Inşallah hocam cok teşekkür ederim ama sanırım uyusturuyormus ilaçlar uyku hali vs

O yüzden prozac hapı yutmuştum aksine dim dik ayakta tutmuştu. Başka ilaçlarda olabilir bir sürü antidepresan var sürüsüne bereket. Önemli olan bu ilaçlara bağlı kalmamak. O yüzden dandik doktorlara bakınma derim. İşini iyi yapan doktorlar genellikle çok talep gören doktorlardır onlara bak senin gibi yüzlerce hasta gelmiştir ona o yüzden işini iyi bilirler .

• Hocam ben cok sey düşünürüm ölüm sadece bir tanesi sorunum bunları düşünmemek zaten sizin dediğiniz sey hasta olan birine neden hasta oldun demek gibi bir sey yanı elinde olmayan seyler bunlar. Bazen ben de diyorum insanlara bak Saçma sapan gereksiz ne varsa onların pesınde düşündükleri tek bir sey yok erkeklerin kadın kız gibi bilmem ne kızların erkek popülerlik iste sosyal ağlar aşk meşk gibi bana anlamsız gelen bir cok sey ben de düşünmemeyi seçerdim haklısınız bana kattığı bir sey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lykia1234 -- 31 Ağustos 2016; 0:28:46 >
    Yani bilemiyorum nerden bulabilirim iyi doktorları ? Işin ilginç yanı psikiyatr olmak istemem :) sınav zamanı bulaşmak da istemiyorum açıkcası zaman olayı ve ilaçların etkileri

• Takıntı işte hocam aşırı takıntı her şeyi düşünmek

• Hocam yok aslında yani utangaç bi yapım var hep vardı eskiden beri karakterim gibi bir sey . Rezil olma öyle yok yani ne rezil olacagım kime olcagım ? Fakat insanlarla Konuşmak istemiyorum Affedersiniz kimse alınmasın da ÇOĞU bana gereksiz geliyor eskiden böyle değildim bu kadar düşünmezdim. Mesela insanların nasıl bu kadar rahat oldugunu gereksiz şeylerle uğraştıklarını düşünürüm herkese güzel gelen seyler benım için Anlamsız

• Ölüm güzel şey,budur perde ardından haber...

Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 31 Ağustos 2016; 0:38:57 >
  • Adını bilmiyorum ama benım de çevrem de antidepresan kullananlar var halsiz sürekli yorgun olduklarını ve uykuları geldiklerini söylemişlerdi

• destinati0n kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam da dediğim gibi tek ölüm değil konu :)

• lykia1234 L kullanıcısına yanıt
    Günlük be kadar boş vaktin var?

• Her zaman düşünürüm ve korkarım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.