Şimdi Ara

ÖLÜ TERCİHMİ DEĞİLMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar diş hekimliği yazmak istiyorum sıralamam 18.9K dişte zonguldağa kadar yazıp zonguldaktan sonra örneğin 16klık 3 tane mühendislik yazarsam, diş zonguldağa kadar olmadığında 16klık mühendisliklermi gelir yoksa ölü tercihmi olur şimdiden tesekkür ederim..

(mühendislik sıra 16.4k)

• Zonguldak gelir 19k ile almıyor mu bi de kontenjan artırdı Zonguldak bu yıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kucukkurba K kullanıcısına yanıt
    Mesela 20 kya kadar inicektim diste inmemek icin 16.5luk muhendislik puanimi kullanmak istiyorum ondan yoksa 21 e kadar gitmem lazim riske atmamak icin en son zonguldak yazip muh geciyim demistim olabiliyomu diye sordum hocam

• bişey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vermallen -- 27 Temmuz 2016; 11:32:52 >
  • hiç bir diş ölü tercih olmaz sonuçta kendi yerini açacaksın özelden alsanda fark etmez önemli olan yetenek
  • vermallen V kullanıcısına yanıt
    Eminmisin hocam ilk sıkıntı olur demişsinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: operator22

hiç bir diş ölü tercih olmaz sonuçta kendi yerini açacaksın özelden alsanda fark etmez önemli olan yetenek

Soruyu tam anlatamadım heralde hocam zonguldak diş gelmedi örneğin zonguldağın altına yazdığım 16k lık mühendislikler gelirmi diye sormak istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekirhas18

quote:

Orijinalden alıntı: operator22

hiç bir diş ölü tercih olmaz sonuçta kendi yerini açacaksın özelden alsanda fark etmez önemli olan yetenek

Soruyu tam anlatamadım heralde hocam zonguldak diş gelmedi örneğin zonguldağın altına yazdığım 16k lık mühendislikler gelirmi diye sormak istedim

bende dedim ki zonguldağın altında diş varsa onlarıda yaz , soruna gelirsek şansına kalmış 21kya kadar yaz yinede
  • bekirhas18 B kullanıcısına yanıt
    hocam ilk soruyu anlamadım anladıktan sonra değiştirdim gelme ihtimali var çünkü puan türleri farklı ama garantiye almak için 20 binde kadar yaz bence
  • istemiyorsa yazmasın bence vana karsa falan mı gidecek adam paşa gibi mühendislikler varken
    Hocam zaten ilk baslar muhendislik isteyen biriydim yani ondan dolayi 16.5luk.bi muh. gelmeside sıkınti yaratmaz zonguldaktan sonra hicbi unv ilgimi cekmedi evime uzaklik olarak vs tesekkur ederim ama sende dis istiyodun galiba

hayır hocam iyi bir bilgisayar mühendisliği istiyordum mf puanlarım çok düşük tmden hukuk seçicem
    iyi cesaret hocam ben dişin teorik derslerinden korkarken sayısaldan hukuk gibi sözel bi bölüme geçmişsin hakkında hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: vermallen

hayır hocam iyi bir bilgisayar mühendisliği istiyordum mf puanlarım çok düşük tmden hukuk seçicem

Tm3 kaç bindesiniz ?

• DemasmanHUKUK kullanıcısına yanıt
    13k
    cesaret değil hocam mecburiyet
  • istek sırana göre sırala puana göre değil ölü tercih olayı da yeni çıktı herhalde.yanlış tercih diyelim biz ona

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.