Şimdi Ara

Ölüdeniz pansiyon .. bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ölü denize gidicem daha önce giden vardır elbet bana ucuz ve sorunsuz bi pansiyon önerebilirmisiniz şu ölü denizin yakınlarında olsun hiç gitmediğim için bilmiyorum şimdiden teşekkürler

***Jandarma Üsteğmen Murat Bek , Jandarma Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer , Piyade Astsubay Bilal Özcan , Piyade Uzman Çavuş Halil Özdoğru , Piyade Uzman Çavuş Mustafa Aslan , Piyade Uzman Onbaşı Reşit Eracan , Piyade Çavuş Koray Özel , Piyade Çavuş Yunus Yılmaz , Piyade Çavuş Birol Elmas , Piyade Onbaşı Mesut Cengiz , Piyade Onbaşı Mesut Kazanç , Piyade Onbaşı Yavuz Çoban , Piyade Onbaşı Fikret Özer , Piyade Onbaşı Hüseyin Güldal , Piyade Onbaşı Soner Ateşsaçan , Jandarma Er Eyüp Çolakoğlu , Piyade Er İdris Çam , Piyade Er Fevzi Kazak , Piyade Er Mehmet Çetin , Piyade Er Süleyman Kalkan , Piyade Er Ahmet Tunçer , Piyade Er Mehmet Ağgedik , Piyade Er Ramazan Akın , Piyade Er Ufuk Bozkurt Kıdemli Çavuş Ali Gümüş, Piyade Onbaşı Cahit Kılıç, Piyade Onbaşı İsa Sayın, Piyade Er Umut Bulut, Piyade Er Ali Yasin Erosmanoğlu, Piyade Er Mustafa Türkmen, Piyade Er Yaşar Doymuş, Ulaştırma Er Samet Bütün,Piyade Uzman Çavuş Mesut Günay, Piyade Onbaşı Mehmet Kıran ve piyade erler Mustafa Aydın , Mehmet Yıldız*** ve bakalım daha kimler yazılacak ! ,ben,siz,yada onlar***
  • up.
    Beyerdynamic DT 990 Premium 250Ω▼Audio-Technica ATH-M50xiPhone 13 Pro Max 128GB SilverSteam
  • ne yaptın hocam gittin mi ? ben de düşünüyorum o tarafı...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.