Şimdi Ara

ÖLÜCÜLÜKTE MASTER YAPANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam saatlerinde markete gitmiştim. Gittiğim market a101 bim büyüklüğünde bir marketti. Alacaklarımı alıp kasaya doğru gittim ve kasaya gitmemle olaylar başladı. Önümde sadece 2 kişi vardı. Elimde sadece 2 ürün olduğundan önümdeki yaşlı amca " 2 parça ürünün varmış istersen önümüze geç dedi." bende geçtim. Herşey o an başladı. Gerçek bir ölücüyle canlı olarak ilk karşılaşmamdı. 30lu yaşlarındaki ölücümüz 130 lira civarı market alışverişi yapmıştı. Cebindeki kredi kartının puanını kontrol ettiriyordu. Ben kalan ücreti ya karttan yada nakit ödeyecek sanıyordum. Tam postan çekerken elektrik gidip geldi. 2 3 dk sonra pos cihazı tekrar çalışmaya başladı. Kasa önünde ufaktan sıra oluşmaya başladı. İlk karttan 20 civarı puanı kullandıktan sonra ölücümüz 2. kartını çekti. Kasiyerden ondaki puanlarada bakmasını istedi. Ben bu karttaki puanı kullanıp işlemi bitirecek sanıyordum ta ki 3. kartını çekene kadar. Arada 1 kere daha elektrik gidip geldi. Pos makinesi yine koptu, 1 2 dk sonra bağlantı kuruldu. Ortam hafiften gerilmeye başladı. 90 yıllardaki ekmek kuyruğu gibi kuyruk oluştu. 3. karttaki puanıda kullandıktan sonra cool bir şekilde 4. kartını çıkardı. Kasiyer kız hafif iğneleyici bir şekilde "abi para ödemeden ayrılacaksın galiba" esprisini yaptı. Sıradan oflama sesleri gelmeye başladı ama adam hiç bozuntuya vermedi. 5. karttaki puanlarının alışverişin kalan kısmının tamamına yetmesiyle herkes rahat bir nefes aldı. Herseyin bittiğini sanıyorduk ama öyle olmadı. Ölücü arkadaşımıza bedavaya alışveriş yapmak kesmedi. Puanlarla yaptığı bedava alışverişi vergi iadesi almak için şirketine faturalandırdı,o kadar çok işlem olmuştu ki fatura 4 kağıda anca sığdı. Ölücü cool bir şekilde marketten ayrıldı.

Özet: 130 liralık alişveriş için tam 5 kredi kartının puanlarını kullandı ve aldığı ürünlerden vergi iadesi almak için şirketine faturalattırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 25 Aralık 2017; 21:37:22 >

• Gayet akıllıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.